Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 feb, 2022

Fiorentina – Lazio, 5/2: Stream, speltips & odds

Fiorentina Lazio speltips stream

Fiorentina och Lazio möts i en kvällsmatch i Serie A lördag den 5 februari. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar hur ni gör för att hitta en Fiorentina – Lazio live stream.

Ligafotbollen är äntligen tillbaka! På lördag kväll tar Fiorentina emot Lazio, och vi tar tempen på lagen inför matchen. Fiorentina har förstärkt laget intressant under januarifönstret, och ligger också faktiskt före Lazio i tabellen. Vinner ”La Viola” här?

Vi ger er förutsättningarna till mötet på Stadio Artemio Franchi. Läs vårt speltips och se hur ni gör för att streama Fiorentina – Lazio live.

Streama Fiorentina – Lazio live

Se Serie A direktsänt hos Bet365!

Vad: Fiorentina – Lazio
Matchstart Kl. 20:45, den 5/2
Vart: Stadio Artemio Franchi
Live stream Bet365
TV-kanal:
Speltips: Fiorentina vinner (2,37 hos Bet365)

[sports data-token=’nUz9qTvg5LJBvLkzXcwkLqSoWUgXHR64x465M5q1′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Fiorentina – Lazio live

Det är väldigt enkelt att streama Fiorentina – Lazio direktsänt på internet. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni börja titta på Serie A live från valfri enhet.

Koppla upp er Fiorentina – Lazio stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom välja att koppla över er Fiorentina – Lazio live stream till er TV. Oavsett hur ni bestämmer er för att streama fotboll denna gång hoppas vi att ni får det trevligt framför matchen.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ditt spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Fiorentina – Lazio live!

Speltips & odds: Fiorentina – Lazio

Fiorentina har gjort en bättre säsong än på länge, och hela Florens har andats hopp i och med unge Dusan Vlahovics stora succé. Serben, som fyllde 22 år häromdagen, gjorde 21 ligamål förra säsongen och är redan uppe i 17 denna. Här var en spelare som skulle kunna leda Fiorentinas anfall i många år, ta tillbaka laget till Europa och kanske rentav ge dem en ny storhetstid.

Men så kom då Juventus in i bilden. Roberto Baggio, Giorgio Chiellini, Felipe Melo, Federico Bernardeschi, Federico Chiesa – listan kan göras lång på spelare som lämnat Fiorentina för rivalen från Turin. Den 28 januari adderades Vlahovics namn till den listan, och hela den bubbla av tro på framtiden sprack på ett ögonblick.

Fiorentina har ändå förstärkt laget bra under januarifönstret, och frågan är om flera bra spelare kanske rentav ger ett bättre resultat än en jättebra spelare? Yttern Jonathan Ikoné var en viktig spelare för franska ligamästarna Lille, men det är framförallt på anfallspositionen man förstärkt. Krzysztof ”Il Pistolero” Piatek har tidigare visat sitt värde i Serie A, och faller bitarna på plats är han en målgaranti. Arthur Cabral har öst in mål i schweiziska ligan för Basel i tre år, och dessutom hunnit med att sänka Hammarby i ECL-kvalet. En väldigt spännande spelare som har kvalitéerna att ta Serie A med storm.

Lazio tappade sin tränare Simone Inzaghi inför säsongen, och ersatte med Maurizio Sarri. Sarri har inte gett laget ett så bra utfall som man hade hoppats, och Lazio är ganska så ojämna. I den senaste matchen spelade man 0-0 i en jämn match hemma mot Atalanta, vilket får ses som godkänt.

Vi tycker att Fiorentina sett vassare ut än Lazio den här säsongen. Man ligger trots allt före Romklubben i tabellen, trots en match mindre spelad. När lagets stjärna lämnat väntas övriga spelare höja sig, och de nya anfallarna är giftiga. Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 2,37 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Fiorentina vinner
  • Odds: 2,37
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna vår Bet365-recension, där ni hittar intressant information om spelsidan.

Relaterade artiklar

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar