Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 20 okt, 2021

GAIS – AFC Eskilstuna, 21/10: Speltips & stream

Göteborg – Mjällby, 18/7: Speltips & stream

Det skiljer bara en poäng mellan GAIS och AFC Eskilstuna, som båda är indragna i bottenstriden, i Superettan, inför mötet.

GAIS har 27 poäng och ligger på en kvalplats, där de har 3 poäng ner till nedflyttningen och en poäng upp till säker mark.

AFC Eskilstuna har näsan precis ovanför vattenytan, med lika många poäng som Akropolis, som har en kvalplats.

Det är hela 8 lag, hälften av alla i divisionen, som är involverade i bottenstriden, så varje poäng är livsavgörande.

Vad: GAIS – AFC Eskilstuna, Superettan
Avspark: Den 2021-10-21, kl. 19:00
Vart: Gamla Ullevi
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: DiscoveryPlus
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.72 hos Unibet)

GAIS – AFC Eskilstuna stream

Du kan streama GAIS och AFC Eskilstuna från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din GAIS – AFC Eskilstuna stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se GAIS – AFC Eskilstuna via live stream

Speltips & odds

Det är förståligt att spelbolag erbjuder jämna odds på ett bottenmöte som GAIS mot AFC Eskilstuna. Det är inte bara att varje poäng avgör om laget får stanna kvar. Det är till och med som så att varje mål kan vara helt avgörande i slutändan.

Det är flera lag i botten av tabellen som har lika många poäng, där målskillnaden avgöra vilket lag som kommer före det andra.

GAIS befinner sig i mitten av getingboet, på en 14:e plats, som innebär kval att få stanna kvar.

Efter att ha spelat bra i september månad där segrar blandades med oavgjorda resultat har oktober månad börjat dåligt.

GAIS har två raka förluster bakom sig, där de har haft problem med målskyttet. Det har bara blivit ett mål framåt mot serieledarna Värnamo senast, där det blev en 1-2 förlust. Simon Alexandersson nätade en minut efter att ha hoppat in i matchen.

Innan dess blev det förlust mot Västerås med 0-3, där GAIS hade en massa spelare skadade och avstängda.

Att näta mot AFC Eskilstuna blir inte heller enkelt.

AFC Eskilstuna är stabila bakåt med 29 insläppta mål efter 24 omgångar. Under de 3 senaste omgångarna har man släppt in ett mål exakt i varje match. Problemet har legat fram i banan.

Även AFC Eskilstuna har två raka förluster bakom sig, som har kommit mot Akropolis och Västerås SK. AFC Eskilstuna har misslyckats med att näta i båda möten, som alltså har slutat 0-1.

Anfallarna Alexander Ahl Holmström, med 9 mål hittills och Ashley Coffey, med 6 baljor, är inne i en formsvacka.

I och med måltorkan får man förlita sig på det stabila försvaret, i hopp om viktiga poäng i bottenstriden.

Till nästa möte får AFC Eskilstuna klara sig utan Ismet Lushaku, som drog på sig två gula kort efter en halvtimmes spel senast mot VSK.

Detta möte väntas bli en tät affär, som mest bör gå ut på att undvika kostsamma misstag.

Med 6 omgångar kvar av ligaspelet är det minst sagt viktiga poäng som står på spel.

Därför faller spelet på att vi får se som mest 2 mål i Superettan kampen mellan GAIS och AFC Eskilstuna, men inga fler än så.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.72
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

GAIS möjlig startuppställning:

Mathias Karlsson; Filip Örnblom, Emin Grozdanic, Niclas Andersen; August Wängberg, Boris Lumbana, Nuha Jatta, Malkolm Moenza; Viktor Alexandersson, Julius Lindberg, Jonas Lindberg.

AFC Eskilstunas möjlig startuppställning:

Nick Wolters; Victor Fors, Pontus Rödin, Robin Tihi, Abdelkarim Mammar Chaouche; Andre Alsanati, Ibrahim Blati Toure, Marwan Bazi, Albin Linner; Felix Michel, Alexander Ahl Holmström.

Nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar