Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 24 nov, 2021

Galatasaray – Marseille, 25/11: Stream, speltips & odds

Galatasaray Marseille speltips stream

Galatasaray och Marseille möts i en viktig Europa League-match under torsdagen. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni gör för att streama Galatasaray – Marseille live.

Bara två omgångar återstår av Europa Leagues gruppspel, och nu börjar det bli allvar. I Grupp E är det Galatasaray som leder, med sina åtta poäng, men inget lag är uträknat från avancemang ännu.

Marseille står på fyra poäng, efter att ha kryssat alla sina matcher. Vinner de kan de kliva upp på andraplatsen. Kolla in vårt speltips till mötet, och hitta er Galatasaray – Marseille stream.

Streama fotboll i Sverige

Se massor av fotboll hos Bet365!

Vad: Galatasaray – Marseille, Europa League
Matchstart Kl. 18:45, den 25/11
Vart: San Siro, Milano
Stream: Viaplay
Domare: Ovidiu Hategan
Speltips: Under 2,5 mål (1,80 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Galatasaray sitter på ett stjärnfyllt lag, med spelare som Ryan Babel, Arda Turan och Fernando Muslera.
  • Marseille har spelare som Dimitri Payet, Arkadiusz Milik och Matteo Guendouzi i laget.
  • Galatasaray leder gruppen, men kan fortfarande miss slutspel. Marseille ligger trea, men kan fortfarande nå slutspel. När klubbarna möttes senast blev det 0-0.

Streama Galatasaray – Marseille live

Har ni lust att streama Galatasaray – Marseille direkt på nätet? För att se Europa League live rekommenderar vi er att skapa ett konto och köpa ett sportabonnemang på Viaplay, då det är en tjänst som visar matcherna från tävlingen i Sverige. Att skapa ett konto är gratis, men själva abonnemanget är inte gratis.

Ni väljer själva om ni vill ha igång er Galatasaray – Marseille stream via mobil, dator eller surfplatta. Se matchen live från valfri enhet. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande går det fint att koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV. Oavsett hur ni väljer att streama Galatasaray – Marseille kan vi lova er att sändningen kommer att hålla hög kvalitet.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Galatasaray – Marseille live!

Speltips & odds: Galatasaray – Marseille

Grupp E i Europa League är ett riktigt getingbo, bortsett från Lokomotiv Moskva som är den förväntade slagpåsen. Galatasaray, Lazio och Marseille är alla lag som är starka nog att vinna gruppen, men som lika gärna kan sluta trea och missa avancemang.

Fyra omgångar in i gruppspelet har vi börjat få en bild av hur gruppen kan komma att sluta. Galatasaray har tagit en tydlig ledning med sina åtta poäng, men med återstående matcher mot både Marseille och Lazio kan det här guldläget försvinna lika fort. Lazio ligger tvåa på fem poäng, och Marseille ligger trea med fyra pinnar. Marseille har faktiskt spelat oavgjort i alla sina fyra matcher, vilket är rätt unikt.

Förlorar Marseille den här matchen kan chansen på slutspel vara försvunnen, medan en pinne åtminstone kommer göra så att det lever in till sista omgången. Men en seger är givetvis att föredra. Galatasaray däremot är nog rätt nöjda med ett oavgjort resultat, då det skulle innebära att man säkrar avancemang.

Galatasaray saknar Arda Turan, Omar Elabdellaoui och Boey till den här matchen. Marseille får klara sig utan Cengiz Ünder, Dimitri Payet och Rongier.

Båda de här lagens matcher i Europa League har varit målsnåla. I Galatasarays matcher har det blivit i snitt 1 mål, och i Marseilles matcher i snitt 1,5 mål. En ny målfattig historia, när Galatasaray nöjer sig med kryss och inte kommer att anfalla mer än nödvändigt, tror vi är att vänta. Vi spelar ”under 2,5 mål”, som finnes till 1,80 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Ni hittar en Bet365-recension här, om ni är intresserade av att läsa den.

Relaterade artiklar

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar