Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 29 okt, 2023

Hammarby – Sirius (30/10): Stream, speltips & odds

Sirius Hammarby speltips stream

Vad: Hammarby IF – IK Sirius, Allsvenskan
Avspark: Den 30/10, kl. 19:00
Vart: Tele2 Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Hammarby vinner (1.85 hos Expekt)

Hammarby och Sirius möts i Allsvenskan, i en match där inte särskilt mycket står på spel. Läs här allt inför mötet, i form av ett speltips. Kolla även in hur du kan live streama matchen online.

Hammarby har stått för en i stort sett svag säsong, där man nu, med tre matcher kvar att spela, inte har någonting kvar att spela för. Det är bara att spela av dessa sista matcher.

Sirius har inte heller någonting av vikt kvar att spela för, men att Uppsalaklubben ligger där stabilt i mitten av tabellen är för laget någonting positivt. Vi tycker ändå att det ska bli intressant att gå igenom förutsättningarna inför denna match på Tele2 Arena. Läs vårt speltips till Hammarby – Sirius, och se hur ni gör för att streama matchen live.

Hammarby vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Sirius vs Hammarby Match Outcome
Match Starts 30/10 19:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Hammarby måste vinna sina tre sista matcher, samtidigt som Djurgården inte tar några fler poäng, för att man ska kunna sluta på fjärde plats.
 • Sirius ligger 10:a i tabellen, och har ingenting mer att spela för den här säsongen.
 • Hammarby har fem raka matcher mot Sirius utan förlust.
Allsvenskan

30th October 2023 - 18:00

Tele2 Arena

Sirius

Match Ended
Hammarby

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3.5

Average goals scored

5/22

Matches were draws

77%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2024

Hammarby

3

Sirius

0

2023

Hammarby

2

Sirius

1

2022

Hammarby

1

Sirius

1

2022

Sirius

0

Hammarby

3

2021

Hammarby

1

Sirius

0

2021

Hammarby

3

Sirius

2

2020

Hammarby

0

Sirius

0

2020

Sirius

3

Hammarby

1

2019

Sirius

1

Hammarby

3

2019

Hammarby

2

Sirius

0

2018

Sirius

1

Hammarby

1

2018

Hammarby

3

Sirius

1

2017

Hammarby

3

Sirius

3

2017

Sirius

1

Hammarby

1

See more

Club Friendlies

2023

Hammarby

1

Sirius

0

2023

Hammarby

4

Sirius

1

2022

Sirius

1

Hammarby

3

2021

Hammarby

3

Sirius

1

2018

Hammarby

1

Sirius

2

Superettan

2014

Hammarby

4

Sirius

1

2014

Hammarby

1

Sirius

2

Cup

2012

Hammarby

4

Sirius

6

Streama Hammarby – Sirius

Det är inte på något sätt svårt att live streama Hammarby – Sirius, och det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus och där köpa ett sportabonnemang. När det är klart, kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går jättebra att ha i gång er Hammarby – Sirius stream från såväl dator som surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Vi tror att ni kommer att bli helnöjda med er Hammarby IF – IK Sirius live stream. Det är god kvalitet på bilden, för att inte tala om ljudet. Dessutom är kommentatorer och experter till sändningen skickliga.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Hammarby – Sirius

Speltips & odds: Hammarby – Sirius

Hammarbys säsong har nästan rakt igenom varit en enda lång mellanmjölkssäsong. Det är väldigt få matcher som man kan peka på och säga ”Här spelade Hammarby riktigt bra, här såg laget ut så som de ska se ut.” Visst var det en period då laget kändes riktigt starkt som en enhet, där alla krigade för varandra och man tog sina segrar, men själva spelet var egentligen aldrig riktigt övertygande. Och totalt sett har resultaten heller inte alls varit tillräckligt bra.

Nu återstår tre omgångar, och det ska till ett stort mirakel för att Hammarby ska slutat nå fjärdeplatsen. Man måste vinna alla sina matcher samtidigt som lagen ovanför i tabellen knappt tar några poäng överhuvudtaget. Det lär knappast ske.

Sirius håller på att avsluta vad som totalt sett är en ny, stabil säsong poängmässigt. Men det är under den senaste tiden man tagit sina poäng. Laget slogs länge i nedflyttningsstriden, men har nu levererat fem raka segrar och är med det formstarkast i Allsvenskan. Lagen man städat av är Varberg, Värnamo, Degerfors, Göteborg och Brommapojkarna.

Trots Sirius superform tror vi faktiskt att Hammarby vinner här. ”Bajen” är som bekant starka på hemmaplan, och har dessutom 4-1-0 mot Sirius sett över de fem senaste matcherna. Vi tror att man tar en seger här, och spelar den raka 1:an till 1.85 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Hammarby vinner
 • Odds: 1.85
 • Bettingsida: Expekt

Oddsen på Hammarby – Sirius har vi hämtat från Expekt Sverige, en bettingsajt som är väletablerad i Sverige och som har många intressanta odds. Läs för all del också på om betting utan skatt innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ni finner tre fler spelförslag till Hammarby – Sirius nedan.

Speltips Odds från Expekt
X2 2.02
BLGM – Ja 1.60
Över 2,5 mål 1.64

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar