Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 maj, 2022

IFK Göteborg – GIF Sundsvall (28/5): Stream, speltips & odds

Göteborg Sundsvall speltips stream

IFK Göteborg och GIF Sundsvall möts i Allsvenskan på lördag, i en match som ”Blåvitt” bara måste vinna. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar hur ni gör för att streama IFK Göteborg – GIF Sundsvall.

På lördag den 28 maj tar IFK Göteborg emot GIF Sundsvall, i en match som har avspark klockan 15:00. Efter IFK Göteborgs svaga period, med blott två poäng på sex matcher, är allt annat än tre poäng mot Sundsvall en katastrof.

GIF Sundsvall har inte heller rosat marknaden i Allsvenskan på sistone, men vann åtminstone sin senaste match. Därmed bröt man en fyra matcher lång förlustsvit. Ta del av vårt speltips och hitta er IFK Göteborg – GIF Sundsvall live stream!

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: IFK Göteborg – GIF Sundsvall
Matchstart Kl. 15:00, den 28/5
Vart: Gamla Ullevi
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 1
Speltips: IFK Göteborg vinner (1,45 hos Bet365)

Inför matchen

  • IFK Göteborg har bara tagit två poäng på sex matcher, och är nära en kris.
  • GIF Sundsvall kommer från en seger mot Mjällby, men hade dessförinnan fyra raka förluster.
  • Lagen möttes i gruppspelet av Svenska Cupen ifjol. Då blev det 1-1, efter mål från Linus Hallenius och Tobias Sana.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’30paUNjYrevxoYaJ9ExWC8FxqValUIlbOn4rDbLx’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama IFK Göteborg – GIF Sundsvall

Det är inte alls svårt att live streama IFK Göteborg – GIF Sundsvall. För att se matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Ni väljer själva vilken enhet ni ska använda för att se er IFK Göteborg – GIF Sundsvall stream. Vill ni se er fotboll stream via mobil går det bra, men likaså om ni föredrar att titta via dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er sändning av matchen till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Matchen kommer att sändas i Discovery+ Extra 1. Har ni den kanalen i ert utbud behöver ni inte leta rätt på någon IFK Göteborg – Sundsvall live stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama IFK Göteborg – GIF Sundsvall live

Speltips & odds: IFK Göteborg – GIF Sundsvall

IFK Göteborg inledde säsongen med tre raka segrar, och positiva vindar blåste äntligen över Kamratgården. Men säg den lycka som varar för evigt. Segerraden följdes upp av kryss mot Djurgården, och därefter har det bara blivit värre. En poäng på de fem senaste matcherna är facit, och den poäng man tog plockade man hemma mot Varbergs BoIS.

Utöver att resultaten gått emot på planen, har det varit rörigt även utanför de vita linjerna. Laget stjärna Tobias Sana hamnade i ett stort gräl med tränare Mikael Stahre, vilket slutade med att Göteborg bröt kontraktet med Sana. Det enda som kan få harmonin tillbaka är om laget börjar vinna matcher.

GIF Sundsvall har inte heller haft någon rolig säsong. Laget ligger på kvalplats, och har mer eller mindre radat upp förluster. I den senaste omgången, mot Mjällby, tog man årets andra trepoängare. Laget ser annars generellt svagt ut och mycket tyder på att man kommer gå en kamp om att undvika nedflyttning med i första hand Helsingborg och Degerfors.

Här tror vi att IFK Göteborg tar en efterlängtad seger. Den raka 1:an finnes till 1,45 gånger insatsen hos Bet365, och spelas.

  • Vårt speltips: IFK Göteborg vinner
  • Odds: 1,45
  • Spelsida: Bet365

Titta gärna in fler odds från Allsvenskan.

Annan betting på matchen

Vi spelar IFK Göteborg. Men ni får gärna titta in fler odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
X2 2,62
Över 2,5 mål 1,80
Under 2,5 mål 2,00

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar