Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 7 jun, 2021

GAIS – Landskrona, 8/6: Speltips & stream

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

Både GAIS och Landskrona ligger på den övre halvan av tabellen efter 8 omgångar i Superettan.

GAIS bröt en förlusttrend senast och klättrade upp på en 5:e plats.

Landskrona spelade oavgjort mot tabelljumbon senast och parkerar på en 4:e plats.

Detta är ett viktigt möte för toppstriden då båda lagen har 13 poäng och har Allsvenskan platserna inom räckhåll.

Vad: GAIS – Landskrona, Superettan
Avspark: Den 2021-06-08, kl. 19:00
Vart: Gamla Ullevi
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.70 hos Bet365)

GAIS – Landskrona stream

Du kan streama GAIS – Landskrona från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din GAIS – Landskrona kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se GAIS – Landskrona via live stream

Speltips & odds

GAIS inledde Superettan säsongen lysande med 3 segrar och ett kryss. Formen var lysande och de släppte knappt in något mål alls. Sedan tappade GAIS formen och förlorade 3 raka möten mot Värnamo, Trelleborg och Helsingborg.

Det är sällan några målrika tillställningar, även när GAIS förlorar. Mot Värnamo och Helsingborg blev det 0-1 förluster.

GAIS spelade ett tufft bortamöte mot Norrby, som de vann med 2-0. Att återigen lyckas hålla nollan, för 4:e gången denna säsong, är starkt. GAIS kontrollerade matchen bra och lät Norrby bara avfyra 2 skott på mål.

Att GAIS har lyckats hålla nollan i hälften av sina matcher ska de ha beröm för. Offensivt levererar de i snitt ett mål per match.

Landskrona hade också inlett säsongen mycket väl godkänt, med segrar och kryssmatcher, samt med ett starkt försvarsspel. Den förlustfria sviten bröts i Jönköping, där Landskrona hade en dålig dag på jobbet och gjorde en svag insats.

Därefter spelade Landskrona hemma mot Örgryte, som ligger sist i tabellen, där de tappade ledningen och fick anfallaren Robin Eliasson Hofsö utvisad. Han missar matchen mot GAIS och är ett avbräck i offensiven.

Landskrona är inte direkt kända för att ösa in mål, även om de har nätat i samtliga 8 inledande matcher. Fast nu ställs de mot ett starkt försvar och då är frågan om Landskronas första match utan mål kommer.

Oavsett lutar detta mot ett bli en tuff match för de båda lagen, som ändå kan förlita sig på ett starkt försvarsspel.

Därför lander spelet på att vi får se som flest 2 mål i matchen.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.70
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

GAIS möjlig startuppställning:

Mathias Karlsson; Niclas Andersen, Emin Grozdanic, Aiham Ousou, August Wängberg; Nikola Ladan, Boris Lumbana, Adnan Maric; Michael Kargbo, Daniel Sterner, Johan Andersson.

Landskronas möjlig startuppställning:

Amr Kaddoura; Dennis Olofsson, Andreas Murbeck, Viktor Wihlstrand, Jonathan Asp; Melker Heier, Sumar Almadjed, Filip Olsson; Oscar Petersson, Kevin Jensen, Linus Olsson.

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar