Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 7 apr, 2021

Granada – Man United, 8/4: Speltips & stream

Granada spelar mot Man United i Europa League.

I kvartsfinal i Europa League möter Granada och Man United varandra under torsdagskvällen (½). Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Granada – Man United stream.

Inför Europa League-mötet mellan Granada – Man United under torsdagen kollar vi på hur förutsättningarna är och visar hur du kan streama matchen. Lagen kommer med olika matcher i närminnet till detta mötet. Vi tror på bortalaget på under torsdagskvällen, men med få gjorda mål.

Kolla in vårt speltips till mötet på Estadio Nuevo Los Carmenes, eller se hur ni hittar en Granada – Man United live stream 8/4. Varför inte hitta en oddsbonus att spela med?

Vad: Granada – Man United
Matchstart Kl. 21:00, den 8/4
Vart: Estadio Nuevo Los Carmenes, Granada
Live stream: > Streama matchen hos Bet365
TV-kanal: Kanal 9
Speltips: Man United & Under (3,25 hos Bet365)

Streama Granada – Man United

Det är lätt att streama Granada – Man United i Europa League online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skapa ett konto på Bet365.

Det går att ha igång din fotboll stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett spelkonto
  3. Sätt in pengar och spela på odds
  4. Streama Granada – Man United

Speltips inför matchen

Under torsdagskvällen ska matchen mellan Granada – Man United i Europa League stå av stapeln. Lagen har aldrig mötts tidigare, vilket gör denna matchen mer intressant på förhand. En spaning vi har gjort är att Man United inte har gjort mer än två mål de senaste sex matcherna (2,1,1,,1,1), en trend vi tror kommer att fortsätta.

Granada har inte rosat marknaden den senaste tiden. Med en rykande färsk förlust med 0-3 mot Villarreal i La Liga i bagaget kommer de till detta möte mot svåra Man United. De två matcherna innan det förlorade de även dem mot Molde respektive Valencia.

För närvarande ligger spanjorerna på en niondeplats i La Liga och behöver ruska till sig för att inte trilla ner ytterligare i tabellen.

Man United fick en riktig drömlottning när det stod klart att Granada var motståndaren i denna kvartsfinal i Europa League. Malmö FF:s kvalmotståndare kommer inte ha mycket att sätta emot engelsmännen – som visar bra form just nu.

I lagets senaste match vann de med 2-1 mot Brighton i Premier League efter att ha vänt underläge till seger. Den nuvarande skadade Marcus Rashford startade målskyttet för Man United efter motståndarens mål, för att Mason Greenwood sedan skulle punktera mötet. Vi tror att Man United är för starka för Granada i detta första mötet i Europa League och kommer att vinna enkelt.

Vårt speltips

Med en frenesi i offensiven med Mason Greenwood och Daniel James tror vi att Granada kommer att få det svårt att täppa till och inte skapa så mycket framåt. Mötet mellan Granada – Man United har aldrig tidigare varit, vilket vi tror kommer att göra att Man United kommer att ha en försiktig inställning till detta första mötet. Vi landar därför i att spela på att Man United vinner och gör Under 2.5 mål i matchen, till ett högt odds på 3.25 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Man United & Under (Resultat/Totalt antal mål)

Fler speltips

Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar