Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 sep, 2023

IFK Göteborg – Brommapojkarna (16/9): Stream, speltips & odds

ifk göteborg bp speltips stream

Vad: IFK Göteborg – Brommapojkarna
Avspark: Den 16/9, kl. 15:00
Vart: Gamla Ullevi
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Göteborg vinner (1.83 hos Expekt)

Ligafotbollen är tillbaka! På lördag tar IFK Göteborg emot Brommapojkarna, och här ger vi er allt inför matchen. Ta del av speltips, och se hur ni kan streama Göteborg – BP live.

Efter ett landslagsuppehåll, som inte skänkte särskilt mycket glädje till oss svenskar, är ligafotbollen tillbaka. När landslaget gått snett får vi fotbollssupportrar klämma oss fast vid våra klubblag i stället, och hoppas att vi därifrån kan finna någon slags tröst.

IFK Göteborg och Brommapojkarna är två av lagen som har många viktiga matcher framför sig, när säsongen nu går mot sitt slut. Båda lagen slåss för att hänga kvar i Allsvenskan, och det behöver knappast sägas att det här mötet är viktigt för båda lagen. Ta här del av vårt speltips till IFK Göteborg – BP, och se hur ni kan streama matchen live.

IFK Göteborg vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
IFK Gothenburg vs Brommapojkarna Match Outcome
Match Starts 16/09 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • IFK Göteborg har spelat in 23 poäng, BP 26 poäng. AIK på kvalplats står på 22 pinnar.
 • Sebastian Ohlsson är skadad för IFK Göteborg och Gustaf Norlin är avstängd. BP har inga avbräck.
 • IFK Göteborg har inte förlorat någon av sina fem senaste matcher mot BP, och i de fyra senaste har man inte ens släppt in ett mål.
Allsvenskan

16th September 2023 - 13:00

Gamla Ullevi

IFK Gothenburg

Match Ended
Brommapojkarna

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.2

Average goals scored

3/12

Matches were draws

83%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2024

Brommapojkarna

0

IFK Gothenburg

3

2023

Brommapojkarna

0

IFK Gothenburg

0

2018

Brommapojkarna

0

IFK Gothenburg

2

2018

IFK Gothenburg

3

Brommapojkarna

0

2014

IFK Gothenburg

1

Brommapojkarna

0

2014

Brommapojkarna

1

IFK Gothenburg

1

2013

Brommapojkarna

2

IFK Gothenburg

1

2013

IFK Gothenburg

2

Brommapojkarna

0

2010

Brommapojkarna

1

IFK Gothenburg

2

2010

IFK Gothenburg

1

Brommapojkarna

1

2009

IFK Gothenburg

3

Brommapojkarna

0

See more

Club Friendlies

2018

IFK Gothenburg

2

Brommapojkarna

0

Streama IFK Göteborg – Brommapojkarna

Det är inte alls svårt att finna en IFK Göteborg – Brommapojkarna stream att titta på direktsänt på internet, och allt ni behöver göra för att titta på matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus och där köpa ett sportabonnemang. Får ni det gjort kan ni se alla Allsvenskan-matcher live.

Ni kan ha i gång er IFK Göteborg – BP live stream från valfri enhet. Se matchen från mobiltelefon, dator eller telefon. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över din fotboll live stream till TV-skärmen, och på så sätt se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni kommer att bli nöjda med att streama IFK Göteborg – BP. Bilden och ljudet håller god kvalitet hos Discovery Plus, och det gör även kommentatorerna.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama IFK Göteborg – Brommapojkarna

Speltips & odds: IFK Göteborg – Brommapojkarna

Det såg länge ut som att IFK Göteborg skulle trilla ur Allsvenskan, men de senaste omgångarna har någonting hänt. Nye, danske tränaren Jens Berthel Askou, som precis kört Horsens ner ur Superligaen, håller nu på att i stället rädda kvar ”Blåvitt” i Allsvenskan. Han har tagit laget till segrar i fyra av de sex senaste matcherna, att jämföra med den enda segern – hemma mot Degerfors – som man tog under första halvan av säsongen.

Mycket tyder nu, trots allt, på att Göteborg hänger kvar i serien, och då framför allt med tanke på lagets form. Men vi ska inte glömma att man ännu bara har en poäng till godo till kvalplatsen, och tre poäng ned till direkt nedflyttning.

Brommapojkarna inledde säsongen fint, och var under en period bästa Stockholmslag i tabellen. Mot slutet har man dock dalat i prestationerna, vilket är fullt normalt för en nykomling. Att man gick på knock mot jumbon Varbergs BoIS senast var dock svagt, och det var en match man gärna hade fått vinna för att skapa sig lite andrum i botten.

Sett till båda lagens form känns ett spel på IFK Göteborg här som det bästa. Vi tycker också att oddset, 1.83 gånger pengarna på den raka 1:an, är godkänt. Det spelas, hos Expekt.

 • Vårt speltips: Göteborg vinner
 • Odds: 1.83
 • Bettingsida: Expekt

Vi har hämtat de här oddsen på IFK Göteborg – BP från Expekt Sverige, en väletablerad bettingsida i Sverige med många bra odds. Titta även in om det finns någon oddsboost att använda till dina spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Nedan finner ni fler odds på Göteborg – BP.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.71
Under 2,5 mål 2.15
Båda lag gör mål – Ja 1.65

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar