Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 maj, 2021

Fiorentina – Lazio, 8/5: Stream, speltips & odds

Fiorentina Lazio speltips stream

Lazio jagar topp fyra! På lördag ställs de mot ett stjärnfyllt Fiorentina, som har svårt att få ut sina kvalitéer. Läs vår speltips till matchen och se hur du gör för att streama Fiorentina – Lazio live!

Fiorentina har gott om fina lirare i laget, men det har inte räckt längre än till en placering strax ovanför botten. Lazio startade säsongen ganska svagt, men har ryckt upp sig och är inte långt ifrån topp fyra.

På lördag kväll 8/5 tar Fiorentina emot Lazio på Artemio Franchi. Här kan ni ta del av speltips till matchen samt läsa om hur ni hittar en Fiorentina – Lazio live stream!


Streama Serie A på Bet365
Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

Vad: Fiorentina – Lazio
Matchstart Kl. 20:45, den 8/5
Vart: Stadio Artemio Franchi
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Lazio vinner & över 2,5 mål (2,62 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Lazio slåss för att sluta topp fyra, dit man i dagsläget har fem poäng till. Man har dock också en match mindre spelad.
  • Fiorentina ligger på 14:e plats och har ännu inte säkrat kontraktet, men har hyfsad marginal ner.
  • Lazio vann höstmatchen med 2-1, efter mål från Felipe Caicedo och Ciro Immobile.

Resultat Odds
Fiorentina vinner 4,00
Oavgjort 3,80
Lazio vinner 1,85

Streama Fiorentina – Lazio

Det är väldigt lätt att live streama Fiorentina – Lazio på nätet. Allt du behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Då kan du se matchen live från valfri enhet. Titta via mobil, dator eller surfplatta! Med en Chromecast eller liknanade kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen.

På Bet365 kan du se alla matcher från Serie A live, och det är väldigt bra kvalitet på din Fiorentina – Lazio stream, likt övriga matcher. Såväl ljudet som bilden och kommentatorerna håller klass.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Sätt in minst 50 kr
  4. Streama Fiorentina – Lazio live!

Speltips inför matchen

Fiorentina har gott om skickliga spelare i laget, men har inte fått det att stämma i längden. Med lirare som ikonen Franck Ribéry, supertalangerna Dusan Vlahovic och Gaetano Castrovilli samt veteranerna Giacomo Bonaventura och Borja Valero ska ”La Viola” bara sluta på övre halvan, men nej.

Fiorentina har bjudit på vacker fotboll stundtals, och högstanivån är hög. De flesta minns hur man besegrade Juventus med 3-0 i höstas, och sedan lyckades kryssa mot dem under våren. Faktum är att Fiorentina mot topp sju-lagen förlorat tio av tolv matcher denna säsong – det vill säga alla matcher förutom dem mot ”Juve”.

Av ovan statistik kan vi alltså förstå att man förlorade höstmötet med Lazio. Den matchen slutade 2-1 till Romklubben, efter att anfallarna Felipe Caicedo och Ciro Immobile satt dit ett mål var. Vid den tidpunkten var Lazio en bit ifrån toppen, men man har gjort en stark vår och har skaffat sig kontakt med topp fyra. I dagsläget skiljer fem poäng upp till såväl Atalanta som Juventus och Milan, men Lazio har en match tillgodo på dessa.

Vi tror att Lazio vinner mot svängiga Fiorentina, och att Fiorentinas framåtlutade balans gör att det smäller ett antal gånger. ”Lazio vinner & över 2,5 mål i matchen” spelas till 2,62 gånger insatsen. Oddset finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Lazio vinner & över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 2,62
  • Spelsida: Bet365

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar