Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 8 jul, 2024

IFK Norrköping – Djurgården 8/7: Stream, odds & speltips

Allsvenskan fortsätter under måndagen med två intressanta matcher på schemat. Vårt fokus ligger på den spännande drabbningen på Platinumcars Arena där IFK Norrköping ställs mot Djurgården. Avspark är klockan 19:00.

IFK Norrköping har haft det tungt på sistone och kämpade sig igenom en period med flera svåra motgångar strax innan det senaste uppehållet. Denna välbehövliga paus kom som en räddning för laget, som nu ser fram emot att vända den negativa trenden. Djurgården, å sin sida, kommer från en smärtsam förlust i ett prestigefyllt derby mot Hammarby, där de föll med hela 3-0 på hemmaplan.

Vad: IFK Norrköping – Djurgården, Allsvenskan
När: Den 8/7, kl. 19:00
Vart: Platinumcars Arena
Speltips: Djurgården vinner (1.76 hos Betsson)
Livestream: > TV4 Play

Djurgården vinner

Odds = 1.76
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Djurgaarden vs IFK Norrkoeping Match Outcome
Match Starts 08/07 19:00
Match avslutad

Inför matchen

 • IFK Norrköping saknar Jacob Ortmark.
 • Djurgården har Rasmus Schüller, Hampus Finndell och Piotr Johansson borta från spel.
 • Senast lagen möttes vann Djurgården med 2-0 borta i Norrköping.

IFK Norrköping – Djurgården stream

Om du är intresserad av att streama fotboll online från Allsvenskan kan du alltid ta en titt på vår guide nedan. Vi går igenom steg för steg hur du kommer igång med livestreaming och kan se alla matcher från Sverige, både från Allsvenskan och Superettan.

Att komma igång med streaming online har aldrig varit enklare. Faktum är att det bara tar ett par minuter att börja, och sedan är du redo att streama fotboll och andra stora sportevenemang som streamingtjänsten erbjuder året runt.

Följ våra enkla steg nedan och börja njuta av sport redan idag!

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama IFK Norrköping – Djurgården

IFK Norrköping – Djurgården speltips

Djurgården visade upp ett stabilt spel under vårsäsongen, och vi förväntar oss att de fortsätter på samma starka spår nu. Kan de besegra IFK Norrköping i omstarten av Allsvenskan? Vi tror det, och vi kommer att lägga vårt speltips på bortalaget.

Strax innan uppehållet led Djurgården en tung förlust hemma mot Hammarby, där de förlorade med 3-0. Det är dock viktigt att notera att Stockholmsklubben hade sex raka vinster innan detta nederlag. Förlusten mot Hammarby var visserligen smärtsam, men vi anser att det inte nödvändigtvis behöver påverka deras fortsatta framgångar, och vi tror att de kan behålla sitt momentum.

IFK Norrköping har haft en extremt tuff säsong och man kan ifrågasätta varför Andreas Alm fortfarande är kvar som tränare, med tanke på lagets form. De befinner sig näst sist i ligan och ingenting tycks fungera för dem just nu. Ett uppehåll har dock gett laget en chans att omgruppera och kanske hitta ny energi. Men att möta Djurgården direkt efter uppehållet är ingen lätt uppgift – Djurgården är ett mycket starkt lag och har självfallet siktet inställt på att ta alla poäng från Platinumcars Arena.

Vi håller Djurgården som ett betydligt starkare lag än IFK Norrköping, vilket vi tror att många andra också gör. Detta beror dels på IFK Norrköpings svaga säsong, och dels på att Djurgården är starkare på precis alla plan. Därför lägger vi vårt spel på Djurgården till oddset 1.76 hos Betsson.

Mer odds & betting inför matchen

Om du är sugen på fler spel eller vill utforska andra alternativ, ta en titt här nedan. Vi har tagit fram tre nya spelförslag för matchen mellan IFK Norrköping och Djurgården, och alla är hämtade från spelbolaget Betsson.

Har du inget konto hos Betsson? Vi kan starkt rekommendera sajten, och som ny kund får du dessutom en bonus på upp till 500 kr. Det är en fantastisk möjlighet att prova på Betssons breda utbud av spel och ta del av deras generösa välkomsterbjudande.

Speltips Odds
Djurgården leder i halvtid 2.30
Över 2.5 mål 2.15
Rätt resultat: 1-3 13.00
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar