Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 apr, 2023

IFK Göteborg – IFK Värnamo (2/4): Stream, speltips & odds

ifk göteborg ifk värnamo speltips stream

Vad: IFK Göteborg – IFK Värnamo, Allsvenskan
Avspark: Den 2/4, kl. 17:30
Vart: Gamla Ullevi, Göteborg
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Göteborg vinner (1.90 hos Expekt)

Kamratmöte i den allsvenska premiären! IFK Göteborg tar emot IFK Värnamo, och här ger vi er allt inför matchen mellan lagen. Ta del av speltips och se hur ni gör för att streama mötet online.

IFK Göteborg går in i en ny säsong, och återigen har man siktet inställt på att göra en betydligt bättre säsong än fjolårets. Än så länge leds laget av interimtränarna Alexander Tengryd och William Lundin, och det blir intressant att se var laget står i deras match mot IFK Värnamo.

IFK Värnamo tränas av Kim Hellberg, som är en av Sveriges mest spännande tränare. Ifjol gjorde laget succé som nykomlingar, och det blir väldigt spännande att se om man kan upprepa något liknande denna säsong. Ta här del av speltips till matchen, och se hur ni gör för att live streama IFK Göteborg – IFK Värnamo.

Göteborg vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Inför matchen:

 • IFK Göteborg vann båda matcherna mot IFK Värnamo förra säsongen, med 2-1 och 4-1.
 • IFK Värnamo har inför säsongen förstärkt laget med bland annat Albion Ademi, Simon Thern, Gustav Engvall och Marco Bustos.
 • Göteborg har värvat norsken Elias Hagen, dansken Sebastian Hausner och svensken Adam Carlén.

Streama IFK Göteborg – IFK Värnamo

Det är inte på något sätt svårt att live streama IFK Göteborg – IFK Värnamo, och allt som krävs för att se matchen online är att ni skaffar ett konto hos Discovery Plus och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni live streama Allsvenskan direktsänt på nätet.

Ni väljer själva om ni ska ha i gång er IFK Göteborg – IFK Värnamo live stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream av matchen till TV-skärmen, för att se mötet direktsänt på TV.

Vi tror absolut att ni kommer att bli nöjda med er IFK Göteborg – IFK Värnamo stream. Sändningen håller hög kvalitet, och då talar vi om alltifrån bild till ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama IFK Göteborg – IFK Värnamo

IFK Göteborg – IFK Värnamo speltips

IFK Göteborg gör sina fans besvikna år efter år, och frågan är om det blir annorlunda denna säsong. Man har kvar ungefär samma trupp som ifjol, och borde rimligtvis vara ett ännu starkare lag med tanke på att man nu är än mer samspelta. Veteranerna Marcus Berg, Oscar Wendt, Gustav Svensson, Sebastian Eriksson och Emil Salomonsson är kvar, och dessutom har man förstärkt men ännu ett nybekant ansikte i form av ytterligare en hemvändare, Sebastian Ohlsson.

Utöver Ohlsson har Göteborg värvat in Adam Carlén från Degerfors, Anders Trondsen från Trabzonspor och Sebastian Hausner från Horsens. Man har samtidigt gått skilda vägar med Warner Hahn, Hosam Aiesh, Mattias Bjärsmyr och Erik Sorga.

IFK Värnamo har stått för flera intressanta nyförvärv inför denna säsong. Man har hämtat in Gustav Engvall och lånat in Albion Ademi. Innan transferfönstret stängde hann man dessutom med att hämta in Simon Thern, som nu återförenas med sin moderklubb och med sin far Jonas Thern.

Trots att Göteborgs fjolårssäsong var en besvikelse och Värnamos mycket positiv, ska vi komma ihåg att den bedömningen gjorts utefter de båda klubbarnas förutsättningar. Göteborg slutade trots allt ovanför Värnamo i tabellen ifjol, och man har ett bättre lag. Här spelar man dessutom på hemmaplan, och vi tror att man ger sina fans en seger. Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 1.90 gånger pengarna hos Bet365.

 • Vårt speltips: IFK Göteborg vinner
 • Odds: 1.90
 • Bettingsida: Expekt

Våra odds på IFK Göteborg – IFK Värnamo är hämtade från Expekt Sverige. Det är en bettingsida som är väldigt etablerad i Sverige, med bra odds. Kolla förslagsvis även in vad det finns för välkomstbonusar på odds innan du lägger några spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Det finns väldigt gott om odds på matchen. Här under finner ni tre spelförslag.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål i matchen 1.90
Under 2,5 mål i matchen 1.90
Båda lag gör mål – Ja 1.78

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar