Halmstad - Jönköpings Södra, 5/7: Speltips & stream

Malmoe, Sweden. 04th Dec, 2021. Head coach Magnus Haglund of Halmstad BK seen during the Allsvenskan match between Malmoe FF and Halmstad at Eleda Stadion in Malmoe. (Photo Credit: Gonzales Photo/Alamy Live News

Det råder en klasskillnad i Superettan när Halmstad BK tar välkomnar Jönköpings Södra på Örjans Vall.

Efter att ha åkt ur Allsvenskan är Halmstad på god väg tillbaka till den högsta divisionen. Jönköpings Södra riskerar däremot en nedgradering.

Vid en seger tar Halmstad tillbaka första platsen i tabellen. Då mycket står på spel och uppgiften är enkel ska man klara av att gå segrandes ur duellen.

 

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

> Streama fotboll

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Halmstad – Jönköpings Södra, Superettan
Avspark: Den 2022-07-05, kl. 19:00
Vart: Örjans Vall
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: Halmstad -1 (Odds: 1.74 hos Unibet)

 

Startelvor & statistik

 

Streama Halmstad – Jönköpings Södra live

Det är lätt att streama matchen mellan Halmstad och Jönköpings Södra online. Allt som du behöver göra för att se matchen är att öppna ett konto gratis hos Discovery Plus.

Därefter behöver du välja ett sportpaket. När det är gjort kan du ta del av alla Superettan live streams, som Halmstad – Jönköpings Södra live.

Matchen går att se via stream, via mobil, dator eller surfplatta. Du kommer igång på följande vis:

  • Klicka dig vidare till Discovery Plus
  • Öppna ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Halmstad mot Jönköpings Södra

 

Speltips & odds

 

Efter att ha förlorat playoff kvalet mot Helsingborg och därmed åkt ur Allsvenskan gör Halmstad en satsning på att ta sig upp igen, direkt.

Det har gått lysande efter 11 omgångar. Brage, som har hunnit spela en match mer, ligger i toppen med 24 poäng. Det är bara en poäng mer än vad Halmstad har tagit.

Man har 7 segrar under tiden. Efter omstarten blev det en oväntad förlust mot mittenlaget Trelleborg. Jonathan Svedberg gav laget ledningen efter en timmes spel. Men fram mot slutet av matchen kollapsade man. Det blev både en kvittering med 4 minuter kvar. Samt att förlustmålet kom på övertid, i matchminut 92.

Halmstad får slika sina sår och resa sig direkt. Få lag har ett så pass starkt anfallsspel. Alexander Johansson, Joseph Baffo och Mikael Boman har samtliga 4 ligamål vardera hittills under säsongen.

Även Jönköpings Södra är starka fram i banan. Det har blivit 19 fullträffar efter 11 omgångar. Däremot är de klart sämst i försvaret, med 25 insläppta mål.

Formen är inget vidare heller, då en seger har uteblivit i de 4 senaste omgångar.

Efter att ha förlorat två gånger om mot Skövde AIK och Öster innan sommarvilan blev det en delad pott efter uppehållet mot jumbon Örgryte. Två gånger om låg J-Södra under men lyckades kvittera genom Mohammad Fazal och Malkolm Moënza. Detta var på hemmagräs, på Stadsparksvallen.

I samtliga bortamatcher har J-Södra släppt in mål. I de tre senaste bortamatcherna har det blivit 2 insläppta mål per match. Så kan det mycket väl bli även mot Magnus Haglund (i bild) och hans Halmstad.

Så allting ligger i Halmstads händer. Det mesta lutar mot att de besegrar Jönköpings Södra, förmodligen med stora tal.

Spelbolag erbjuder en smart asiatisk lina där insatsen återbetalas om segersiffrorna skrivs med endast ett mål i marginal.

Därför faller spelet på att Halmstad täcker den asiatiska handikapp linan på -1 mål mot Jönköpings Södra. Vinst vid slutresultat 2-0, 3-0 och liknande.

 

  • Vårt speltips: Halmstad -1 Asian Handicap
  • Odds: 1.74
  • Bettingsida: Unibet

 

Läs gärna fler av våra speltips från Superettan.

 

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Halmstad vinner matchen, med en försäkring, mot Jönköpings Södra i Superettan.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför Halmstad – Jönköpings Södra kampen.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

 

Speltips Odds från Unibet
Halmstad vinner matchen 1.46
Över 2,5 mål i matchen 1.60
Mikael Boman gör mål i matchen 2.15

 

Nyheter

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.