Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 15 nov, 2021

Holland – Norge, 16/11: Speltips & stream

Holland Österrike speltips

 

För att Holland ska vara garanterade en automatisk plats i VM i Qatar behöver de slå Norge i Rotterdam.

Holland leder gruppen med 2 poäng före Turkiet och Norge, som har lika många poäng. Turkiet ställs mot Montenegro i den sista omgången.

Med tanke på hur pass överlägsna Holland har varit i hemlandet lutar allting mot att de vinner över Norge, med stora siffror dessutom.

 

Vad: Holland – Norge, VM-kval
Avspark: Den 2021-11-16, kl. 20:45
Vart: Feyenoord Stadium
TV-kanal: Cmore
Speltips: Holland -1 (Odds: 1.70 hos Unibet)

 

Det är inne hos Unibet Sverige som vi hittar oddsen inför matchen. Där kan du spela på bra odds inför VM kvalet. Är du dessutom en ny medlem så kan du ta del av deras gratis odds bonus. Där kan du få 100 kr extra att spela för riskfritt.

 

Holland – Norge stream

Det är inne hos Cmore som du kan streama Holland och Norge från VM kvalet. Du kommer att kunna bli medlem helt gratis på deras hemsida.

För att sedan kunna se fotboll via live stream från Holland – Norge så krävs ett abonnemang. Du behöver med andra ord uppgradera ditt konto till ett premium. Du kan välja mellan flera olika paket som Cmore erbjuder dig att köpa. Var noga med att se till att paketet du väljer ger dig tillgång till Holland – Norge live stream.

För att så snabbt som möjligt kunna komma igång med att sända Holland – Norge stream så har vi skapat en lista. Där hittar du vilka steg som krävs för att se VM kvalet.

  • Klicka dig till Cmore
  • Registrera ett konto helt gratis
  • Välj ett abonnemang
  • Gå till alla live streams
  • Starta live stream för Holland – Norge

 

Det är fullt möjligt att använda dig av både dator och mobil om du vill se matchen. Du kommer utan problem kunna öppna matchen i den enhet som passar dig allra bäst.

 

Speltips & odds

 

I förra omgången var Holland på god väg att boka sin biljett till VM.

Talismanen Memphis Depay (i bild) hade nätat sitt 10:e och 11:e mål mot Montenegro, där Holland hade en 2-0 ledning med 10 minuter kvar i Podgorica. Montenegro slängde in allt de hade i offensiv väg och det lönade sig. Det blev både en reducering och en kvittering.

En delad pott blev en besvikelse, då Holland måste avsluta jobbet. Fast Holland har allting i sina händer. En rak seger över Norge och då vinner de gruppen. Det kan räcka med oavgjort, beroende på hur det går för Turkiet i Montenegro.

Men ingenting får lämnas åt slumpen.

Förbundskaptenen Louis van Gaal har skapat en segermaskin med Holland, som öser in mål. Det har blivit 31 mål efter 9 landskamper i VM-kvalet.

Bäst har det gått på hemmagräs där de har 18:1 i målskillnad på 4 hemmamöten. Samtliga vinster har kommit med fler än ett mål i skillnad. Så kan det mycket väl bli även mot Norge.

För Norge är helt utan självförtroende. De kommer till landskampen från en mållös tillställning hemma mot Lettland. Det var en rejäl besvikelse. En skräll!

Förbundskaptenen Stale Solbakken var så klart uppgiven, med tanke på att deras 2:a plats i tabellen är i stor fara.

MEN!

Vid en seger i Holland skulle Norge vinna gruppen.

Knappast troligt med tanke på hur uddlösa man är i Borussia Dortmunds anfallare Erling Braut Haalands frånvaro.

Framåt finns Joshua King och Alexander Sörloth. Samt på mittfältet Martin Ödegaard, Mohamed Elyounoussi och Kristian Thorstvedt. Ändå lyckades de inte bryta ner Lettland på Ullevaal Stadion i Oslo. Lättare blir det inte heller borta mot Holland.

Eftersom Holland har krossat allt och alla på hemmamark ska inte ett uddlöst Norge kunna stoppa dem.

Odds på en rak Holland seger är okej. Ännu bättre odds finnes på att Holland vinner med fler än ett mål i skillnad, där insatsen återbetalas om segern blir med bara ett mål, som 1-0 eller 2-1.

Därför landar spelet på att Holland vinner mot Norge med -1 på asiatisk handikapp.

Kupongen rättas som vinst vid en seger med fler än ett mål, som 2-0 eller 3-1, exempelvis.

 

 

  • Vårt speltips: Holland -1 Asian Handicap
  • Odds: 1.70
  • Bettingsida: Unibet

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Hollands möjlig startuppställning:

Biljow; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; Wijnaldum, F de Jong, Klaassen; Bergwijn, Memphis, Danjuma.

 

Norges möjlig startuppställning:

Nyland; Pedersen, Strandberg, Lode, Meling; Normann, Thorsby; Ödegaard, Thorstvedt, Elyounoussi; Sörloth.

 

 

Nyheter

em
Titta in & se hur du kan sända Sverige - Azerbajdzjan via live stream eller på TV. Vi visar gratis hur du streamar online & kanal som sänder live.
27 mars, 2023
stryktipset
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här!
24 mars, 2023
em
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV!
23 mars, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag.Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.

1452 Articles