Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 feb, 2022

Genoa – Inter, 25/2: Stream, speltips & odds

Genoa Inter speltips stream

Inter försöker hitta tillbaka till formen, och nu kommer man att leta i Genua. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni bär er åt för att hitta en Genoa – Inter live stream.

Efter att ha sett oförskämt stabila ut under hela säsongen har Inter börjat dala under de senaste veckorna. Nu är det dags att hitta tillbaka till vinnarspåret, för att inte tappa greppet om förstaplatsen i Serie A.

Denna fredagskväll ställs Inter emot Genoa, som har det riktigt kämpigt denna säsong. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni hittar en Genoa – Inter stream.

Streama Genoa – Inter live

Streama Serie A live hos Bet365!

Vad: Genoa – Inter
Matchstart Kl. 21:00, den 25/2
Vart: Stadio Luigi Ferraris
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Inter HT/FT (1,90 hos Bet365)

[sports data-token=’dDgAnxe2SL8GYRd9Klan8Ibx4msTx2TxpdgSsSUS’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Genoa – Inter

Det är väldigt enkelt att live streama Genoa – Inter. Allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto hos Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni börja titta på Serie A live från valfri enhet.

Ni kan alltså välja själva om ni vill se er Genoa – Inter stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom välja att koppla er fotboll stream till TV-skärmen, för att titta på matchen på TV i stället. Oavsett hur ni väljer att se matchen kan vi garantera er en högklassig Genoa – Inter live stream.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Genoa – Inter live!

Speltips & odds: Genoa – Inter

Inter har hela den här säsongen sett fruktansvärt stabila ut, och såg ut att gå mot att vinna Serie A ganska så komfortabelt. När man ledde derbyt mot Milan häromveckan, var man på väg att skaffa sig en sju poängs stor ledning gentemot rivalen, med en match mindre spelad. Chans på en tiopoängsledning, alltså.

Men trots ett stort spelövertag tappade Inter kontroll på matchen, och Milan kunde vända och vinna. Därefter har Inter tappat poäng mot Napoli och förlorat mot Sassuolo, och plötsligt är Milan två poäng före – fortfarande med en match mer spelad dock.

På fredag kväll spelar båda Milanoklubbaran; först Milan mot Udinese och därefter Inter mot Genoa. Matchen mot Genoa kan vara precis vad Inter behöver för att hitta tillbaka till en seger och till att återfå en positiv känsla i gruppen. Genoa ligger nämligen näst sist i Serie A, och har vunnit blott en match på hela säsongen.

Genoa må ha gått något bättre den senaste månaden, och har en svit på fyra raka oavgjorda matcher. Motståndet har dock varit generellt svagt, vilket inte är fallet denna afton. Vi tror att Inter, tända av revanschlust efter förlusten mot Sassuolo senast, går ut starkt och ser till att ta ledningen redan i första halvlek. Sedan tror vi att Simone Inzaghis mannar går och vinner den här matchen.

”Inter leder i paus och vinner efter fullt tid”, spelas till 1,90 gånger pengarna hos Bet365.

  • Vårt speltips: Inter HT/FT
  • Odds: 1,90
  • Spelsida: Bet365

Om ni vill får ni gärna läsa vår Bet365-recension, där vi har skrivit ihop vad vi tycker och tänker om spelsidan.

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar