Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 29 okt, 2023

IFK Göteborg – Elfsborg (30/10): Stream, speltips & odds

Göteborg Elfsborg speltips stream

Vad: IFK Göteborg – IF Elfsborg, Allsvenskan
Avspark: Den 30/10, kl. 19:10
Vart: Gamla Ullevi
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Elfsborg vinner (2.15 hos Expekt)

IFK Göteborg tar emot Elfsborg på Gamla Ullevi. Här finner ni allt inför denna match, från speltips till information om live stream.

IFK Göteborg har haft en lång och jobbig säsong, och trots att man började plocka en hel del poäng under en period nu på hösten så är faran knappast över. Laget har bara tre poäng ned till Brommapojkarna på kvalplatsen, och vill gärna ta något mer poäng för att kunna pusta ut.

Elfsborg jagar SM-guldet. Boråsarna toppar Allsvenskan, två pinnar före Malmö FF. Kan man segra här, och behålla sin plats i förarsätet? Ta del av speltips och hitta live stream till IFK Göteborg – Elfsborg.

Elfsborg vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Inför matchen

 • Elfsborg toppar tabellen, två poäng före Malmö FF.
 • IFK Göteborg har tre poäng ned till kvalplats, och har ännu inte säkrat sitt allsvenska kontrakt för 2024.
 • Elfsborg har sju vinster och en oavgjord mot Göteborg på de åtta senaste matcherna lagen emellan.

Streama IFK Göteborg – Elfsborg

Det är lätt ordnat att få fram en IFK Göteborg – IF Elfsborg live stream att se direktsänt på internet. Det enda ni behöver göra för att hitta en direktsändning av matchen att se på nätet är att skapa ett konto hos Discovery Plus och där köpa ett sportabonnemang. När ni fått det gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Välj själv om du ska titta på din IFK Göteborg – Elfsborg stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni som väljer att streama IFK Göteborg – Elfsborg kommer att bli nöjda med ert beslut. Sändningen håller hög kvalitet, och då talar vi om såväl bild som ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Göteborg – Elfsborg

Speltips & odds: IFK Göteborg – Elfsborg

IFK Göteborg har stått för en i stort sett svag säsong, men förbättringen sedan nye tränaren Jens Berthel Askou kom in har varit mycket stor. Laget har gått starkt under hösten, och ser trots allt ut att hänga kvar. Men, man har ännu bara tre poäng ner till BP på kvalplatsen, och det är inte läge att pusta ut ännu.

Ett lag som haft en klart roligare säsong är Elfsborg. Boråsklubben toppar tabellen, 2 poäng före jagande Malmö FF. Vill det sig väl kan man alltså ta sitt första SM-guld på elva år. Extra spännande är att Elfsborg ställs emot Malmö i den sista omgången, dock på bortaplan.

Båda lagen har rätt bra skadesituationer. IFK Göteborg är visserligen utan Sebastian Ohlsson, som är en duktig spelare, men det är också lagets enda skadeavbräck. Elfsborg har en trupp helt förskonad från skador.

Vi tror hårt på Elfsborg i den här matchen. Visst har Göteborg gått bra under hösten, men den väldigt fina formen man hade för några veckor sedan har börjat dala. Man kommer nu från två raka förluster, mot Sirius och Värnamo. Här tror vi att det blir en tredje torsk, och vi spelar den raka 2:an till 2.15 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Elfsborg vinner
 • Odds: 2.15
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på Göteborg – Elfsborg är hämtade från Expekt Sverige, en bettingsida som är väletablerad i Sverige och som sitter på mängder av intressanta odds. Läs även om betting utan skatt innan ni lägger spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ni hittar tre ytterligare spelförslag till Göteborg – Elfsborg nedan.

Speltips Odds från Expekt
1X 1.75
BLGM – Ja 1.66
Över 2,5 mål 1.83

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar