Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 3 maj, 2021

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

Inför den fjärde omgången av Superettan låg GAIS och Öster i toppen av tabellen. När lagen drabbas samman är ett det ungt GAIS lag som tar emot ett meriterad Öster trupp. Gästerna är favoriter med marginell skillnad i det som väntas bli en svår drabbning.

Båda lagen har inlett säsongen med 7 poäng, genom att ta två segrar och spelat oavgjort en gång. GAIS har ännu inte släppt in något mål medan Öster har släppt in 2 totalt.

En målsnål tillställning är att vänta där åtminstone något, om inte båda, lag kan mycket väl stänga igen helt bakåt.

Vad: GAIS – Öster, Superettan
Avspark: Den 2021-05-04, kl. 18:30
Vart: Nya Ullevi
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Båda lag gör inte mål (Odds: 1.92 hos Unibet)

GAIS – Öster stream

Du kan streama GAIS – Öster från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din GAIS – Öster stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se GAIS – Öster via live stream

Speltips & odds

Efter två raka 1-0 vinster över Falkenberg och Västerås spelade GAIS mållöst senast mot AFC Eskilstuna. Det går inte annat än att imponeras av GAIS defensiva insats hittills. Laget är skickliga i defensiven där de nästan alltid försvarar sig med samtliga spelare. Ytor är ytterst små att laborera med för motståndarna. Därför är GAIS så svåra att bryta ner.

I offensiven är det inte lika framgångsrikt. Inte ens i närheten. GAIS skapar inte så värst mycket. Däremot tar de vara på sina chanser. Som mot Falkenberg då Daniel Sterner nätade i början av andra halvleken. Michael Kargbo uttnyttjade också övertaget mot Västerås, då GAIS fick spela med en man mer. Senast mot AFC Eskilstuna blev det endast 3 skott mot mål.

På de tre inledande omgångarna i Superettan har Öster använt sig av en och samma startelva. Några större förändringar till denna match är alltså inte att vänta. Öster kommer till matchen från en stark vändning. Laget log under med 0-1 hemma mot Falkenberg men vände och vann med 2-1. I premiäromgången besegrades Örgryte med 1-0 på Bravida Arena. Därefter blev det ett sent poängtapp hemma mot nykomlingen Landskrona BoIS, där Melker Heier gjorde 1-1 målet i 93:e minuten för gästerna.

Öster ställer upp med en traditionell 4-4-2 uppställning. De har ett urstarkt, passningsskickligt och hårt jobbande försvar, krigare på mittfältet och anfallare som inte alltid tar för sig utan är mest skickliga på att utnyttja motståndarnas svagheter. Precis som GAIS är även Öster duktiga på att förvalta de få chanser som dyker upp i matchen.

Någon målfest ska vi inte räkna med utan att båda lagen fortsätter att försvara sig på en toppnivå.

  • Vårt speltips: Båda lag gör inte mål i matchen
  • Odds: 1.92
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

GAIS möjlig startuppställning:

Mathias Karlsson; Malkolm Moenza, Emin Grozdanic, Aiham Ousou, August Wängberg; Nikola Ladan, Boris Lumbana, Adam Egnell; Julius Lindberg, Adnan Maric, Michael Kargbo.

Östers möjlig startuppställning:

Damir Mehic; Tatu Varmanen, John Stenberg, Maanz Berg, Oliver Silverholt; Mattias Pavic, Jonathan Drott, Marc Rochester Sørensen, Carl Johansson; James Keene, Nicolas Mortensen.
nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar