Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 jan, 2024

Frankrike – Tyskland (16/1): Stream, speltips & odds

frankrike tyskland speltips stream

Frankrike och Tyskland möts i handbolls-VM på tisdag kväll. Här finner ni vårt speltips till matchen, och information om hur ni kan streama mötet live.

Frankrike och Tyskland möts i en stormatch från handbolls-VM på tisdag kväll. Det är Frankrike som kliver in som favoriter, men inte några stora sådana. En öppen match alltså, som vi ser mycket fram emot!

I den här artikeln ger vi er allt inför Frankrike – Tyskland. Läs speltips till matchen, och se hur ni bär er åt för att live streama mötet direktsänt på internet.

Vad: Frankrike – Tyskland, Handbolls-EM
När: Den 16/1, kl. 20:30
Vart: Mercedes-Benz Arena
Speltips: Frankrike vinner (1.57 hos Bet365)
Live stream: > Bet365
TV: TV6

Streama Frankrike – Tyskland

Se alla matcher från handbolls-VM hos Bet365

Frankrike vinner

Odds = 1.57
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365

Inför matchen

  • Tysklands målvakt Andreas Wulff har den imponerande räddningsprocenten 44% så här långt in i mästerskapet.
  • Det här är den sista matchen i gruppspelet, och det är en gruppfinal dessa två lag emellan.
  • Matchen spelas på Mercedes-Benz Arena i Berlin.

Frankrike – Tyskland stream

Det är lätt ordnat att fixa fram en Frankrike – Tyskland live stream att titta på från handbolls-VM. Det enda ni behöver göra för att titta på matchen online är att skapa ett konto hos Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Får ni det gjort kan ni se alla matcher från handbolls-VM live.

Välj själva om ni ska ha i gång er Frankrike – Tyskland stream från mobiltelefon, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande verktyg, går det dessutom utmärkt att koppla över er handboll live stream till TV-skärmen, för att på så sätt se matchen direkt på TV.

Vi tror att du som väljer att live streama Frankrike – Tyskland hos Bet365 kommer att bli mycket nöjd med det beslutet. Kvalitet på bild och ljud är toppen.

  • Gå vidare till Bet365
  • Öppna ett konto och välj abonnemang
  • Streama Frankrike – Tyskland

Speltips & odds: Frankrike – Tyskland

Frankrike är en riktig världsnation i handboll, men man har inlett mästerskapet en aning skakigt. De som kan sin handbollshistoria oroar sig dock inte över det, då det faktiskt hänt ganska ofta att Frankrike lite långsamt trampar i gång mästerskapen, för att sedan explodera och vara som bäst desto närmare vi kommer slutspelet och slutfasen av turneringen. Det vore ingen överraskning om samma sak sker här igen.

Tyvärr för Frankrikes del saknar man skadade målvakten Vincent Gerard, men framåt kan man lita stort på leverans från trion Dika Mem, Hugo Descat och Ludvig Fabregas. Kvalitet finns så det räcker och blir över, och vi har stort tro på Frankrike inför den här matchen.

Tyskland har fördelen av att man spelar på hemmaplan, i Berlin, men så många fler fördelar än så kan vi inte hitta för laget i den här matchen. Truppen är faktiskt långt sämre än Frankrikes, och man har varit lyckosamma med att man haft en målvakt som levererat så bra. Andreas Wolff har en räddningsprocent på hela 44%.

Vi håller Frankrike som det bättre laget här, och tror att man tar med sig viktiga poäng in i mellanrundan genom en seger. Vi spelar Frankrike som vinnare, vilket finnes till 1.57 gånger pengarna hos Bet365.

  • Vårt speltips: Frankrike vinner
  • Odds: 1.57
  • Bettingsida: Bet365

Mer odds & betting inför matchen

Titta även in våra andra speltips & odds inför handbolls-EM. Alla odds till Frankrike – Tyskland är hämtade från Bet365.

Speltips Odds
Frankrike leder i halvtid 1.62
Tyskland leder i halvtid 2.25
Över 58,5 mål i matchen 1.95
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024
CL
Toppmatch i Champions League mellan PSG mot Barcelona. Läs allt inför matchen på Parc des Princes. Speltips, odds & live streaming online.
10 april, 2024
CL
Speltips & odds i Champions League-matchen mellan Atletico Madrid mot Dortmund. Matchstart på onsdag klockan 21:00. Läs mer.
10 april, 2024
arsenal crystal palace speltips stream
CL
Kvartsfinal i Champions League. Speltips & odds i matchen mellan Arsenal - Bayern München. Läs också om hur du kommer igång med livestream.
09 april, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar