Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 mar, 2022

Hammarby – Häcken (6/3): Stream, speltips & odds

Hammarby Häcken speltips stream

Hammarby och Häcken gör upp i en direkt avgörande match om avancemanget från Svenska Cupen. Här ger vi er våra tankar inför matchen, med speltips och information om hur ni hittar en Hammarby – Häcken live stream.

Endast en gruppspelsomgång av Svenska Cupen återstår, och i Grupp 5 har vi en riktigt spännande match att se fram emot. Det är nämligen så att Hammarby och Häcken spelar en direkt avgörande match om vilket lag som tar sig till kvartsfinal.

Hammarby måste vinna matchen, medan oavgjort räcker för Häcken. Samtidigt spelas matchen på Hammarbys hemmaplan. En väldigt öppen batalj, som vi ska ge er allt inför. Ta del av speltips och hitta er Hammarby – Häcken stream,

Titta på fotboll live

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Hammarby – BK Häcken
Matchstart Kl. 13:00, den 6/3
Vart: Tele2 Arena, Stockholm
Live stream C More
TV: C More Fotboll
Speltips: Hammarby vinner (2,20 hos Unibet)

Inför

  • Hammarby har vunnit sina två första matcher, med 2-1 mot Falkenberg och 6-1 mot Ytterhogdal.
  • Häcken slog Ytterhogdal med 13-0 och Falkenberg med 5-0.
  • Hammarby måste vinna för att gå vidare, medan kryss räcker för Häcken.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’RhuztfRRbK3FTK4LnCsdENWtj13h40GffGKbPDZy’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Hammarby – Häcken

Många lär vilja live streama Hammarby – BK Häcken, och för att se matchen online är det inte mycket ni behöver göra. Det endas om krävs för att hitta en fotboll stream av matchen är att skapa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja titta på er Hammarby – Häcken stream.

Det går bra att se matchen direkt från valfri plattform. Se på mötet från Svenska Cupen via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, och se er Hammarby – Häcken live stream på TV.

Oavsett hur ni väljer att se matchen, kan vi garantera er att bild- och ljudkvalitet kommer att vara utmärkt.

  • Gå till C More
  • Skapa ett spelkonto och köp sportabonnemang
  • Streama GAIS – Ängelholm!

Speltips & odds: Hammarby – Häcken

Hammarby har så här långt in i Svenska Cupens gruppspel gjort vad som krävts av dem, men inte mer. Man slog Division 1-laget Falkenberg med 2-1 i premiären, men det blev onekligen onödigt spännande mot slutet. Därefter mötte man Ytterhogdals IK, som Häcken slagit med 13-0, och vann ”bara” med 6-1. Flera av målen var totala bjudningar och även om Hammarby gjorde en del mål så övertygade man inte spelmässigt på sånt sätt som fansen och laget antagligen hoppats.

Positivt med matchen mot Ytterhogdal var för Hammarby att Astrit Selmani stod för ett hattrick. Anfallaren var blek mot Falkenberg och det har redan florerat rykten om att han inte trivs med sin roll under nye tränaren Martí Cifuentes taktik.

Häcken är nog det allsvenska lag som fått mest ros under försäsongen, för sina insatser i Marbella och även för hur man fullkomligen pulveriserat både Ytterhogdal (13-0) och Falkenberg (5-0). Häcken och Hammarby ligger båda på sex poäng, men Häcken har klart bättre målskillnad och därav räcker det att man spelar oavgjort här för att lägga beslag på den enda biljetten till kvartsfinal.

Det som talar emot Häcken är att det är Hammarby som har hemmaplan. Att spela framför sina egna fans betyder mycket, inte minst för just Hammarby, och med den ofantliga stämningen i ryggen tror vi att man slår Häcken här. Häcken har dessutom under de senaste åren haft en tendens att bjuda på uppvisningar mot de sämre lagen, för att sedan vika ner sig mot toppkonkurrenter. Och vi ska inte glömma att man ifjol bara var ett mittenlag i Allsvenskan, knappt ens det.

Den raka 1:an finnes till 2,20 gånger insatsen hos Unibet, och det spelar vi på.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 2,20
  • Spelsida: Unibet

Ni är välkomna att läsa vår Unibet-recension, som ni finner via länken.

Annan betting inför matchen

Här tror vi på Hammarbyseger. Men kolla gärna in fler intressanta odds att spela på. Ni hittar några nedan.

Speltips Odds från Unibet
Över 2.5 mål 1.56
Båda lag gör mål – ja 1.43
X2 1.66

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar