Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 2 maj, 2023

Helsingborg – GAIS (2/5): Stream, speltips & odds

Helsingborg GAIS speltips stream

Vad: Helsingborgs IF – GAIS, Superettan
Avspark: Den 1/5, kl. 19:00
Vart: Olympia, Helsingborg
Stream: > Discovery Plus
Speltips: GAIS vinner (2.45 hos Expekt)

Helsingborgs IF jagar årets första seger, när man ställs emot GAIS i Superettan på tisdag kväll. I den här texten tar vi er igenom förutsättningarna inför matchen, med speltips och information om hur ni gör för att streama mötet live.

Helsingborgs I har knappats fått den start på säsongen de hade hoppats, och med fyra omgångar spelade är man tabelljumbo. Noll poäng, noll gjorda mål och i dagsläget fyra poäng upp till säker mark.

På tisdag kväll ställs Helsingborg emot GAIS, som fått en klart bättre start på säsongen. Laget ligger trea, och har ännu inte förlorat någon match. Kan de ta en ny seger mot Helsingborg? Vi ger er vårt speltips inför matchen, och visar hur ni gör för att streama mötet live.

GAIS vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Streama fotboll direktsänt

Se matcher live hos Bet365

Inför matchen

 • Helsingborg har inlett säsongen med fyra 0-1-förluter, och står alltså på noll poäng.
 • Till följd av de svaga resultaten har man sparkat tränarna Álvaro Santos och Mattias Lindström, och in har istället Stuart Baxter kommit.
 • Senast Helsingborg och GAIS möttes i en tävlingsmatch var i oktober 2021. Då förlorade Helsingborg med 0-1.

Streama Helsingborg – GAIS

Det är inte alls svårt att live streama Helsingborg – GAIS, och allt som krävs för att ni ska kunna se matchen online är att ni skaffar ett konto hos Discovery Plus, och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se Superettan online på internet.

Det går utmärkt att ha igång er Helsingborg – GAIS stream från mobil såväl som från dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er Helsingborg – GAIS stream, då bild, ljud och kommentatorer allt är av toppklass.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Helsingborg – GAIS

Helsingborg – GAIS speltips

Helsingborg åkte ur Allsvenskan ifjol, och som den storklubb man är både ekonomiskt och sett till spelarmaterial – åtminstone i sammanhanget – var det bara omedelbar återkomst till Allsvenskan som gällde. Med fyra omgångar spelade är det inte mycket som talar för att man lyckas med det.

Helsingborg ligger sist i tabellen efter att ha förlorat alla sina matcher, samtliga med 0-1. Tränarna Mattias Lindström och Álvaro Santos fick lämna efter omgång tre, och ersattes av den gamle räven Stuart Baxter, som redan jobbade i föreningen. Baxter inledde alltså också med att förlora med 0-1.

Denna tisdagskväll ställs Helsingborg emot GAIS, som har fått en klart bättre start på säsongen. Göteborgsklubben inledde med att kryssa mot Östersund, men har därefter tagit tre raka segrar. Nu har man en match mindre spelad men ligger ändå trea, och vinner laget mot Helsingborg här så går man upp i serieledning.

Tyvärr såg det inte mycket bättre ut i Helsingborgs senaste match, efter att Baxter tagit över, och det är uppenbart att man fortsatt har stora problem. GAIS däremot har imponerat stort under ledning av Bosko Orovic, och vi tror att man fortsätter på det inslagna spåret. Här erbjuder Expekt 2.45 gånger pengarna på bortaseger, vilket vi tycker är ett bra odds. Vi spelar den raka 2:an, GAIS-seger.

 • Vårt speltips: GAIS vinner
 • Odds: 2.45
 • Bettingsida: Expekt

Vi har plockat oddsen på Helsingborg – GAIS från Expekt Sverige. Det är en väletablerad bettingsida i Sverige, som har många bra odds. Titta också in gratis & riskfria bets innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Det finns massvis med odds på Helsingborg – GAIS. Se några spelförslag nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 2.07
Under 2,5 mål 1.76
1X 1.55

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar