IFK Norrköping - Hammarby IF (3/10): Stream, speltips & odds

Norrköping Hammarby speltips stream

Norrköping och Hammarby möts i en viktig match i kampen om Europaplats. Här ger vi er det viktigaste inför matchen, med vårt speltips och information om hur ni hittar en IFK Norrköping – Hammarby stream.

IFK Norrköping har nått en riktigt bra form och framförallt jämnhet, efter att ha varvat bra prestationer med dåliga var och varannan match. Hammarby är ojämna även de, men placerar sig bara två poäng bakom ”Peking” i tabellen.

Här ger vi er det viktigaste inför matchen, med ett speltips samtidigt som vi även visar er hur ni gör för att streama IFK Norrköping – Hammarby.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: IFK Norrköping – Hammarby IF
Matchstart Kl. 17:30, den 3/10
Vart: Östgötaporten
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Hammarby vinner (3,00 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • IFK Norrköping har inte förlorat någon av sina fem senaste matcher.
  • Hammarby har gått tre raka matcher utan förlust.
  • Hammarby vann sist man var på besök i Norrköping, efter att Abbe Khalili satt dit avgörandet på tilläggstid.

Streama IFK Norrköping – Hammarby live

Det är många som väntas vilja live streama IFK Norrköping – Hammarby live, men inte alla vet hur man gör. Vi ska nu med några enkla steg visa er hur ni gör för att hitta er stream från Allsvenskan. Det enda ni behöver göra för att hitta en Norrköping – Hammarby stream är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang.

När ni gjort ovanstående kan ni sätta igång er IFK Norrköping – Hammarby live stream från valfri enhet. Det går bra att se er fotboll live stream via mobil, dator såväl som från surfplatta. Har ni en Chreomcast eller liknande kan ni koppla över sändningen till TV-skärmen.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp ett abonnemang
  • Streama IFK Norrköping – Hammarby IF

Speltips & odds: IFK Norrköping – Hammarby

IFK Norrköping har under de senaste åren brottats med en stor ojämnhet i sina prestationer. De är ett av de tuffaste lagen att möta, då de har en så pass hög högstanivå, men det händer alltför ofta att de går på plumpar i matcher de borde vinna.

Inför den här säsongen tog erfarne tränaren Rikard Norling över, och förhoppningen var väl att han skulle kunna få ordning på denna dåliga ovana. Så mycket bättre blev det dock inte, åtminstone inte till en början. De senaste omgångarna ser Norrköping dock ut att verkligen ha hittat rätt. Fyra segrar och en oavgjord är facit på de fem senaste matcherna, och nu närmar man sig topp tre-fyra med stormfart.

Hammarby är ett annat lag som hoppas kunna blanda sig i toppkampen på allvar. Laget ligger två poäng bakom Norrköping, och sju poäng bakom tredjeplacerade AIK. Även här är det ojämnheten som stjälper laget, för nog finns det en hög högstanivå här också. Efter två raka segrar, mot Varberg och IFK Göteborg, blev det bara 1-1 mot Häcken. Det var dock en match man hade kunnat vinna, med lite stolpe in med såväl målchanser som domslut.

Spelbolagen håller Norrköping som favoriter, men vi är inte eniga. Hammarbys stora svaghet har under säsongen varit försvaret, vilket också varit det som gjort dem så ojämna. Nu ser man ut att ha fått bättre ordning på det, med bara ett insläppt mål på sina tre senaste matcher. Och ett Hammarby med starkt försvar blir ett svårstoppat Hammarby. Vad gäller skadeläget är det även där fördel Hammarby, där Norrköping saknar sin kanske viktigaste spelare i Christoffer Nyman.

Vi spelar den raka 2:an, som vi finner till oddset 3,00 gånger insatsen. Spelet hittas på Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 3,00
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna läsa vår Bet365-recension, och lära er mer om spelbolaget.

Relaterade odds

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
2 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman