Halmstad - Degerfors, 23/5: Stream, speltips & odds

Halmstad Degerfors

Halmstads BK och Degerfors ställs mot varandra i ett nykomlingsmöte i Allsvenskan, söndag 23 maj. Vi ger er vårt speltips och visar hur ni hittar en live stream till matchen.

De två nykomlingarna Halmstad och Degerfors drabbar samman denna söndag. Båda lagen har stått för en hyfsad inledning av säsongen, och försöker fortsätta visa att man är i Allsvenskan för att stanna.

På söndag kan ni som vill streama Halmstad – Degerfors live. Vi ger er dessutom vårt speltips till matchen.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Halmstad – Degerfors
Matchstart Kl. 15:00, den 23/5
Vart:  Örjans Vall
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Halmstad vinner (2,05 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Halmstad inledde med en seger men gick sedan svagt, fram till vinsten senast mot Elfsborg.
  • Degerfors såg tama ut i inledningen av säsongen, men har nu tre vinster på fem senaste trots tufft motstånd.
  • Dessa lag möttes i Superettan ifjol, och då vann lagen en match var.

Streama Halmstad – Degerfors live

Det är lätt att live streama Halmstad – Degerfors. För att se matchen direktsänt på nätet behöver ni bara skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan live, och alltså även titta på denna.

Det är möjligt att ha igång er Halmstads BK – Degerfors live stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Sändningen håller hög kvalitet, och det går att se den direkt såväl som i efterhand. Titta på er Halmstad – Degerfors stream och njut av att titta på fotboll online!

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama Halmstad – Degerfors live!

Speltips inför matchen

Inledningsvis var faktiskt Halmstad den nykomlingen som imponerade mest, inte minst för segern mot topptippade BK Häcken. HBK kändes stabila och svårforcerade, med sådana som Pelle Olsson i staben och en sådan som Andreas Johansson i försvaret.

Men sedan blev det inte många fler poäng för Halmstad. Premiärsegern följdes upp av fem raka utan seger, och mot Elfsborg senast såg det ut att bli ny torsk. Men trots att man låg under med 2-0 i Borås efter bara en kvart kunde man vända matchen, och när domaren blåste av matchen vann gästerna med 3-2.

Degerfors såg rätt nervösa och tama ut mot AIK i premiären, för att sedan förlora även omgång två mot Kalmar. Därefter skrällde man stort mot Göteborg, men förlorade sedan mot Mjällby igen och kändes onekligen som en jumbokandidat.

Därefter har någonting hänt. Skrällseger mot Djurgården, kryss borta mot Norrköping och utklassning av rivalen Örebro. Victor Edvardsen är het och Degerfors ligger så högt upp som på 6:e plats i Allsvenskan.

Degerfors form till trots, så stod Halmstad för en imponerande insats de också senast. Vi håller ändå HBK som ett mer slagkraftigt och mer stabilt lag, och vi tror att man inkasserar årets tredje seger här. Vi spelar den raka 1:an till 2,05 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Halmstad vinner
  • Odds: 2.05
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson