Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 sep, 2023

Helsingborg – GIF Sundsvall 3/9: Stream, odds & speltips

Vi beger oss till Superettan där vi ställs inför en mycket viktig bottenmatch på Olympia. Det är Helsingborg som tar sig an GIF Sundsvall i den 21:a omgången.

Denna match bär en enorm vikt för båda lagen då de befinner sig som direktkonkurrenter i tabellen och båda har ett pressande behov av att inkassera poäng. Helsingborg återfinns näst sist i tabellen medan GIF Sundsvall innehar 13:e plats vilket innebär kvalplacering.. Vi kommer att granska allt som leder upp till matchen, steg för steg, inklusive en ingående analys, speltips, odds och även information om livestreaming.

Vad: Helsingborg – GIF Sundsvall, Superettan
När: Den 3/9, kl. 15:00
Vart: Olympia
Speltips: Båda lagen gör mål (1.67 hos Bet365)
Livestream: > TV4 Play

Båda lagen gör mål

Odds = 1.67
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • GIF Sundsvall kommer till matchen med en imponerande seger i bagaget och strävar efter att upprepa den prestationen på Olympia.
 • Hemmalaget Helsingborg står inför ett brådskande behov av att säkra poäng och helst vinster, då tiden börjar rinna iväg.
 • Detta är en mycket viktig match för båda lagen som kämpar för sin framtid i Superettan.

Helsingborg – GIF Sundsvall stream

Du kan livestreama matchen på Olympia genom att ha ett aktivt konto på TV4 Play. Om du ännu inte har ett konto kan du enkelt skapa ett genom att följa länken i de steg som anges nedan. Efter det behöver du prenumerera på ett sportpaket, vilket ger dig tillgång till svensk fotboll i både Superettan och Allsvenskan, samt en mängd andra sportevenemang och innehåll. Detta är ett utmärkt sätt att följa matchen och njuta av svensk fotboll på hög nivå.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Helsingborg – GIF Sundsvall

Helsingborg – GIF Sundsvall speltips

Helsingborg befinner sig i en besvärlig situation och är i akut behov av segrar. Laget har nämligen inte vunnit en enda match på nästan två månader, och tiden rinner snabbt iväg. Visst återstår tio matcher i säsongen, med gott om poäng att kämpa om, men med den nuvarande formen ser framtiden allt annat än ljus ut. Det är hög tid för Helsingborg att resa sig om de har för avsikt att behålla sin plats i Superettan.

GIF Sundsvall går något bättre. Även om de inte är säkra från nedflyttning, har de ändå lyckats samla in några viktiga poäng på sistone. En betydelsefull seger kom senast när de besegrade Jönköpings Södra med 3-2 på hemmaplan. Innan det förlorade de mot Skövde AIK, men innan dess spelade de fyra oavgjorda matcher i rad.

Vi tror att detta kommer att vara en match där båda lagen går för segern, och därför är ett speltips där båda lagen gör mål en passande strategi. Båda lagen är fullt medvetna om varandras situation och förstår att ta poäng från varandra, mot en direktkonkurrent, skulle vara av stor betydelse.

Vi förväntar oss därför två offensivt inriktade lag, en öppen match med målchanser åt båda håll, och slutligen även mål från båda sidor. Det är vår bedömning, och vi rekommenderar därför att spela på att båda lagen gör mål i matchen.

Vårt val ger de bästa oddsen på marknaden hos Bet365.

Mer odds & betting inför matchen

För fler spelmöjligheter och odds har vi sammanställt några speltips för din bekvämlighet.

Samtliga odds kommer direkt från den välkända spelgiganten Bet365.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.73
Oavgjort 3.50
Under 11 hörnor 2.00
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar