Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 sep, 2023

Färjestad – Aalborg 10/9: Stream, odds & speltips

Färjestad luleå live stream

På söndag klockan 19:00 står Färjestad och danska Aalborg redo för en drabbning i Champions Hockey League.

Hemmalaget Färjestad har varit svängigt under sin resa i CHL med en seger, en förlust och senast en seger. För Aalborg har det varit tufft med förlust i samtliga tre matcher. Vi kommer att ge dig en noggrann genomgång inför matchen på Löfbergs Arena, inklusive speltips, odds och en guide för livestreaming.

Vad: Färjestad – Aalborg, CHL
När: Den 10/9, kl. 19:00
Vart: Löfbergs Arena
Speltips: Över 6.5 mål (2.10 hos Betway)
Livestream: > Bet365

Över 6.5 mål

Odds = 2.10
Bonus: Få 1000 kr i gratisspel hos Betway

Inför matchen

  • Färjestad har två vinster av tre möjliga i CHL efter att ha spelat tre matcher. I detta kommande möte är de klara favoriter att säkra ännu en seger och stiga i tabellen.
  • För Aalborg har CHL varit en tuff resa då de har förlorat alla sina tre matcher.
  • Färjestad förväntas göra jobbet på hemmaplan innan det är dags för SHL-premiären.

Färjestad – Aalborg stream

Söndagens match på Löfbergs Arena, med nedsläpp klockan 19:00, kommer att finnas tillgänglig för livestreaming genom spelbolaget Bet365. Bet365 erbjuder möjligheten att njuta av livestreaming samtidigt som du kan placera dina sportspel, vilket naturligtvis är en utmärkt kombination som tillåter dig att följa din match i realtid.

För att komma igång med livestreaming hos Bet365, följ de enkla stegen nedan. Processen är snabb och problemfri, så du kommer snart att vara redo att följa matchen live.

  • Klicka dig vidare till Bet365
  • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Färjestad – Aalborg

Färjestad – Aalborg speltips

Vårt huvudfokus när vi väljer vårt spelalternativ kommer att ligga på målspel i den kommande matchen, och vi anser att detta är en utmärkt strategi, särskilt med tanke på Aalborgs deltagande.

Anledningen till detta är att Aalborg har släppt in en betydande mängd mål under sin tid i CHL, närmare bestämt hela 13 mål på endast tre matcher. Detta är ett mycket högt genomsnitt, och vi tror inte att det kommer att bli mycket enklare när de reser till Sverige och Karlstad för matchen på Löfbergs Arena. Vi förväntar oss snarare att Färjestad kommer att ta initiativet och lyckas göra ytterligare några mål mot det danska laget.

Färjestads målskillnad har knappast varit blygsam heller. Deras resultat hittills har varit 4-2, 3-2 och 4-1. Vi tror att det kommer att bli något liknande, om inte bättre, med tanke på Aalborgs svårigheter i CHL och det faktum att deras försvar inte har hållit en hög nivå.

Därför har vi valt att spela på över 6,5 mål i matchen och vi har identifierat de bästa oddsen på marknaden för detta spelalternativ. Så se fram emot en målrik och spännande match med vårt val av spel.

Mer odds & betting inför matchen

Vi har fördjupat oss i oddsen för att erbjuda dig några extra alternativ.

Alla de alternativ vi har tagit fram kommer från Betway, som även välkomnar nya kunder med en generös bonus i form av ett gratisspel värt upp till 1000 kronor.

Speltips Odds
Färjestad vinner period 1 1.70
Period 1 över 1.5 mål 1.70
Rätt resultat: 5-2 12.00
EL
Djurgården kliver in i kvalet till Europaspelet! Här ställs man emot Progrès Niederkorn från Luxemburg, och det är DIF som gäller som favoriter.
24 juli, 2024
malmö klaksvik speltips stream
speltips
Malmö FF välkomnar färöiska KI Klaksvik till Eleda Stadion för Champions League-kval. Läs allt inför matchen här!
23 juli, 2024
gais aik speltips stream
speltips
GAIS och AIK möts på Gamla Ullevi på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen!
22 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar