Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 17 maj, 2021

GAIS – Trelleborg, 18/5: Speltips & stream

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

Spelbolagen har Trelleborg som en liten favorit till seger när de gästar GAIS. Båda lagen har varit svåra att slå inledningsvis.

GAIS har inlett piggt genom att vinna 3 matcher, kryssa en gång och förlorat en gång.

Trelleborg är obesegrade, men har bara tagit en seger och kryssat i de 4 övriga matcher.

Båda lagen är starka i sina försvar så det borde inte smällas in mål från båda sidorna.

Vad: GAIS – Trelleborg, Superettan
Avspark: Den 2021-05-18, kl. 18:30
Vart: Gamla Ullevi
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Båda lag gör inte mål (Odds: 1.80 hos Bet365)

GAIS – Trelleborg stream

Du kan streama GAIS – Trelleborg från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din GAIS – Trelleborg stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se GAIS – Trelleborg via live stream

Speltips & odds

Det har blivit en lysande start för GAIS som parkerar på en 3:e plats, med en match mindre spelad än de flesta lagen.

Att lyckas ta 3 segrar under tiden är fantastiskt, speciellt med tanke på hur GAIS har lyckats med vinsterna. Inledningsvis blev det två raka 1-0 segrar över Falkenberg och Västerås innan det blev mållöst mot Eskilstuna. GAIS hade lyckats hålla nollan i de 3 första matcherna.

Sedan blev det en kaosmatch som var mållös efter en timmes spel. Därefter gjorde Öster två snabba mål innan GAIS vände på steken och vann med 3-2.

Senast blev det en tung bortamatch mot serieledarna Värnamo där GAIS inte skapade så värst mycket och släppte in bara ett mål i 0-1 förlusten.

Att bara släppa in 3 mål efter 5 omgångar är starkt. Det är bara Eskilstuna med sina 2 insläppta mål som har släppt in färre mål till antal.

För Trelleborgs del har det varit jämna matcher i samtliga 5 möten. Det första vann Trelleborg med 2-1 över Norrby. Fast sedan dess har det blivit 4 raka kryssmatcher, där Trelleborg har både gjort mål och släppt in mål. Det har blivit en bra utdelningen i offensiven, medan försvaret har slarvat en del. Trelleborg har ett starkt försvar som kommer att göra det svårt för GAIS att göra mål på dem.

Och vice versa.

GAIS är extremt svåra att bryta ner och släpper in ytterst få mål.

Spelet fallet därför på att något av lagen, GAIS eller Trelleborg, eller båda två, lyckas med att stänga igen helt bakåt.

Spelet sitter alltså om något av lagen misslyckas med att hitta nätmaskorna.

  • Vårt speltips: Båda lag gör inte mål i matchen
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

GAIS möjlig startuppställning:

Mathias Karlsson; Niclas Andersen, Emin Grozdanic, Aiham Ousou, August Wångberg; Joackim Åberg, Boris Lumbana, Adam Egnell; Malkolm Moënza, Adnan Maric, Michael Kargbo.

Trelleborgs möjlig startuppställning:

Hampus Nilsson; Fritiof Bjoerken, Fredrik Liverstam, Isak Jönsson, Anton Tideman; Simon Amin, Mouhammed-Ali Dhaini; Johan Blomberg, Haris Brkic, Henry Offia; Dzenis Kozica.

Andra nyheter:

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar