Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 9 sep, 2023

Hammarby – Djurgården (10/9): Stream, speltips & odds [Damer]

hif dif speltips stream damer

Vad: Hammarby – Djurgården, Damallsvenskan
Avspark: Den 10/9, kl. 15:00
Vart: Tele2 Arena, Stockholm
Stream: > Viaplay
Speltips: Hammarby -1,5 asian handicap (1.57 hos Expekt)

Hammarby och Djurgården möts i ett derby från Damallsvenskan. Ta här del av allt inför matchen, från speltips till information om hur ni kan streama mötet live.

Hammarby och Djurgården drabbar samman under söndagen, i ett hett derby från Damallsvenskan. De grönvita går in som favoriter, och det klara sådana. ”Bajen” ligger trea i tabellen, medan DIF hittas först på 10:e plats.

Vi ser mycket fram emot detta derby på Tele2 Arena. Här delar vi med oss av vårt speltips till matchen, och dessutom visar vi hur ni kan streama mötet online.

Hammarby -1,5 asian handicap (Expekt)

Bonus: Gratis bet upp till 1 500 kr!
Djurgaarden vs Hammarby IF Match Outcome
Match Starts 10/09 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Hammarby ligger på tredje plats i Damallsvenskan, medan Djurgården ligger på tionde plats. De grönvita är rättmätiga favoriter här.
 • Hammarbys damer har tre raka segrar mot Djurgården.
 • Den japanska stjärnan Maika Hamano har lämnat Hammarby, och kommer således inte att spela här.
Damallsvenskan

10th September 2023 - 13:00

Djurgaarden

Match Ended
Hammarby IF

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

1.6

Average goals scored

7/15

Matches were draws

86%

Goals scored in first half

Damallsvenskan

2024

Hammarby IF

4

Djurgaarden

1

2023

Hammarby IF

1

Djurgaarden

0

2022

Hammarby IF

3

Djurgaarden

0

2022

Djurgaarden

1

Hammarby IF

2

2021

Djurgaarden

2

Hammarby IF

1

2021

Hammarby IF

3

Djurgaarden

2

2018

Djurgaarden

2

Hammarby IF

1

2018

Djurgaarden

1

Hammarby IF

0

2017

Djurgaarden

Hammarby IF

2017

Hammarby IF

Djurgaarden

2011

Hammarby IF

Djurgaarden

2011

Djurgaarden

Hammarby IF

2010

Hammarby IF

Djurgaarden

2010

Djurgaarden

Hammarby IF

2009

Djurgaarden

Hammarby IF

See more

Streama Hammarby – Djurgården (Damer)

Det är rätt enkelt att finna en Hammarby – Djurgården live stream att titta på på internet. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto hos Viaplay, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan direktsänt på internet (damer).

Ni väljer helt själva vilken enhet ni ska streama Hammarby – Djurgården ifrån. Titta på matchen via mobiltelefon, dator eller från surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen direkt på TV.

Bilden, ljudet och även kommentatorerna håller hög kvalitet hos Viaplay. Därför tror vi att ni som sätter i gång en Hammarby – Djurgården stream kommer att bli nöjda med ert beslut.

 1. Klicka dig vidare till Viaplay
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Hammarby – Djurgården (damer)

Hammarby – Djurgården speltips

Hammarby har stått för en stark säsong i Damallsvenskan så här långt. Den med gott minne kommer ihåg hur man tog sig upp i högstaligan till säsongen 2021, då man genast slutade på 7:e plats. Året därefter blev det en 5:e-placering, och i detta nu ligger man 3:a i tabellen. Man har dessutom spelat en match mindre, och går vid seger i derbyt förbi Linköping. Sen ska vi även komma ihåg att laget vann Svenska Cupen i våras, efter en enastående prestation av Madelen Janogy i finalen.

Djurgården har inte haft en lika rolig säsong. Laget ligger 10:a, och har på 18 matcher bara spelat in 15 poäng. Tack och lov för blårändernas del, så finns det fyra lag som gör det ännu sämre. Man, det riskerar att bli bottenstrid ända in i slutet.

Det är inte bara på herrsidan som Djurgården har det svårt i derbyn. Faktum är att DIF förlorat sina tre senaste matcher mot Hammarby på damsidan, och mycket tyder på att det blir förlust här igen. Tittar vi på oddsen på den raka 1:an ser vi att den finnes för 1.19 gånger insatsen. Det spelet gör man inte mycket pengar på.

Handikappspelet ”Hammarby -1.5” känns mer lockande. Vinst på spelet om Hammarby segrar med minst två mål. Med tanke på att Hammarby har +31 i målskillnad (näst bäst i serien), och Djurgården har -23 (tredje sämst i serien), känns det som ett fullt rimligt spel. Det finner ni till 1.57 gånger insatsen hos ComeOn.

 • Vårt speltips: Hammarby -1,5 asian handicap
 • Odds: 1.57
 • Bettingsida: ComeOn

Oddsen på Hammarby – Djurgården har vi tagit från ComeOn. Bettingsidan erbjuder många bra odds. Se också om det finns några välkomstbonusar på odds ni kan utnyttja till era spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Hitta fler odds på Hammarby – Djurgården nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål i matchen 1.42
X2 4.20
Under 2,5 mål i matchen 2.52

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar