Hammarby - IFK Norrköping (22/5): Stream, speltips & odds

Sverige – Kosovo (9/10): Speltips, odds & inför

Hammarby och Norrköping möts i en spännande allsvensk match på söndag. Norrköping har precis hittat formen, men hemma på Tele2 Arean är Hammarby oerhört starka. Ta del av speltips och se hur ni gör för att live streama Hammarby – Norrköping.

Åtta omgångar har passerat av årets allsvenska, och så här långt in på säsongen har Hammary mycket att vara nöjda med. Senast kommer man från en stark derbyinsats, som dock bara slutade i en poäng. Mot Norrköping är det läge att vinna, för annars har man gått fyra raka omgångar utan seger.

IFK Norrköping inledde säsongen svagt, men har börjat trampa igång nu under de senaste omgångarna. En nyckelfaktor i den stigande formen för laget är att Christoffer Nyman fått igång målproduktionen, med mål i tre raka matcher. Här kan ni ta del av speltips till Hammarby – Norrköping, och läsa om hur ni gör för att se matchen via live stream.

Streama fotboll online

Se matcher live hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

 • Vad: Hammarby IF – IFK Norrköping
  Matchstart Kl. 15:00, den 22/5
  Vart: Tele2 Arena
  Live stream Discovery Plus
  TV-kanal: Kanal 5
  Speltips: Hammarby vinner (1,80 hos Bet365)

Inför matchen

 • Hammarby kommer från två hemmamatcher där man haft spelövertaget men bara fått med sig oavgjorda resultat.
 • Norrköping har efter en trög start vaknat till liv , och står på fyra raka trepoängare.
 • Lagen möttes i kvartsfinal av Svenska Cupen. Då vann Hammarby trots att Norrköping ledde med 2-0 20 minuter in i matchen.

Statistik & startelvor

Streama Hammarby – Norrköping live

Det är inte på något sätt svårt att live streama Hammarby – IFK Norrköping. För att se matchen live behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan direktsänt på sidan.

Det går bra att ha igång er Hammarby IF – IFK Norrköping stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Matchen kommer också att sändas i Kanal 5. Sändningen hos Discovery Plus håller alltid hög kvalitet, och det gäller alltifrån bild till ljud. Dessutom är kommentatorerna, både huvudkommentatorn och expertkommentatorn, kunniga. Så även de som sitter i studion.

 • Gå till Discovery Plus
 • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
 • Streama Hammarby – IFK Norrköping live

Speltips & odds: Hammarby – Norrköping

Från de första fem omgångarna av Allsvenskan avgick Hammarby med fem segrar, och på de tre senaste har man inte vunnit en enda. Förklaringen behöver dock inte vara svårare än spelschemat. Hammarby inledde med att möta fem på pappret svaga lag, och har därefter spelat mot Malmö hemma, Kalmar borta och AIK hemma. I förlustmatchen mot Kalmar stod man för en riktigt svag insats, men mot Malmö och särskilt mot AIK var man det bättre laget.

Det ramlar dock inte in några trepoängare bara genom att dominera matchbilden, utan chanserna måste omsättas i mål och bjudningarna bakåt måste vara färre. Norrköping är en motståndare Hammarby ofta haft tufft för, men här är det läge att ta en efterlängtad trepoängare. När Norrköping var på besök senast, i Svenska Cupens kvartsfinal, ledde ”Peking” tidigt med 2-0 men tappade sedan och Hammarby kunde vinna.

Norrköping stod för en svag inledning på den allsvenska säsongen, men har börjat visa sig från sin bättre sida på sistone. Efter en poäng på de fyra första matcherna har man nu fyra raka segrar i bagaget, allra senast med 5-1 mot GIF Sundsvall.

På hemmagräs tror vi dock att Hammarby blir för starka för Rikard Norlings mannar. Hammarby har varit det bättre laget i två raka hemmamatcher utan att vinna, och till slut kommer spelövertaget betala av sig. Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 1,80 gånger insatsen.

 • Vårt speltips: Hammarby vinner
 • Odds: 1,80
 • Spelsida: Bet365

Ni får mer än gärna kolla in lite oddsbonusar innan ni placerar något spel.

Annan betting på matchen

Vi spelar på en Hammarbyseger. Men ni är välkomna att ta er en titt på fler odds från matchen.

Speltips Odds från Bet365
X2 1,90
Över 2,5 mål 1,70
Under 2,5 mål 2,10

Relaterat

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.