GAIS - Öster, 4/5: Speltips & stream

superettan-fotboll-match-stream-speltips

 

Inför den fjärde omgången av Superettan låg GAIS och Öster i toppen av tabellen. När lagen drabbas samman är ett det ungt GAIS lag som tar emot ett meriterad Öster trupp. Gästerna är favoriter med marginell skillnad i det som väntas bli en svår drabbning.

Båda lagen har inlett säsongen med 7 poäng, genom att ta två segrar och spelat oavgjort en gång. GAIS har ännu inte släppt in något mål medan Öster har släppt in 2 totalt.

En målsnål tillställning är att vänta där åtminstone något, om inte båda, lag kan mycket väl stänga igen helt bakåt.

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: GAIS – Öster, Superettan
Avspark: Den 2021-05-04, kl. 18:30
Vart: Nya Ullevi
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Båda lag gör inte mål (Odds: 1.92 hos Unibet)

GAIS – Öster stream

Du kan streama GAIS – Öster från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din GAIS – Öster stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se GAIS – Öster via live stream

Speltips & odds

 

Efter två raka 1-0 vinster över Falkenberg och Västerås spelade GAIS mållöst senast mot AFC Eskilstuna. Det går inte annat än att imponeras av GAIS defensiva insats hittills. Laget är skickliga i defensiven där de nästan alltid försvarar sig med samtliga spelare. Ytor är ytterst små att laborera med för motståndarna. Därför är GAIS så svåra att bryta ner.

I offensiven är det inte lika framgångsrikt. Inte ens i närheten. GAIS skapar inte så värst mycket. Däremot tar de vara på sina chanser. Som mot Falkenberg då Daniel Sterner nätade i början av andra halvleken. Michael Kargbo uttnyttjade också övertaget mot Västerås, då GAIS fick spela med en man mer. Senast mot AFC Eskilstuna blev det endast 3 skott mot mål.

På de tre inledande omgångarna i Superettan har Öster använt sig av en och samma startelva. Några större förändringar till denna match är alltså inte att vänta. Öster kommer till matchen från en stark vändning. Laget log under med 0-1 hemma mot Falkenberg men vände och vann med 2-1. I premiäromgången besegrades Örgryte med 1-0 på Bravida Arena. Därefter blev det ett sent poängtapp hemma mot nykomlingen Landskrona BoIS, där Melker Heier gjorde 1-1 målet i 93:e minuten för gästerna.

Öster ställer upp med en traditionell 4-4-2 uppställning. De har ett urstarkt, passningsskickligt och hårt jobbande försvar, krigare på mittfältet och anfallare som inte alltid tar för sig utan är mest skickliga på att utnyttja motståndarnas svagheter. Precis som GAIS är även Öster duktiga på att förvalta de få chanser som dyker upp i matchen.

Någon målfest ska vi inte räkna med utan att båda lagen fortsätter att försvara sig på en toppnivå.

 

  • Vårt speltips: Båda lag gör inte mål i matchen
  • Odds: 1.92
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

GAIS möjlig startuppställning:

Mathias Karlsson; Malkolm Moenza, Emin Grozdanic, Aiham Ousou, August Wängberg; Nikola Ladan, Boris Lumbana, Adam Egnell; Julius Lindberg, Adnan Maric, Michael Kargbo.

Östers möjlig startuppställning:

Damir Mehic; Tatu Varmanen, John Stenberg, Maanz Berg, Oliver Silverholt; Mattias Pavic, Jonathan Drott, Marc Rochester Sørensen, Carl Johansson; James Keene, Nicolas Mortensen.

 

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman