Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 apr, 2023

Hammarby – Degerfors (2/4): Stream, speltips & odds

Hammarby Degerfors speltips stream

Vad: Hammarby IF – Degerfors IF, Allsvenskan
Avspark: Den 2/4, kl. 15:00
Vart: Tele2 Arena, Södermalm
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Hammarby HT/FT (1.75 hos Expekt)

Hammarby och Degerfors möts i den allsvenskan premiäromgången, i en match som har avspark klockan 15:00 på söndag. Här ger vi er allt inför matchen, från speltips till information om hur ni finner en live stream till matchen.

Förväntan kommer att ligga i luften under söndagen, när Hammarbysupportrarna marscherar fram till årets första allsvenska hemmamatch. Som vanligt sålde biljetterna slut på några minuter, och det är alltså fulla läktare som kommer att heja fram de grönvita spelarna.

Hammarby tar emot Degerfors, som i höstas visade att de inte är att räkna bort. Det blir en intressant match, som vi ser fram emot mycket. Se här vårt speltips och läs om hur ni gör för att streama Hammarby – Degerfors live.

Hammarby HT/FT (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Inför matchen:

 • Hammarby vann hemmamatchen mot Degerfors med 5-1 ifjol, trots att man enligt expected goals borde ha förlorat (!) matchen. XG gav oss 0,91 – 1,41 i det mötet.
 • Håll ögonen extra på Hammarbys 17-åring Montader Madjed. Högeryttern har imponerat stort under försäsongen.
 • Tidigare Hammarbyspelaren Nikola Djurdjic, idag i Degerfors, är skadad och missar matchen.

Streama Hammarby – Degerfors

Det är inte alls svårt att live streama Hammarby – Degerfors, och allt som krävs för att se matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni streama Allsvenska online på internet.

Ni väljer själva vilken enhet ni ska ha igång er Hammarby – Degerfors live stream ifrån. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er Hammarby – Degerfors stream. Bild, ljud och kommentatorer är av högsta kvalitet.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Hammarby – Degerfors

Hammarby – Degerfors speltips

Hammarby var ett av de lag som imponerade allra mest i Svenska Cupen, vilket säger sig själv med tanke på att man tog sig till semifinal. Men även spelmässigt såg man mycket bra ut, då man klassade ut varenda motstånd i gruppspelet. Därefter gjorde man jobbet mot AIK i kvartsfinalen, innan semin borta mot Mjällby blev för tuff.

Mot Mjällby var det uppenbart att man fortfarande har svårigheter med att spela på naturgräs. Spelet flöt inte alls på på samma sätt som det gjort på Tele2 Arena i matcherna innan, och där har laget någonting de måste få ordning på om man ska ta SM-guldet.

Degerfors fjolårssäsong var intressant, där man inledde svagt och länge såg ut att åka ur, innan man gjorde en total uppryckning sista halvan av säsongen och räddade kontraktet. Nu har man förstärkt laget med bland annat Peter Gwargis, och hoppas få en bättre säsongsstart.

Vi talade tidigare om Hammarbys problem på naturgräs. I den här matchen spelar ”Bajen” dock hemma på sitt konstgräs, och då är man väldigt svårstoppade. ”Nya Söderstadion” kommer att fyllas ut, och spelarna går ut med ett stort publikhav i ryggen. Framhejade av dem tror vi att de grönvita tar ledningen tidigt, och sedan går och vinner: ”Hammarby leder i halvtid och vinner efter full tid” finns att spela hos Expekt, till 1.75 gånger insatsen. Det blir vårt spel.

 • Vårt speltips: Hammarby leder i halvtid och vinner efter full tid
 • Odds: 1.75
 • Bettingsida: Expekt

Vi har hämtat våra odds på Malmö – Kalmar från Expekt Sverige. Sajten har funnits i över 20 år, och där finner du goda odds. Kolla även in vad som finns för välkomstbonusar på odds innan ni placerar era spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Det finns massor av spännande spel på matchen. Här under finner ni några odds.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål i matchen 1.55
Båda lag gör mål – Ja 2.02
Under 2,5 mål i matchen 2.43

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar