Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 1 jun, 2021

Finland – Tjeckien, 3/6: Speltips & stream (Hockey VM)

Finland – Tjeckien, 3/6: Speltips & stream (Hockey VM)

Spelbolagen tycker att det är ett helt öppet möte mellan Finland och Tjeckien i kvartsfinalen i hockey VM. Så är inte fallet riktigt.

Finland har varit det bättre laget hittills i VM turneringen.

Efter 7 omgångar har Finland tagit 17 poäng medan Tjeckien har tagit 13 poäng.

Då Tjeckien kommer till mötet från en storseger mot Slovakien har tjeckerna blivit något övervärderade när det gäller oddset.

Vad: Finland – Tjeckien, Hockey VM
Avspark: Den 2021-06-03, kl. 19:15
Vart: Riga, Lettland
Live stream: > Se hos Unibet
TV-kanal: SVT Play
Speltips: Finland (Inc. OT) (Odds: 1.98 hos Unibet)

Se Finland – Tjeckien stream

Som medlem hos Unibet så kan man streama alla matcher från Hockey VM. Det innebär naturligtvis att du kan se kvartsfinalen mellan Finland – Tjeckien på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Unibet via länken.

För att titta på Finland – Tjeckien live stream hos Unibet följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Unibet
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama Hockey VM slutspelet

Speltips & odds

Finland är utan tvekan en av de hockeynationer som har spelat bäst hockey i gruppspelet i VM.

Det är bara USA som har tagit en poäng fler än dem i turneringen, efter 7 gruppspelsmatcher.

Finland har bara en förlust i turneringen, som kom på straffar mot Kazakstan. Annars är det 4 fulltidssegrar som har kommit mot USA, Tyskland, Norge och Italien och 2 segrar på övertid och straffar mot Lettland och Kanada. Hela truppen har varit het och alla har jobbat för varandra.

I den senaste matchen slogs Kanada på straffar.

Det har varit väldigt svårt att slå finnarna och detta kommer även tjeckerna att erfara.

Efter en seg inledning skärpte tjeckerna till sig och spelade bra när det gälldes som mest. Med 3 stycken fulltidssegrar, 2 på övertid och straffar samt 2 förluster har de gjort det bra.

Akilleshälen har varit försvarsspelet där hela 18 mål har släppts in på 7 matcher. Det är alldeles för många, med tanke på att andra topplag som Finland har släppt in 10 mål.

I den senaste matchen krossades grannen Slovakien med 7-3.

Det verkar som att spelbolagen har gått väldigt mycket på de absolut senaste prestationerna hos båda lagen när oddset för denna kvartsfinal har satts.

Då ska det upprepas att Finland redan var klara när de mötte Kanada. Så det var inte fullt ös medvetslös hockey från finnarna som inte heller krigade järnet och gav allt. Det är bättre att spara sig till slutspelet och i stället ge allt i denna kvartsfinal.

Därför landar spelet på att Finland, som har varit bättre än Tjeckien i turneringen och plockar fler poäng, också tar sig vidare till semifinalen.

  • Vårt speltips: Finland vinner matchen inklusive övertid och straffar
  • Odds: 1.98
  • Bettingsida: Unibet

Läs mer om ishockey VM 2021

Andra nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar