Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 maj, 2023

Hammarby – IFK Värnamo (29/5): Stream, speltips & odds

Hammarby Varberg speltips stream

Vad: Hammarby – IFK Värnamo, Allsvenskan
Avspark: Den 29/5, kl. 19:10
Vart: Tele2 Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Över 2,5 mål (1.76 hos Expekt)

Hammarby IF tar emot IFK Värnamo på måndag kväll, och här är det bara tre poäng som gäller för de grönvita. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar hur ni bär er åt för att streama mötet online.

Hammarby kan inte vara särskilt nöjda med sin start på säsongen, och det är man säkerligen inte heller. På måndag kväll spelar man en match där det verkligen bara är tre poäng som gäller, när man tar emot IFK Värnamo hemma på Nya Söderstadion.

Värnamo har inlett säsongen hyfsat, och ligger på tolfte plats. Ifjol vann man båda matcherna mot Hammarby, kan man skrälla igen? Ta del av allt inför matchen, från speltips till information om live stream.

Över 2,5 mål (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
IFK Vaernamo vs Hammarby Match Outcome
Match Starts 29/05 19:00
Match avslutad
IFK Vaernamo vs Hammarby Both Teams to Score
Match Starts 29/05 19:00
Match avslutad

Streama Hammarby – Värnamo

Det är inte på något sätt svårt att finna en Hammarby – Värnamo live stream att titta på direktsänt på nätet. Allt som krävs för att se matchen live är att ni skapar ett konto hos Discovery Plus, och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Du väljer själv vilken enhet du ska ha igång din Hammarby – Värnamo stream ifrån. Se matchen från dator, surfplatta eller mobil. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni som väljer att streama Hammarby – Värnamo kommer att bli nöjda med ert beslut. Bild och ljud håller toppklass, och så även kommentatorerna.

  1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
  2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
  3. Streama Hammarby – Värnamo

Speltips & odds: Hammarby – Värnamo

Hammarby har inte övertygat under säsongsinledningen, men på hemmaplan har man åtminstone gjort någorlunda ok resultat. Man har besegrat Degerfors, slagit Varberg, vunnit mot Djurgården men därefter bara kryssat mot Mjällby. Ingen av vinsterna har egentligen varit några övertygande insatser. Bortaspelet ska vi inte ens tala om.

Värnamo har gjort en, med Värnamos mått mätt, bra start på säsongen. Laget ligger 12:a, och fortsätter man så här så skräller man sig kvar ännu en säsong.

De som har gott minne kommer ihåg att Värnamo vann båda sina matcher mot Hammarby ifjol. Marcus Antonsson var segerregissören då. Anfallaren gjorde Värnamos alla tre mål mot ”Bajen”, och gav laget vinster med 1-0 respektive 2-1.

Till den här matchen saknar Hammarby avstängda duon Nathaniel Adjei och Fredrik Hammar, där Adjei är den enda som var tänkt att starta. Man har dock även en del skadeavbräck, medan Värnamo kommer hit med en full trupp. Trots det är oddset på att Hammarby vinner matchen omkring 1.50 gånger insatsen. Visst tror vi att Hammarby vinner, men det där oddset känns inte spelvärt.

Vi spelar hellre ”över 2,5 mål” i matchen, vilket finns till 1.76 gånger insatsen. Spelet finnes hos Expekt.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1.76
  • Bettingsida: Expekt

Vi har plockat våra odds på Hammarby – Värnamo ifrån Expekt Sverige. Bettingsajten är väletablerad i Sverige, och sitter på många bra odds. Titta också in bonuskoder innan ni placerar spel.

  • Användarvänligt
  • Stort utbud av odds
  • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Se fler odds på Bajen – Värnamo. Du ser tre spelförslag nedan.

Speltips Odds från Expekt
X2 2.45
Båda lag gör mål – Ja 1.88
Under 2,5 mål 2.07

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar