Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 aug, 2023

Helsingborg – Landskrona BoIS (29/8): Stream, speltips & odds

helsingborg landskrona speltips stream

Vad: Helsingborgs IF – Landskrona BoIS, Superettan
Avspark: Den 29/8, kl. 19:00
Vart: Olympia
Stream: > Discovery Plus
Speltips: X2 (1.75 hos Expekt)

Helsingborg tar emot Landskrona i ett Skånederby från Superettan. Här finner ni allt inför mötet, från speltips till information om hur ni kan streama mötet live.

Helsingborg ligger riktigt pyrt till i Superettan, där man just nu är nästjumbo och riskerar att åka ur serien. På tisdag kväll tar man emot ett annat Skånelag, som gör det bättre men som ändå riskerar att dras med i en bottenstrid, i form av Landskrona.

I den här artikeln finner ni allt ni behöver veta inför matchen. Ta del av speltips och se hur ni kan streama Helsingborg – Landskrona direkt på internet.

X2 (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Inför matchen

 • Helsingborg ligger på nedflyttningsplats just nu. Landskrona ligger på 9:e plats, men har bara två poäng ned till kvalplats.
 • Helsingborg har inte vunnit någon av sina sex senaste ligamatcher.
 • När lagen möttes i våras blev det 2-1 till Landskrona, sedan Ousmane Diawara gjort två mål.

Streama Helsingborg – Landskrona

Det är relativt enkelt att finna en Helsingborgs IF – Landskrona BoIS live stream att se direktsänt på internet. Det enda ni behöver göra för att titta på matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se Superettan direktsänt online.

Ni väljer helt själva om ni ska ha i gång er fotboll live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande verktyg kan ni dessutom koppla över er Helsingborg – Landskrona stream till TV-skärmen, och se matchen direkt på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med att streama Helsingborg – Landskrona. Bilden, ljudet och kommentatorerna till matchen håller hög kvalitet.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Helsingborg – Landskrona BoIS

Speltips & odds: Helsingborg – Landskrona

Helsingborg har inte haft någon vidare säsong. Laget, som var allsvenskt så sent som ifjol, inledde Superettan med fyra 0-1-förluster. Efter den tredje fick tränaren Mattias Lindström lämna, och in kom i stället Stuart Baxter. Men den gamle räven Baxter har inte fått ordning på laget till den grad man hade hoppats på, även om poängsnittet åtminstone blivit bättre än 0 poäng per match. Men HIF ligger likväl på nedflyttningsplats, näst sist. Man har dock bara en pinne upp till kvalplats, men fyra poäng till säker mark.

Landskrona har haft några år där man varit och nosat på en uppflyttning till Allsvenskan, men det här året är inte ett sådant. Laget ligger 9:a och har just nu 12 poäng upp till kvalplats, och får snarare se sig över axeln. För det är bara två pinnar ned till Örebro SK på 13:e plats, och negativt kval. BoIS är ett av många lag som kan dras med i en kamp om att undvika de där negativa kvalplatserna.

Helsingborg har rätt taskig form för tillfället, med sex raka matcher utan seger. På hemmaplan har man två raka förluster. Landskrona har ingen toppenform heller, men har vunnit två av sina fyra senaste åtminstone. Vi tror på fördel Landskrona här, och är förvånade över oddsen där Helsingborg stämplats som klar favorit.

Ett spel på ”X2” ger 1.75 gånger pengarna, och det är enligt oss ett bra odds. Det blir vårt spel, och ni finner oddset hos Expekt.

 • Vårt speltips: X2
 • Odds: 1.75
 • Bettingsida: Expekt

Vi har plockat oddsen på detta Skånederby ifrån Expekt Sverige, en väletablerad bettingsida i Sverige med massvis av fina odds. Titta även om det finns någon oddsboost att använda till spelen.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Vi visar er fler odds till HIF – Landskrona BoIS nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.81
Under 2,5 mål 2.00
Båda lag gör mål – Nej 2.15

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar