Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 29 jul, 2021

Fleetwood – Leeds, 30/7: Speltips & stream

Fleetwood – Leeds, 30/7: Speltips & stream

 

Leeds United, som avslutade förra Premier League säsongen med 4 raka segrar och en 9:e plats ställs mot League One laget Fleetwood Town.

Båda lagen spelar väldigt många vänskapsmatcher på väldigt kort tid, så en hel del rotation är att vänta i båda trupperna.

Båda lagen kommer till matchen med segrar i ryggen. Leeds vann över Guiseley med 3-2 medan Fleetwood slog Huddersfield Town med 2-1.

Oavsett vilken elva lagen ställer upp med så är Leeds flera nummer större och ska därför ha en enorm chans att gå segrandes ur duellen.

 

Vad: Fleetwood – Leeds, Vänskapsmatch
Avspark: Den 2021-07-30, kl. 20:00
Vart: Highbury Stadium
Live stream: > Se hos Bet365
Speltips: Leeds (Odds: 1.90 hos Bet365)

Se Fleetwood – Leeds stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama många vänskapsmatcher från Europa. Det innebär att du kan se matchen mellan Fleetwood och Leeds på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Fleetwood – Leeds live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama vänskapsmatcher från Europa

 

Speltips & odds

 

Förra säsongen hamnade Fleetwood på en 15:e plats i League One tabellen. Det är alltså Englands tredje division.

Under försäsongen har de haft ett hektiskt spelschema där de har lirat 5 gånger sedan den 10 juli 2021. Resultatet har gått deras väg i och med att de har vunnit 3 möten och kryssat i de övriga. Fast motståndet har inte direkt hållit någon toppklass.

Förutom segern över Huddersfield har de övriga vinsterna kommit över Radcliffe och Port Vale. Mot Rochdale och St Johnstone blev det oavgjorda resultat.

Ändå ska de ha eloge för att ha slagit Championship laget Huddersfield med 2-1, efter mål av Shayden Morris och Gerard Garner.

Innan Fleetwood startar sin League One säsong hemma mot Portsmouth, den 7 augusti 2021, ska de ta sig an Leeds, Chester och Wrexham.

Till denna säsong har laget förstärkts med Max Clark, Tom Clarke, Brad Halliday och Anthony Pilkington, samt att Ryan Edmondson och Callum Morton har lånats in.

Säg vad man vill om Leeds, men de är bannemig ett av de mest underhållande lagen att följa i England. Sällan blir vi neutrala åskådare besvikna över deras insatser. Det beror mest på att managern Marcelo Bielsa (i bild) går ut för att vinna varje match.

Ligaavslutningen i toppdivisionen Premier League kunde inte ha blivit bättre med vinster över Tottenham med 3-1, Burnley med 4-0, Southampton med 2-0 och West Brom med 3-1. Dessa resultat borde skrämma slag i självaste Manchester United, som de möter i ligapremiären den 14 augusti 2021.

I försäsongen har Leeds varit flitiga att slänga in tonåringar och andra yngre spelare, som har fått mycket speltid. Dessa är framtidens stora stjärnor som redan nu levererar.

Nyligen blev det en 3-2 seger över National League laget Guiseley och därefter 1-1 borta mot Blackburn Rovers, som spelar i Championship.

Laget har förstärkts med Junior Firpo och Jack Harrison. Lika viktigt har det varit att säkra kontrakt med stortalangerna Lewis Bate, Amari Miller och Sean McGurk, som samtliga har kritat nya kontrakt.

Marcelo Bielsa har en enorm talangfull trupp i Leeds, så det är bara att välja och vraka vilka spelare han vill använda mot Fleetwood. Oavsett borde startelvan innehålla tillräckligt med kvalité för att slå ett League One lag som håller till på den nedre halvan av tabellen.

Därför landar spelet på att Leeds United slår Fleetwood Town.

 

 

  • Vårt speltips: Leeds vinner matchen
  • Odds: 1.90
  • Bettingsida: Bet365

 

 

Nyheter

em
Titta in & se hur du kan sända Sverige - Azerbajdzjan via live stream eller på TV. Vi visar gratis hur du streamar online & kanal som sänder live.
27 mars, 2023
stryktipset
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här!
24 mars, 2023
em
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV!
23 mars, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag.Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.

1449 Articles