Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 4 jul, 2022

Halmstad – Jönköpings Södra, 5/7: Speltips & stream

Halmstad Brage speltips stream

Det råder en klasskillnad i Superettan när Halmstad BK tar välkomnar Jönköpings Södra på Örjans Vall.

Efter att ha åkt ur Allsvenskan är Halmstad på god väg tillbaka till den högsta divisionen. Jönköpings Södra riskerar däremot en nedgradering.

Vid en seger tar Halmstad tillbaka första platsen i tabellen. Då mycket står på spel och uppgiften är enkel ska man klara av att gå segrandes ur duellen.

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Halmstad – Jönköpings Södra, Superettan
Avspark: Den 2022-07-05, kl. 19:00
Vart: Örjans Vall
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: Halmstad -1 (Odds: 1.74 hos Unibet)

Startelvor & statistik

[sports data-token=’BUhVKV7zpYSUp4aWaayySwDfpZhPgIiIofRChvWP’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Halmstad – Jönköpings Södra live

Det är lätt att streama matchen mellan Halmstad och Jönköpings Södra online. Allt som du behöver göra för att se matchen är att öppna ett konto gratis hos Discovery Plus.

Därefter behöver du välja ett sportpaket. När det är gjort kan du ta del av alla Superettan live streams, som Halmstad – Jönköpings Södra live.

Matchen går att se via stream, via mobil, dator eller surfplatta. Du kommer igång på följande vis:

  • Klicka dig vidare till Discovery Plus
  • Öppna ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Halmstad mot Jönköpings Södra

Speltips & odds

Efter att ha förlorat playoff kvalet mot Helsingborg och därmed åkt ur Allsvenskan gör Halmstad en satsning på att ta sig upp igen, direkt.

Det har gått lysande efter 11 omgångar. Brage, som har hunnit spela en match mer, ligger i toppen med 24 poäng. Det är bara en poäng mer än vad Halmstad har tagit.

Man har 7 segrar under tiden. Efter omstarten blev det en oväntad förlust mot mittenlaget Trelleborg. Jonathan Svedberg gav laget ledningen efter en timmes spel. Men fram mot slutet av matchen kollapsade man. Det blev både en kvittering med 4 minuter kvar. Samt att förlustmålet kom på övertid, i matchminut 92.

Halmstad får slika sina sår och resa sig direkt. Få lag har ett så pass starkt anfallsspel. Alexander Johansson, Joseph Baffo och Mikael Boman har samtliga 4 ligamål vardera hittills under säsongen.

Även Jönköpings Södra är starka fram i banan. Det har blivit 19 fullträffar efter 11 omgångar. Däremot är de klart sämst i försvaret, med 25 insläppta mål.

Formen är inget vidare heller, då en seger har uteblivit i de 4 senaste omgångar.

Efter att ha förlorat två gånger om mot Skövde AIK och Öster innan sommarvilan blev det en delad pott efter uppehållet mot jumbon Örgryte. Två gånger om låg J-Södra under men lyckades kvittera genom Mohammad Fazal och Malkolm Moënza. Detta var på hemmagräs, på Stadsparksvallen.

I samtliga bortamatcher har J-Södra släppt in mål. I de tre senaste bortamatcherna har det blivit 2 insläppta mål per match. Så kan det mycket väl bli även mot Magnus Haglund (i bild) och hans Halmstad.

Så allting ligger i Halmstads händer. Det mesta lutar mot att de besegrar Jönköpings Södra, förmodligen med stora tal.

Spelbolag erbjuder en smart asiatisk lina där insatsen återbetalas om segersiffrorna skrivs med endast ett mål i marginal.

Därför faller spelet på att Halmstad täcker den asiatiska handikapp linan på -1 mål mot Jönköpings Södra. Vinst vid slutresultat 2-0, 3-0 och liknande.

  • Vårt speltips: Halmstad -1 Asian Handicap
  • Odds: 1.74
  • Bettingsida: Unibet

Läs gärna fler av våra speltips från Superettan.

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Halmstad vinner matchen, med en försäkring, mot Jönköpings Södra i Superettan.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför Halmstad – Jönköpings Södra kampen.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

Speltips Odds från Unibet
Halmstad vinner matchen 1.46
Över 2,5 mål i matchen 1.60
Mikael Boman gör mål i matchen 2.15

Nyheter

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1581 Artiklar