Fiorentina - Milan, 20/11: Stream, speltips & odds

Fiorentina Milan speltips stream


Serie A är tillbaka! På lördag kväll tar Fiorentina emot Milan i Florens. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni gör för att streama Fiorentina – Milan live.

Milan har fått en fantastisk inledning på Serie A, då man står på resultatraden 10-2-0 och ser väldigt svårbesegrade ut. Fiorentina ligger 7:a i tabellen, och är nog rätt nöjda med säsongsstarten även dem.

På lördag kväll tar Fiorentina emot Milan på Stadio Artemio Franchi. Vi ger er vårt speltips till mötet, och förklarar även hur ni kan hitta en Fiorentina – Milan stream.

Streama Fiorentina - Milan hos Bet365

Se alla matcher från Serie A

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Fiorentina – AC Milan
Matchstart Kl. 20:45, den 20/11
Vart:  Artemio Franchi, Florens
Live stream Bet365
TV-kanal: Sportkanalen
Speltips: Milan vinner (2,50 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Milan har inlett Serie A fantastiskt, och ännu inte förlorat en match.
  • Fiorentina har gjort en ganska bra start på säsongen, och ligger strax bakom Europaplatserna.
  • Milan vann båda mötena mot Fiorentina ifjol.

Streama Fiorentina – Milan live

Det är förvånansvärt enkelt att live streama Fiorentina – Milan online, och för att göra det behöver ni bara skapa ett konto på Bet365 och där sätta in minst 50 kronor. Då får ni tillgång till Serie A live streams från alla matcher, och kan således se Fiorentina – Milan live på nätet.

Du kan välja att ha igång din Fiorentina – Milan live stream direkt från valfri enhet. Se din fotboll live stream från mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast kan du dessutom välja att koppla över din ACF Fiorentina – AC Milan stream till TV-skärmen.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Fiorentina – Milan live!

Speltips & odds: Fiorentina – Milan

Precis som ifjol har Milan gjort en fantastisk inledning på Serie A. Man står på resultatraden 10-2-0, och har redan skaffat sig en marginal på 11 poäng ned till femteplatsen, och en marginal på 14 poäng till Juventus. Milanfansen drömmer om scudetton, och det med rätta.

De två poängtappen den här säsongen har kommit dels borta mot Juventus, och dels mot Inter. Årets två tuffaste matcher alltså, och dessutom har man redan hunnit med att spela mot och besegra Roma, Atalanta och Lazio. Den enda toppmatchen som återstår under höstsäsongen är den mot Napoli, som spelas den 19 december.

Men några matcher återstår innan vi är framme vid den seriefinalen. Fiorentina borta är absolut ingen enkel match, även om ”La Viola” generellt har det tufft för topplagen. Man har redan förlorat mot Roma, Inter, Napoli, Lazio och Juventus, men slog åtminstone Atalanta.

Zlatan Ibrahimovic väntas inleda i startelvan, om man ska tro La Gazzetta dello Sport. Tidningen kommer samtidigt med dagsfärska uppgifter om att svensken väntas förlänga sitt kontrakt över ytterligare en säsong, till sommaren 2023. Positiva nyheter även för Sverige, som därmed kan räkna med att ha sin stjärna i en toppklubb när det är dags för VM.

”Gazzettan” varnar ändå för att Giroud möjligtvis kan starta, då man fördelar procentenheterna i 60-40 i svenskens favör.

I Fiorentina heter den stora anfallsstjärnan Dusan Vlahovic, som ryktas till halva Europa för tillfället. Anfallstalangen har faktiskt Ibrahimovic som sin stora idol, och får nu återigen ställas mot honom.

Vi tror att det blir Zlatan som får lämna planen som segrare. Fiorentina har länge haft svårt för topplag, och det problemet verkar stå sig över även denna säsong. Milan visar dessutom upp en fantastisk stabilitet, och vinner mot allt och alla i Serie A för tillfället.

Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 2,50 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Milan vinner
  • Odds: 2,50
  • Spelsida: Bet365

Ta gärna del av vår Bet365-recension, och läs på om spelbolaget.

Relaterade artiklar

Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg