Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 12 apr, 2023

Feyenoord – Roma (13/4): Stream, speltips & odds

Feyenoord Roma speltips stream

Vad: Feyenoord – Roma, Europa League
Avspark: Den 13/4, kl. 18:45
Vart: Stadion Feijenoord, Rotterdam
Stream: > Viaplay
Speltips: Feyenoord vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort (1.72 hos Expekt)

Kvartsfinal i Europa League! Här tar vi er igenom förutsättningarna inför Feyenoord – Roma. Ta här del av speltips och information om hur ni gör för att live streama matchen.

Det är tid för slutspelsrundor i Europaspelen. I Nederländerna får vi på torsdag kväll se Feyenoord ta emot Roma, i en match där Feyenoord gäller som favoriter, även om det är Roma som är favoriter att avancera.

Det är alltid spännande att se lag från olika nationer mäta sig med varandra, och så även nu. Feyenoord, som är på väg att vinna Eredivisie, blir en tuff motståndare från Champions League-aspirerande Roma. Se vårt speltips till Feyenoord – Roma, och hitta er stream till matchen.

Feyenoord vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Inför matchen:

 • Detta är en repris på fjolårets final från Europa Conference League. Då vann Roma med 1-0 efter att Nicolò Zaniolo, idag i Galatasaray, avgjorde.
 • Feyenoord leder Eredivisie, hela åtta poäng före tvåan Ajax.
 • Roma ligger på tredje plats i Serie A, och har god chans att ta Champions League-plats till nästa säsong.

Streama Feyenoord – Roma

Det är inte något svårt att finna en Feyenoord – Roma stream att se online på internet. Allt som krävs för att hitta en stream av matchen är att ni skaffar ett konto hos Viaplay och där köper ett sportabonnemang. Det är nämligen Viasat som sitter på sändningsrättigheterna av Europa League streams, och det är således hos dem du kan se matchen.

Välj själv om du ska ha i gång din Feyenoord – Roma live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande går det dessutom att koppla över din fotboll stream av matchen till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Vi är rätt säkra på att ni kommer att ni som väljer att streama Feyenoord – AS Roma kommer att bli nöjda med det beslutet. Det med tanke på att bild, ljud och kommentatorer till sändningen är av högsta klass.

 1. Klicka dig vidare till Viaplay
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Feyenoord – Roma

Feyenoord – Roma speltips

Feyenoord står för en alldeles fantastisk säsong, och är på väg att vinna Eredivisie för första gången sedan 2017 och för blott andra gången under 2000-talet. Senast man förlorade en ligamatch var i september, då PSV blev för tuffa. Det var också lagets enda förlust i ligaspelet, där man har den fantastiska resultatraden 20-7-1.

Feyenoord åkte ut ur holländska cupen i semifinal förra veckan, så någon inhemsk dubbel kommer det inte att bli. Men kanske en europeisk sådan? Man möter Roma i kvartsfinal, i vad som blir en tuff men inte omöjlig uppgift.

Roma gör en rätt stark ligasäsong, och ligger på tredje plats i Serie A. Man går en tuff kamp om Champions League-plats mot framför allt Milan och Inter, och hoppas även på att följa upp fjolårets europeiska succé. Då vann man som bekant Europa Conference League, vilket var lagets första europeiska titel någonsin.

Hur går det då i Feyenoord – Roma? Det är ett jämnt dubbelmöte, där vi kan tänka oss att Roma går vidare men där vi har svårt att se italienarna få med sig en seger från Nederländerna. Känner vi José Mourinho rätt hade han dessutom varit nöjd med oavgjort här, för att sedan få slagläge inför avgörandet på hemmaplan. Med tanke på Feyenoords hemmastyrka – i ligaspelet har man 10-4-0 på hemmaplan – tror vi dock att Feyenoord har relativt stor chans att vinna här. Vi gillar spelet ”Feyenoord vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort”, vilket finnes till 1.72 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Feyenoord vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort
 • Odds: 1.72
 • Bettingsida: Expekt

Vi har plockat våra odds på matchen från Expekt Sverige. Bettingsidan är väletablerad i Sverige, och där finner du många bra odds. Titta för all del även gärna in gratis & riskfria bets innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Du finner många fler odds på Feyenoord – Roma. Titta in tre spelförslag här under.

Speltips Odds från Expekt
Feyenoord går vidare 2.25
Roma går vidare 1.65
Över 2,5 mål 2.33

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar