Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 sep, 2023

Färjestad – Aalborg 10/9: Stream, odds & speltips

Färjestad luleå live stream

På söndag klockan 19:00 står Färjestad och danska Aalborg redo för en drabbning i Champions Hockey League.

Hemmalaget Färjestad har varit svängigt under sin resa i CHL med en seger, en förlust och senast en seger. För Aalborg har det varit tufft med förlust i samtliga tre matcher. Vi kommer att ge dig en noggrann genomgång inför matchen på Löfbergs Arena, inklusive speltips, odds och en guide för livestreaming.

Vad: Färjestad – Aalborg, CHL
När: Den 10/9, kl. 19:00
Vart: Löfbergs Arena
Speltips: Över 6.5 mål (2.10 hos Betway)
Livestream: > Bet365

Över 6.5 mål

Odds = 2.10
Bonus: Få 1000 kr i gratisspel hos Betway
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Färjestad har två vinster av tre möjliga i CHL efter att ha spelat tre matcher. I detta kommande möte är de klara favoriter att säkra ännu en seger och stiga i tabellen.
 • För Aalborg har CHL varit en tuff resa då de har förlorat alla sina tre matcher.
 • Färjestad förväntas göra jobbet på hemmaplan innan det är dags för SHL-premiären.

Färjestad – Aalborg stream

Söndagens match på Löfbergs Arena, med nedsläpp klockan 19:00, kommer att finnas tillgänglig för livestreaming genom spelbolaget Bet365. Bet365 erbjuder möjligheten att njuta av livestreaming samtidigt som du kan placera dina sportspel, vilket naturligtvis är en utmärkt kombination som tillåter dig att följa din match i realtid.

För att komma igång med livestreaming hos Bet365, följ de enkla stegen nedan. Processen är snabb och problemfri, så du kommer snart att vara redo att följa matchen live.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Färjestad – Aalborg

Färjestad – Aalborg speltips

Vårt huvudfokus när vi väljer vårt spelalternativ kommer att ligga på målspel i den kommande matchen, och vi anser att detta är en utmärkt strategi, särskilt med tanke på Aalborgs deltagande.

Anledningen till detta är att Aalborg har släppt in en betydande mängd mål under sin tid i CHL, närmare bestämt hela 13 mål på endast tre matcher. Detta är ett mycket högt genomsnitt, och vi tror inte att det kommer att bli mycket enklare när de reser till Sverige och Karlstad för matchen på Löfbergs Arena. Vi förväntar oss snarare att Färjestad kommer att ta initiativet och lyckas göra ytterligare några mål mot det danska laget.

Färjestads målskillnad har knappast varit blygsam heller. Deras resultat hittills har varit 4-2, 3-2 och 4-1. Vi tror att det kommer att bli något liknande, om inte bättre, med tanke på Aalborgs svårigheter i CHL och det faktum att deras försvar inte har hållit en hög nivå.

Därför har vi valt att spela på över 6,5 mål i matchen och vi har identifierat de bästa oddsen på marknaden för detta spelalternativ. Så se fram emot en målrik och spännande match med vårt val av spel.

Mer odds & betting inför matchen

Vi har fördjupat oss i oddsen för att erbjuda dig några extra alternativ.

Alla de alternativ vi har tagit fram kommer från Betway, som även välkomnar nya kunder med en generös bonus i form av ett gratisspel värt upp till 1000 kronor.

Speltips Odds
Färjestad vinner period 1 1.70
Period 1 över 1.5 mål 1.70
Rätt resultat: 5-2 12.00
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar