Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 21 nov, 2021

IFK Norrköping – Djurgården, 22/11: Speltips & stream

Halmstad – Djurgården, 12/7: Speltips & stream

Det är extremt viktiga poäng för Djurgården i titelstriden i Allsvenskan när de gästar IFK Norrköping, med 3 omgångar kvar.

IFK Norrköping ligger på en 7:e plats i tabellen, med 43 poäng. En Europaplats är väldigt avlägsen, då det är hela 7 poäng upp till 3:an AIK.

I och med att serieledarna Malmö FF tappade poäng går Djurgården om dem i tabellen, med en poäng i marginal, vid en seger på Nya Parken.

Vad: IFK Norrköping – Djurgården, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-11-22, kl. 19:00
Vart: Nya Parken
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Djurgården (Odds: 2.38 hos Unibet)

IFK Norrköping – Djurgården stream

Du kan streama IFK Norrköping och Djurgården i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din IFK Norrköping – Djurgården stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se IFK Norrköping – Djurgården via live stream

Speltips & odds

IFK Norrköping har ingenting att spela för längre. I värsta fall blir det en 7:e plats i tabellen. Det är hela 4 lag ovanför dem som slåss om den sista biljetten när det kommer till Europa spel. Så man hade behövt mer än turen på sin sida, då alla dem inte kommer att tappa alla poäng heller.

Formen är inte heller på topp. Innan landslagssamlingen blev det nederlag mot Kalmar FF. Där fick ytterbacken Linus Wahlqvist ett gult kort, vilket innebär att han har samlat på sig tillräckligt många för att bli avstängd. Ytterbackskollegan Ari Freyr Skulason klev av matchen med en ljumskskada och är också borta.

Fram tills Allvenskans skyttekung, Samuel Adegbenro, med 16 mål, som gjorde ett inhopp från bänken, men lyckades aldrig hitta nätmaskorna.

Djurgårdens manager Kim Bergstrand har sammanfattat IFK Norrköping på följande vis, inför mötet:

”Norrköping är ett skickligt lag med en meriterad tränare, och som du säger är offensiven väldigt vass med mycket kvalité i den delen av banan. Normalt sett är dom väldigt anfallsglada och väldigt bra framåt, även om deras senaste match var lite annorlunda. Dom har ett sätt att spela försvarsspel som skiljer sig lite från de flesta andra lag, något som vi hanterade bra i våras och ska försöka göra igen. Vi ser fram emot måndag.”

När det kommer till Djurgården så log de 3 poäng efter de regerande mästarna Malmö FF inför omgången. Men Malmö FF spelade oavgjort mot Kalmar. Det öppnar upp för Djurgården, 2:an i tabellen, att passera dem när det sedan återstår 2 omgångar av Allsvenskan.

Djurgården tog en viktig seger innan VM-kvalet mot Halmstad med 1-0, där anfallaren Edward Chilufya gjorde sitt 7:e mål för säsongen.

Joel Asoro (i bild) gjorde också en lysande match och skapade mycket, även om han aldrig nätade.

Kim Bergstrand är vidare nöjd med läget i truppen:

”Vi är ganska friska och kompletta i truppen nu efter en period med lite sjukdomar och flera spelare iväg på landslagsuppdrag. I dag var vi en stor grupp på träningen så förutsättningarna är bra. Vi tränar igen på söndag och kommer att vara bra förberedda inför matchen på måndag, säger Kim och svarar på frågan om hur de har utnyttjat det allsvenska speluppehållet. Man hinner träna lite mer ordentligt än man gör när det är tätt matchande och man måste balansera mer för att hela tiden vara fräscha till match. Nu har vi kunnat både vila och träna på hårt under en period så vi kommer vara väldigt förberedda.”

Det är all-in som gäller för Djurgården. Det underlättar extremt att de också möter ett gäng som inte har någon motivation för att kriga.

Denna uppgift borde Djurgården, med chans till guldet, klara av varannan gång. Det är en 50-50 chans till seger.

Spelbolag erbjuder betydligt högre odds på att Djurgårnde vinner matchen. Allt över dubbla degen i odds är av spelvärde.

Därför landar spelet på att Djurgården vinner detta möte och går upp i serieledning i Allsvenskan.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner matchen
  • Odds: 2.38
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

IFK Norrköpings möjlig startuppställning:

Oscar Jansson; Theodore Rask, Viktor Agardius, Henrik Castegren, Theodore Rask; Ishaq Abdulrazak, Alexander Fransson; Carl Björk, Maic Sema, Jonathan Levi; Samuel Adegbenro.

Djurgårdens möjlig startuppställning:

Aleksandr Vasyutin; Jesper Nyholm, Jacob Une Larsson, Jesper Löfgren, Elliot Käck; Hampus Finndell, Rasmus Schüller, Magnus Eriksson; Edward Chilufya, Joel Asoro, Haris Radetinac.

Nyheter

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
07 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar