Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 26 maj, 2021

Holstein Kiel – FC Köln, 29/5: Speltips & stream

Augsburg – Köln, 23/4: Speltips & stream

I det första mötet förutspådde vi en målsnål tillställning och att matchen skulle sluta under 2,5 mål.

FC Köln var det bättre laget som dominerade matchen hemma på RheinEnergieStadion. Men något mål lyckades de aldrig göra. I stället blev det Simon Lorenz som gjorde matchens enda mål för Holstein Kiel.

I returen behöver FC Köln minst ett 1-0 resultat med sig för att ta kampen till en förlängning.

Det är en hel del nerver då en Bundesliga biljett står på spel.

Speltipset denna gång går till det större laget, som har det som krävs för att vända på steken.

Vad: Holstein Kiel – FC Köln, Bundesliga kval
Avspark: Den 2021-05-29, kl. 18:00
Vart: Holstein-Stadion
Live stream: > Se hos Unibet
TV-kanal: Viaplay
Speltips: FC Köln (Odds: 2.18 hos Unibet)

Se Holstein Kiel – FC Köln stream

Som medlem hos Unibet så kan man streama alla matcher från Bundesliga kvalet. Det innebär naturligtvis att du kan se Holstein Kiel – FC Köln på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Unibet via länken.

För att titta på Holstein Kiel – FC Köln live stream hos Unibet följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Unibet
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama Bundesliga kvalet

Speltips & odds

FC Köln, med svensken Sebastian Andersson på topp, avslutade den tyska Bundesliga med 3 segrar, ett kryss och en förlust. I den absolut sista omgången vann de bottenmötet mot Schalke, som gav dem kvalbiljetten.

I de två sista matcherna lyckades FC Köln hålla nollan. De visade prov på ett starkt försvarsspel, precis som i det första kvalmötet mot Holstein Kiel.

Fast det räckte inte enda fram då Holstein Kiel förvaltade ett av sina 3 skott på mål. Anfallsspelet i FC Köln har varit ett bekymmer i ligan, med 34 mål på 34 omgångar. Att gå mållösa av planen mot Holstein Kiel, trots totalt 17 skott mål mot, är inget vidare.

Men FC Köln skapade väldigt mycket, så det bäddar gott inför returen.

Holstein Kiel ska ha beröm för att ha hållit undan FC Köln och tagit varit på ett av sina få lägen. De kommer att vara hårt pressade i returen, så det gäller att fortsätta prestera på topp i försvaret.

I Tysklands andradivision, 2.Bundesliga, har Holstein Kiel släppt in minst mål, nämligen 35 stycken på 34 omgångar. Då har de dock mött betydligt sämre motstånd än FC Köln.

Säsongsavslutningen var usel för Holstein Kiel, som förlorade två raka matcher med siffrorna 2-3.

Den stora utmaningen väntar i returen och där har Holstein Kiel ett bra utgångsläge.

Då FC Köln kommer att gå ännu mer framåt och fylla på med fler spelare väntas detta returmöte bli mer öppet. Holstein Kiel kommer att vara måna om resultatet och spela en mer försiktig fotboll.

Att hålla nollan två gånger om mot FC Köln blir en väldigt tuff uppgift för Holstein Kiel. Känslan är att även detta möte slutar med en 1-0 bortaseger, eller större till FC Kölns fördel.

Spelet landar på att FC Köln vinner returen efter fulltid till ett schysst odds.

  • Vårt speltips: FC Köln vinner matchen
  • Odds: 2.18
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Holstein Kiels möjlig startuppställning:

Joannis Gelios; Phil Neumann, Hauke Wahl, Marco Komenda, Johannes van den Bergh; Niklas Hauptmann, Aleksandar Ignjovski, Jae-Sung Lee; Finn Porath, Janni Serra, Fin Bartels.

FC Kölns möjlig startuppställning:

Timo Horn; Benno Schmitz, Sebastiaan Bornauw, Rafael Czichos, Noah Katterbach; Ellyes Skhiri, Jonas Hector; Marius Wolf, Salih Oezcan, Ismail Jakobs; Ondrej Duda,

Andra nyheter

em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar