Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 okt, 2023

Georgien – Sverige (17/10): Stream, speltips & odds [U21]

georgien sverige u21 speltips stream

Vad: Georgien – Sverige, kval till U21-EM
Avspark: Den 17/10, kl. 17:00
Vart: Batumi Arena
Stream: > TV4 Play
Speltips: Sverige vinner (1.74 hos Unibet)

Sveriges U21-landslag ställs emot Georgien på bortaplan under tisdagskvällen. Här ger vi er allt inför matchen, från speltips till information om hur ni kan streama matchen live.

Georgien och Sverige möts i kvalet till U21-EM 2025, i en match som Sverige bör vinna för att inte försätta sig själva i en alltför tuff situation. Sverige har redan förlorat en match i kvalet, och det skedde hemma mot Nordmakedonien. Med tanke på att man även har Nederländerna i gruppen är det bäst att man vinner mot övriga motståndare.

I den här artikeln ger vi er allt inför Georgien – Sverige. Ta del av speltips till matchen, och se hur ni kan streama mötet live.

Sverige vinner (Unibet)

Bonus: Gratis bet upp till 1 500 kr!

Inför matchen

 • Roony Bardghji har lämnat återbud till samlingen och ersatts av Lucas Bergvall, som hoppade in och gjorde mål mot Moldavien senast.
 • Sverige och Georgien möttes i kvalet till U21-EM 2017. Då vann Sverige båda matcherna, med 1-0 respektive 3-2. Kerim Mrabti, Kristoffer Olsson, Emil Krafth och Jordan Larsson målskyttar i dem matcherna.
 • Sverige och Georgien ligger 2:a respektive 3:a i gruppen, tre poäng bakom gruppettan Holland.

Streama Georgien – Sverige (U21)

Det är enkelt ordnat att hitta en Georgien – Sverige U21 live stream att se direktsänt på internet. Det enda ni behöver göra för att titta på matchen online är att skapa ett konto hos TV4 Play, och där köpa ett sportabonnemang. När ni fått det ordnat kan ni se alla kvalmatcher till U21-EM, och däribland titta på denna match.

Det går att ha i gång er Georgien U21 – Sverige U21 stream från valfri enhet. Se matchen via mobiltelefon, dator eller från surfplattan. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och på så sätt se matchen på TV.

Vi tror att ni som väljer att live streama Georgien – Sverige (U21) kommer att bli nöjda med det valet. Det är bra bild, högkvalitativt ljud och många sevärda spelare i det svenska laget. Dessutom håller kommentatorerna till matchen hög kvalitet.

 1. Klicka dig vidare till TV4 Play
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Georgien – Sverige

Georgien – Sverige speltips

Sveriges U21-landslag har en hel del spännande spelare och potentiella framtidsnamn. I offensiven finner vi en möjlig Hammarbytrio i form av Williot Swedberg, Mayckel Lahdo och Jusef Erabi, även om Erabi är skadad nu och missar denna samling. Men övriga två hammarbyare spelade från start mot Moldavien senast, och Swedberg hittade dessutom nätet då. Hade Roony Bardghji inte tvingats lämna återbud till samlingen hade han dock antagligen startat på någon av deras bekostnad. När Bardghji lämnade återbud kallades istället Djurgårdens Lucas Bergvall in, och han byttes in och fastställde slutresultatet till 4-0 mot Moldavien.

Sverige har vunnit två av sina tre inledande matcher, men trots att det placerar oss på en andra plats i gruppen svider den där hemmaförlusten mot Nordmakedonien. Sådana poängtapp har man troligtvis inte råd med om man ska vinna en grupp där man slåss med Nederländerna. Blir man tvåa så kan det dock också resultera i att man når EM.

Nu möter Sverige tredjeplacerade Georgien, som precis som Sverige tagit sex poäng på tre matcher. Det är rimligt att anta att vi kommer att slåss mot Georgien om andraplatsen, och detta är således en mycket viktig match.

Sverige och Georgien står på samma poäng men notera att Sverige slog Gibraltar med 5-0 och Moldavien med 4-0, medan Georgien vann med 2-0 respektive 1-0 mot dessa motstånd. Sverige har en högre växel än georgierna i sig, och vi tror att man visar det här genom att vinna. Den raka 2:an spelas, till 1.74 gånger pengarna hos Unibet.

 • Vårt speltips: Sverige vinner
 • Odds: 1.74
 • Bettingsida: Unibet

Vi har hämtat dessa odds på Georgien – Sverige ifrån Expekt Sverige. Bettingsidan har funnits sedan 1999, och den har många bra odds. Se även bettingsidor med Swish.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ni hittar flera spelförslag till Georgien – Sverige nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.70
Under 2,5 mål 2.06
Båda lag gör mål – Ja 1.67

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar