Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 12 aug, 2023

Hammarby – Elfsborg (13/8): Stream, speltips & odds

streams allsvenskan

Vad: Hammarby IF – IF Elfsborg
Avspark: Den 13/8, kl. 17:30
Vart: Tele2 Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Hammarby vinner (3.05 hos Expekt)

Hammarby och Elfsborg möts i en spännande match från Allsvenskan under söndagen. Kan Hammarby påbörja klättringen mot toppen av den allsvenska tabellen, eller befäster Elfsborg sin plats som tabelletta ytterligare? Vi ger er allt inför matchen, från speltips till info om hur ni kan streama Hammarby – Elfsborg live.

Hammarbys säsong mer eller mindre dog förra torsdagen, efter uttåget ur Europakvalet. I Allsvenskan ser det nämligen mörkt ut, och det blir svårt för laget att komma upp i en position där man får känna riktig puls under våren. Men siktet får ändå vara inställt på fjärdeplatsen, med hopp om en riktigt stark höstsäsong.

Elfsborg har gjort en otroligt fin säsong, och toppar den allsvenska tabellen. Men Häcken och Malmö flåsar laget i nacken, och det gäller att fortsätta vinna för att behålla förstaplatsen. Här finner ni allt inför Hammarby – Elfsborg, från speltips till information om live stream.

Hammarby vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Elfsborg vs Hammarby Match Outcome
Match Starts 13/08 17:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Hammarby stod för en jätteinsats mot Twente senast, även om det inte räckte till mer än förlust i förlängningen.
 • Elfsborg förlorade sin senaste bortamatch, då man trots en man mer mot Häcken i 50 minuter åkte på torsk.
 • Hammarby har vunnit sina två senaste hemmamatcher mot Elfsborg.
Allsvenskan

13th August 2023 - 15:30

Tele2 Arena

Elfsborg

Match Ended
Hammarby

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3

Average goals scored

7/23

Matches were draws

86%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2024

Hammarby

3

Elfsborg

0

2023

Hammarby

0

Elfsborg

2

2022

Hammarby

1

Elfsborg

2

2022

Hammarby

3

Elfsborg

0

2021

Hammarby

2

Elfsborg

2

2021

Hammarby

0

Elfsborg

2

2020

Hammarby

2

Elfsborg

2

2020

Elfsborg

2

Hammarby

2

2019

Hammarby

5

Elfsborg

2

2019

Elfsborg

1

Hammarby

1

2018

Hammarby

0

Elfsborg

1

2018

Elfsborg

0

Hammarby

0

2017

Hammarby

2

Elfsborg

1

2017

Elfsborg

3

Hammarby

0

2016

Hammarby

2

Elfsborg

4

2016

Elfsborg

4

Hammarby

1

2015

Hammarby

0

Elfsborg

0

2015

Elfsborg

1

Hammarby

1

2009

Elfsborg

3

Hammarby

2

See more

Cup Final Stage

2022

Hammarby

1

Elfsborg

0

2015

Elfsborg

3

Hammarby

0

Cup Grp. 8

2018

Hammarby

1

Elfsborg

2

Cup

2010

Elfsborg

1

Hammarby

3

Streama Hammarby – Elfsborg

Är ni sugna på att streama Hammarby – Elfsborg online? Det är rätt enkelt att hitta en direktsändning av matchen, och allt ni behöver göra för att titta på mötet online är att skapa ett konto hos Discovery Plus och där köpa ett sportabonnemang. När ni fått det gjort kan ni se alla Allsvenskan-matcher direktsänt på nätet.

Du kan titta på din Hammarby IF – Elfsborg stream via mobil, men lika gärna från dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, och på så sätt se matchen på TV.

Det är hög kvalitet på din Hammarby – Elfsborg live stream hos Discovery Plus, och du lär bli nöjd med såväl bild som ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Hammarby – Elfsborg

Speltips & odds: Hammarby – Elfsborg

Hammarby har varit dåliga i Allsvenskan ända från start och rakt igenom, mer eller mindre. Man har vunnit sina hemmamatcher, visserligen, och någon enstaka seger på bortaplan har det också blivit. Men även när segrarna kommit har det inte varit på ett övertygande sätt. Det är svårt att hitta en enda match den här säsongen som man kan peka på och säga att ”här körde Hammarby över sina motståndare”. Att jämföra med förra säsongen, då det var fallet med var och varannan match.

Efter de svaga resultaten i Allsvenskan har Hammarbyfansen länge sagt att i år är det Europa som gäller, ”vi struntar i Allsvenskan och ser till att ta oss vidare i Europakvalet”. Där rök Hammarby dessvärre redan i den första omgången man deltog i, om än efter att ha stått för två fantastiska insatser mot ett Twente som till slut blev för tufft. Det är ändå lätt att fundera på var Hammarby hade legat i tabellen om man hade klarat av att hålla den nivån man visade mot Twente i flera matcher – då hade ”Bajen” definitivt varit ett allsvenskt topplag. Men nivån finns där, det såg vi åtminstone.

Nu finns bara Allsvenskan kvar att fokusera på för ”Bajen”, och då tror vi ändå att man lyckas steppa upp här. Man har trots allt 6-1-1 på hemmaplan, och har nu fått vila i över en vecka sedan Twentematchen.

Elfsborg har sett något svagare ut i de två senaste matcherna. Förlust 1-3 mot Häcken trots en man mer i majoriteten av matchen, och sedan ”bara” 1-0 mot Sirius. Med tanke på hur starka de grönvita är på hemmaplan, och med tanke på hur bra man var mot Twente senast, tror vi att man slår Elfsborg. 3.05 på den raka 1:an är fint, och spelas hos Expekt.

 • Vårt speltips: Hammarby vinner
 • Odds: 3.05
 • Bettingsida: Expekt

Vi har hämtat oddsen på Hammarby – Elfsborg från Expekt Sverige, som är en stor bettingsajt i Sverige. På den sidan hittar ni massor av odds. Se även om det finns någon oddsboost att använda innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Titta in ytterligare odds på Hammarby – Elfsborg nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.66
Under 2,5 mål 2.23
Båda lag gör mål – Ja 1.54

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar