Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 nov, 2021

IFK Göteborg – Östersunds FK, 28/11: Stream, speltips & odds

IFK Göteborg Östersund speltips stream

IFK Göteborg och Östersunds FK möts i en till synes betydelselös match i Allsvenskans 29:e omgång. Men vi finns här för att ge er förutsättningarna inför matchen, med ett speltips och med information om hur ni gör för att streama IFK Göteborg – Östersund live.

Det må vara tätt i toppen, och nervöst om kvalplatsen, men två lag som inte har någonting att spela för är IFK Göteborg och Östersunds FK. På söndag möts lagen på Gamla Ullevi, i vad som väntas bli en ganska så avslagen tillställning.

Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni hittar en IFK Göteborg – Östersund stream.

Streama fotboll i Sverige

Se massor av matcher hos Bet365!

Vad: IFK Göteborg – Östersunds FK, Allsvenskan
Matchstart Kl. 15:00, den 28/11
Vart: Gamla Ullevi, Göteborg
Stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 4
Speltips: Båda lag gör mål – Nej (1,70 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • IFK Göteborg har säkrat kontraktet, och har ingenting att spela för.
  • Östersunds FK har redan sumpat det allsvenska kontraktet, och har heller ingenting att spela för.
  • IFK Göteborg vann vårmötet lagen emellan med 3-2.

Streama IFK Göteborg – Östersunds FK live

Det är inte alls svårt att streama IFK Göteborg – Östersunds FK live på internet. För att se matchen online behöver ni bara skaffa ett konto på Discovery Plus, då det är den tjänst som sänder Allsvenskan live i Sverige. När det är gjort måste ni också köpa abonnemang, och sedan är det bara att börja titta på IFK Göteborg – Östersund live.

Det går bra att ha igång er fotboll live stream från valfri enhet. Titta på din IFK Göteborg – Östersund live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din fotbollssändning till TV-skärmen. Var du än väljer att se matchen kommer sändningen att hålla hög kvalitet.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto gratis
  • Köp ett sportabonnemang
  • Titta på IFK Göteborg – Östersunds FK via live stream

Speltips & odds: IFK Göteborg – Östersund

I år var det storsatsning som gällde för IFK Göteborg. Den meriterade tränaren Roland ”Rolle” Nilsson hade nu haft en försäsong ihop med laget, och nu skulle alla stora stjärnor kunna få ut sina kvalitéer. Dessutom hade laget förstärkts med självaste Marek Hamsik, och till sommaren skulle Marcus Berg och Oscar Wendt ansluta som grädden på moset.

Det var och är ännu väldigt gott om stjärnor i IFK Göteborg, men fotboll avgörs inte på papper. Storspelare har sett ut som skuggor av sig själva, och under början av hösten var IFK Göteborg faktiskt i allra högsta drag indraget i kampen om att undvika negativt kval. En sen formtopp, med fyra raka segrar, gjorde att man lämnade bottenträsket och kunde skapa sig ro.

Om det har varit en jobbig säsong för Göteborg, är det ingenting mot vad säsongen har varit för Östersund. Laget har haft ett transferförbud och har inte tillåtits att värva spelare på ett bra tag, vilket gjort att truppen blivit mindre och mindre allteftersom spelare har lämnat. Kvalitén på de spelarna som väl finns är ej heller särskilt hög, och resultatet har blivit en jumboplats inte ens i närheten av att hänga kvar.

När de här två lagen möts i en helt betydelselös match för båda lagen tror vi på en trött tillställning. Inget av lagen är särskilt målfarliga i vanliga fall, och särskilt inte Östersund. Att båda lagen gör mål förefaller för oss som osannolikt, och vi spelar därför ”Båda lag gör mål – nej”, till 1,70 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål – nej
  • Odds: 1,70
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna vår Bet365-recension, som ni finner på länken.

Relaterade artiklar

topptipset
Topptipset på skottdagen 2024 (29/2) bjuder på en salig blandning av matcher från stora delar av världen.
29 februari, 2024
europatipset
Veckans första Europatips bjuder på flera intressanta skrälldrag. Vi tror bland annat att Ligacupfinalisterna Liverpool och Chelsea är favoriter i fara och motiverar detta mer detaljerat i analysen nedan. Häng med!
28 februari, 2024
topptipset
Topptipset den 27/2 ger oss matcher från FA-cupen som blandas friskt med andra europeiska matcher.
27 februari, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar