Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 3 aug, 2023

FC Luzern – Djurgården (3/8): Stream, speltips & odds

luzern dif speltips stream

Vad: Luzern – Djurgården
Avspark: Den 3/8, kl. 20:45
Vart: Kotaik Stadium, Abovian
Stream: Aftonbladet Plus
Speltips: Djurgården vinner matchen (3.25 hos Expekt)

Djurgården har uppförsbacke i Europakvalet inför avgörandet i Schweiz. Men ett mål är inte omöjligt att hämta upp! Här ger vi er vårt speltips samt visar er hur ni bär er åt för att streama Luzern – Djurgården live.

Djurgården tog ledningen tidigt hemma mot Luzern förra veckan, men ledningen höll inget vidare länge och när matchen var slut hade man till och med förlorat. Nu är det klar fördel Luzern inför returen i Schweiz.

Vi tar er igenom förutsättningarna inför avgörandet på torsdag kväll 3 augusti, med avspark 20:45. Läs vårt speltips, och om hur ni kan streama Luzern – Djurgården live.

Djurgården vinner matchen (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Europa Conference League Qualification

03rd August 2023 - 18:45

Swissporarena

Luzern

Match Ended
Djurgaarden

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3

Average goals scored

0/1

Matches were draws

100%

Goals scored in first half

Europa Conference League Qualification

2023

Djurgaarden

1

Luzern

2

Inför matchen

 • Djurgården tog ledningen i matchen på Tele2 Arena, men Luzern vände och vann med 2-1.
 • Inget av lagen har några betydande skadeavbräck, och inte heller några avstängningar.
 • Laget som går vidare ställs emot vinnaren mellan Hibernian och Inter Club d’Escaldes.
Europa Conference League Qualification

03rd August 2023 - 18:45

Swissporarena

Luzern

Match Ended
Djurgaarden

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3

Average goals scored

0/1

Matches were draws

100%

Goals scored in first half

Europa Conference League Qualification

2023

Djurgaarden

1

Luzern

2

Streama Luzern – Djurgården

Det är många som lär vara intresserade av att live streama Luzern – Djurgården, och det enda ni behöver göra för att kunna se matchen online är att skapa ett konto med abonnemang hos Aftonbladet Plus. Det kan ni göra för 129 kronor för två månader, och sedan är det bara att se denna match och även bland annat streama Hammarby – Twente och titta på Pyunik – Kalmar.

Det går utmärkt att titta på er Luzern – Djurgården stream från vilken enhet ni vill. Titta på mötet via mobil, dator eller från surfplattan. Med hjälp av en Chromecast, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och på så sätt se matchen på TV.

Bild, ljud och kommentatorer är av toppklass till er Luzern – Djurgården live stream, och vi tror att ni kommer att bli nöjda med er sändning.

 1. Klicka dig vidare till Aftonbladet Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Luzern – Djurgården

Speltips & odds: Luzern – Djurgården

Djurgården har precis kastats in i Europakvalet, där man gått in i den andra kvalrundan och inledningsvis ställs emot FC Luzern, från Schweiz. Bortamatchen spelades förra veckan, och för Djurgårdens del var den ingen höjdare. Man tog visserligen ledningen, och det redan efter 5 minuter, men vad spelar det för roll när man sedan går och förlorar. 1-2 hemma gör att utgångsläget inför bortamatchen denna torsdag ser tufft ut. Men det är ingen situation omöjlig att klara.

Under söndagen spelade Djurgården match i Allsvenskan, då man mötte Mjällby borta. En tuff match, som vi trodde att man skulle få svårt att vinna med tanke på att man ofta varit svaga borta och med tanke på det pågående Europakvalet. Men Djurgården slet till sig en seger, även om insatsen inte var den bästa. Förmågan att ta fram sådana segrar är viktiga, och det är just en sådan vinst som kan komma att behövas när man nu ska vända underläget mot Luzern.

Luzerns säsong har precis dragit i gång, och man är inte i toppskick ännu. Fyra poäng på två matcher är visserligen godkänt, men den schweiziska säsongen är bara i sin inledningsfas och Djurgården hoppas kunna utnyttja Luzerns brist på matchform.

Vi tror att Djurgården kan få med sig en vinst på bortaplan, och sedan får vi se om det räcker till vidareavancemang eller inte. Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 3.25 gånger insatsen hos Expekt.

 • Vårt speltips: Djurgården vinner matchen
 • Odds: 3.25
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen är hämtade ifrån Expekt Sverige, en väletablerad bettingsajt i Sverige. Där finner du massvis av spännande odds. Kolla även in bonuskoder innan ni lägger spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Här under kan ni ta del av fler odds på Luzern – Djurgården.

Speltips Odds från Expekt
X2 1.70
Luzern går vidare 1.20
Djurgården går vidare 4.00

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar