Fiorentina - Lazio, 8/5: Stream, speltips & odds

Fiorentina Lazio speltips stream

Lazio jagar topp fyra! På lördag ställs de mot ett stjärnfyllt Fiorentina, som har svårt att få ut sina kvalitéer. Läs vår speltips till matchen och se hur du gör för att streama Fiorentina – Lazio live!

Fiorentina har gott om fina lirare i laget, men det har inte räckt längre än till en placering strax ovanför botten. Lazio startade säsongen ganska svagt, men har ryckt upp sig och är inte långt ifrån topp fyra.

På lördag kväll 8/5 tar Fiorentina emot Lazio på Artemio Franchi. Här kan ni ta del av speltips till matchen samt läsa om hur ni hittar en Fiorentina – Lazio live stream!


Streama Serie A på Bet365

Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Fiorentina – Lazio
Matchstart Kl. 20:45, den 8/5
Vart: Stadio Artemio Franchi
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Lazio vinner & över 2,5 mål (2,62 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Lazio slåss för att sluta topp fyra, dit man i dagsläget har fem poäng till. Man har dock också en match mindre spelad.
  • Fiorentina ligger på 14:e plats och har ännu inte säkrat kontraktet, men har hyfsad marginal ner.
  • Lazio vann höstmatchen med 2-1, efter mål från Felipe Caicedo och Ciro Immobile.

Resultat Odds
Fiorentina vinner 4,00
Oavgjort 3,80
Lazio vinner 1,85

Streama Fiorentina – Lazio

Det är väldigt lätt att live streama Fiorentina – Lazio på nätet. Allt du behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Då kan du se matchen live från valfri enhet. Titta via mobil, dator eller surfplatta! Med en Chromecast eller liknanade kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen.

På Bet365 kan du se alla matcher från Serie A live, och det är väldigt bra kvalitet på din Fiorentina – Lazio stream, likt övriga matcher. Såväl ljudet som bilden och kommentatorerna håller klass.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Sätt in minst 50 kr
  4. Streama Fiorentina – Lazio live!

Speltips inför matchen

Fiorentina har gott om skickliga spelare i laget, men har inte fått det att stämma i längden. Med lirare som ikonen Franck Ribéry, supertalangerna Dusan Vlahovic och Gaetano Castrovilli samt veteranerna Giacomo Bonaventura och Borja Valero ska ”La Viola” bara sluta på övre halvan, men nej.

Fiorentina har bjudit på vacker fotboll stundtals, och högstanivån är hög. De flesta minns hur man besegrade Juventus med 3-0 i höstas, och sedan lyckades kryssa mot dem under våren. Faktum är att Fiorentina mot topp sju-lagen förlorat tio av tolv matcher denna säsong – det vill säga alla matcher förutom dem mot ”Juve”.

Av ovan statistik kan vi alltså förstå att man förlorade höstmötet med Lazio. Den matchen slutade 2-1 till Romklubben, efter att anfallarna Felipe Caicedo och Ciro Immobile satt dit ett mål var. Vid den tidpunkten var Lazio en bit ifrån toppen, men man har gjort en stark vår och har skaffat sig kontakt med topp fyra. I dagsläget skiljer fem poäng upp till såväl Atalanta som Juventus och Milan, men Lazio har en match tillgodo på dessa.

Vi tror att Lazio vinner mot svängiga Fiorentina, och att Fiorentinas framåtlutade balans gör att det smäller ett antal gånger. ”Lazio vinner & över 2,5 mål i matchen” spelas till 2,62 gånger insatsen. Oddset finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Lazio vinner & över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 2,62
  • Spelsida: Bet365

Relaterat

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman