Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 jul, 2023

IFK Göteborg – Varbergs BoIS (10/7): Stream, speltips & odds

göteborg varberg speltips stream

Vad: IFK Göteborg – Varbergs BoIS, Allsvenskan
Avspark: Den 10/7, kl. 19:00
Vart: Gamla Ullevi, Göteborg
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Under 2,5 mål (1.88 hos Expekt)

IFK Göteborg tar emot Varbergs BoIS hemma på Gamla Ullevi. Kan ”Blåvitt” ta en efterlängtad seger? Vi ger er allt inför matchen, från speltips till information om hur ni kan streama mötet live.

IFK Göteborg har haft en otroligt tuff säsong, och ligger på nedflyttningsplats i Allsvenskan. Under måndagskvällen har man en förhållandevis enkel match framför sig, då man tar emot tabelljumbon Varbergs BoIS. Varberg väntar ännu på sin första seger i årets allsvenska.

I den här matchen tar vi er igenom förutsättningarna till IFK Göteborg – Varbergs BoIS. Vi ger er speltips till matchen, och visar hur ni kan streama mötet live.

Under 2,5 mål (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
IFK Gothenburg vs Varbergs BoIS FC Match Outcome
Match Starts 10/07 19:00
Match avslutad

Inför matchen

 • IFK Göteborg har bara vunnit en match på hela säsongen, och Varberg har inte vunnit en enda.
 • Göteborg har fortfarande sin norske mittfältare Anders Trondsen avstängd, sedan det röda kortet han åkte på mot IK Sirius.
 • När Varberg var på besök ifjol slutade mötet 1-1.
Allsvenskan

10th July 2023 - 17:00

Gamla Ullevi

IFK Gothenburg

Match Ended
Varbergs BoIS FC

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.3

Average goals scored

2/8

Matches were draws

87%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2023

Varbergs BoIS FC

1

IFK Gothenburg

2

2022

Varbergs BoIS FC

0

IFK Gothenburg

4

2022

IFK Gothenburg

1

Varbergs BoIS FC

1

2021

Varbergs BoIS FC

1

IFK Gothenburg

1

2021

IFK Gothenburg

0

Varbergs BoIS FC

2

2020

Varbergs BoIS FC

1

IFK Gothenburg

2

2020

IFK Gothenburg

1

Varbergs BoIS FC

0

See more

Cup Grp. 7

2018

IFK Gothenburg

1

Varbergs BoIS FC

0

Streama IFK Göteborg – Varbergs BoIS

Det är rätt enkelt att finna en IFK Göteborg – Varbergs BoIS live stream att titta på direktsänt på internet. Allt som krävs för att ni ska kunna se matchen online är att ni skapar ett konto och köper ett abonnemang hos Discovery Plus. När det är gjort kan ni streama Allsvenskan live.

Det går utmärkt att ha i gång er IFK Göteborg – Varberg stream direkt från valfri enhet. Ni kan alltså se matchen via mobil, dator eller Ipad. Har ni dessutom en Chromecast eller liknande så kan ni koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni kommer att bli helnöjda med att streama IFK Göteborg – Varbergs BoIS. Detta då kvalitén på sändningen är hög, vad gäller både bild och ljud. Även kommentatorerna är av hög klass.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama IFK Göteborg – Varbergs BoIS

Speltips & odds: IFK Göteborg – Varbergs BoIS

Det är inte mycket med det här året som IFK Göteborg kan vara särskilt nöjda med. Klubben sparkade tränaren Mikael Stahre strax innan Allsvenskan skulle dra i gång, efter ett misslyckat cupgruppspel, och inte blev det något särskilt lyckat drag. Ersättarna Alexander Tengryd och William Lundin gjorde sitt bästa, men det är ingen lätt uppgift att kastas rakt in i ett huvuduppdrag i Blåvitt utan tidigare erfarenhet från den här nivån.

Parallellt med att interimtränarna gjort sitt bästa letade Göteborg efter en ny tränare, och till slut hittade man honom. Dansken Jens Berthel Askou, som precis coachat Horsens ned ur Superligaen, fick ta över. Många befarar att han kommer ta två lag ur en högstaserie under samma år, men hans debutmatch var trots allt förhållandevis bra. 0-0 borta mot Halmstad är ett bättre resultat än vad vi vant oss att se Göteborg göra, och prestationen var också ett steg framåt. Det som saknades var den sista spetsen framåt.

Varberg är ett annat lag som haft en jobbig säsong. Laget ligger sist i Allsvenskan, och har ännu inte vunnit en match. 5 poäng är allt man spelat in, men vinner man mot Göteborg går man upp på samma poäng som bottenkonkurrenten.

Ska vi välja något lag som vinner den här matchen så tror vi på Göteborg, men oddset på 1.63 gånger pengarna på ett så pass svagt lag, ett lag med bara en seger på hela säsongen, lockar inte även om motståndet heter Varberg. Vi tror på en ångestladdad match, mellan två lag som totalt saknar offensiv spets (dessa lag är de som gjort minst mål i hela serien). ”Under 2,5 mål” spelas, till oddset 1.88 gånger pengarna.

 • Vårt speltips: Under 2,5 mål
 • Odds: 1.88
 • Bettingsida: Expekt

Vi har tagit våra odds från Expekt Sverige. Den bettingsidan är väletablerad i Sverige, och de har gott om fina odds. Se också bonuskoder innan du lägger dina spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Här under kan ni ta del av ytterligare odds på matchen.

Speltips Odds från Expekt
1X 2.38
Över 2,5 mål 1.93
Båda lag gör mål – Nej 1.83

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar