Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 maj, 2021

Halmstad – Degerfors, 23/5: Stream, speltips & odds

Halmstad Degerfors

Halmstads BK och Degerfors ställs mot varandra i ett nykomlingsmöte i Allsvenskan, söndag 23 maj. Vi ger er vårt speltips och visar hur ni hittar en live stream till matchen.

De två nykomlingarna Halmstad och Degerfors drabbar samman denna söndag. Båda lagen har stått för en hyfsad inledning av säsongen, och försöker fortsätta visa att man är i Allsvenskan för att stanna.

På söndag kan ni som vill streama Halmstad – Degerfors live. Vi ger er dessutom vårt speltips till matchen.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Halmstad – Degerfors
Matchstart Kl. 15:00, den 23/5
Vart: Örjans Vall
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Halmstad vinner (2,05 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Halmstad inledde med en seger men gick sedan svagt, fram till vinsten senast mot Elfsborg.
  • Degerfors såg tama ut i inledningen av säsongen, men har nu tre vinster på fem senaste trots tufft motstånd.
  • Dessa lag möttes i Superettan ifjol, och då vann lagen en match var.

Streama Halmstad – Degerfors live

Det är lätt att live streama Halmstad – Degerfors. För att se matchen direktsänt på nätet behöver ni bara skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan live, och alltså även titta på denna.

Det är möjligt att ha igång er Halmstads BK – Degerfors live stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Sändningen håller hög kvalitet, och det går att se den direkt såväl som i efterhand. Titta på er Halmstad – Degerfors stream och njut av att titta på fotboll online!

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Halmstad – Degerfors live!

Speltips inför matchen

Inledningsvis var faktiskt Halmstad den nykomlingen som imponerade mest, inte minst för segern mot topptippade BK Häcken. HBK kändes stabila och svårforcerade, med sådana som Pelle Olsson i staben och en sådan som Andreas Johansson i försvaret.

Men sedan blev det inte många fler poäng för Halmstad. Premiärsegern följdes upp av fem raka utan seger, och mot Elfsborg senast såg det ut att bli ny torsk. Men trots att man låg under med 2-0 i Borås efter bara en kvart kunde man vända matchen, och när domaren blåste av matchen vann gästerna med 3-2.

Degerfors såg rätt nervösa och tama ut mot AIK i premiären, för att sedan förlora även omgång två mot Kalmar. Därefter skrällde man stort mot Göteborg, men förlorade sedan mot Mjällby igen och kändes onekligen som en jumbokandidat.

Därefter har någonting hänt. Skrällseger mot Djurgården, kryss borta mot Norrköping och utklassning av rivalen Örebro. Victor Edvardsen är het och Degerfors ligger så högt upp som på 6:e plats i Allsvenskan.

Degerfors form till trots, så stod Halmstad för en imponerande insats de också senast. Vi håller ändå HBK som ett mer slagkraftigt och mer stabilt lag, och vi tror att man inkasserar årets tredje seger här. Vi spelar den raka 1:an till 2,05 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Halmstad vinner
  • Odds: 2.05
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar