Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 jun, 2023

Gibraltar – Sverige (19/6): Stream, speltips & odds [U21]

sverige gibraltar u21

Vad: Gibraltar – Sverige, kval till U21-EM
Avspark: Den 19/6, kl. 17:00
Vart: Victoria Stadium, Gibraltar
Stream: > Viaplay
Speltips: Sverige -3.5 (1.45 hos Unibet)

Sveriges U21-landslag kliver in i EM-kvalet, när man möter Gibraltar på bortaplan under måndagskvällen. Här finner ni vårt speltips till matchen, så väl som information om hur ni gör för att live streama matchen.

På måndag kväll inleder Sverige kvalet till U21-EM, då man ställs emot Gibraltar. Det är en match där Sverige givetvis är klart favorittippade, och där det bara ska vara seger som gäller.

Övriga lag i Sveriges Grupp C är Nederländerna, Moldavien, Georgien och Nordmakedonien. Det råder inga tvivel om att Sverige är tippade att sluta tvåa här, bakom den klara favoriten Nederländerna. Ta del av vårt speltips till Gibraltar – Sverige!

Sverige -3,5 (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Sweden U21 vs Gibraltar U21 Match Outcome
Match Starts 19/06 17:00
Match avslutad

Inför matchen

  • Sveriges stjärna Hugo Larsson var uttagen till A-landslaget i denna samling, och har nu gått på semester. Han är således inte med här.
  • Från den ursprungliga truppen har Jacob Ondrejka, Noah Eile, Williot Swedberg och Joel Voelkerkling alla utgått.
  • Sebastian Nanasi blir intressant att följa här. Han väntas få göra sin debut i U21-landslaget denna afton.
EURO U21 Qualification Grp. C

19th June 2023 - 15:00

Sweden U21

Match Ended
Gibraltar U21

Who will win?

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

There is currently no information to show

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Streama Gibraltar U21 – Sverige U21

Många lär undra hur man bär sig åt för att live streama Gibraltar U21 – Sverige U21, för att se denna viktiga kvalmatch direktsänt på nätet. Tyvärr är det så att det inte finns något svenskt TV-bolag som köpt rättigheterna till att visa matcher från U21 EM-kvalet ännu, och därför kommer det inte vara möjligt att se matchen på TV eller online på någon svensk tjänst.

Förhoppningsvis köper något TV-bolag eller någon streamingtjänst sändningsrättigheterna till U21 EM-kvalet relativt snart, så att vi kan se kommande matcher från kvalet. Men att titta just på en Gibraltar – Sverige U21 stream ser i dagsläget väldigt svårt ut.

Det är möjligt att det går att hitta en Gibraltar U21 – Sverige U21 live stream någonstans på internet, men man ska ha med sig att en del fotboll streams på nätet är illegala.

Speltips & odds: Gibraltar U21 – Sverige U21

Sverige har några avbräck i truppen, men ändå ett starkt lag. Den unga stjärnan Hugo Larsson, precis såld till Frankfurt för ett rekordbelopp från Allsvenskan, har varit med i A-landslaget och sedan fått semester. Dessutom har Jacob Ondrejka, Noah Eile, Williot Swedberg och Joel Voelkerkling utgått från den ursprungliga truppen. Dessa har ersatts med Casper Nilsson, Johan Bångsbo och Tom Strannegård, där den förstnämnda lämnat truppen även han.

Kvar i laget finns ändå en hel del fina spelare, där det ska bli väldigt intressant att se en sådan som formstarka Sebastian Nanasi. Malmös talangfulle mittfältare har stått för sju mål och två assists på sina sju senaste matcher. Premier League-spelaren Yasin Ayari blir också intressant att följa, och likaså stortalangen Roony Bardghji.

När kvalet till U21-EM nu inleds under måndagen, får Sverige starta med en enkel match. Man möter Gibraltar, som förväntas bli gruppens slagpåse. Favoriter i gruppen är Nederländerna, och övriga motståndare är Moldavien, Georgien och Nordmakedonien. Det mesta tyder på att Sverige slutar på andra plats, vilket innebär en möjlig playoff-plats beroende på om man är en av de bättre tvåorna eller inte. Varje poäng är viktig, med andra ord.

Vi tror att Sverige vinner den här matchen, och att det blir kontroll från början till slut. Vi väntar oss ett målfyrverkeri, mot ett riktigt svagt motstånd. Sverige -3,5 asian handicap spelas, till 1.45 gånger pengarna hos Unibet. Vinst på spelet om Sverige vinner med minst fyra mål.

  • Vårt speltips: Sverige -3,5 asian handicap
  • Odds: 1.45
  • Bettingsida: Unibet

Vi har plockat dessa odds på Gibraltar U21 – Sverige U21 från Unibet. Den bettingsidan är väletablerad i Sverige, och har många bra odds. Se också bonuskoder innan ni spelar.

  • Användarvänligt
  • Stort utbud av odds
  • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Nedan finner ni fler odds på Gibraltar U21 – Sverige U21.

Speltips Odds från Unibet
Båda lag gör mål – Ja 4.10
Båda lag gör mål – Nej 1.20
Under 2,5 mål 4.90

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar