Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 4 jun, 2021

Falkenberg – Västerås, 6/6: Speltips & stream

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

Trots att det skiljer mer än dubbelt så många poäng mellan tabelljumbon Falkenbergs FF och Västerås SK i Superettan tycker spelbolagen att båda lagen har lika stor chans till seger.

Efter 8 omgångar har Falkenberg tagit 6 poäng, genom 2 vinster och 4 förluster.

Västerås har 13 poäng, med 3 vinster, 4 kryss och en förlust.

Då inget av lagen är direkt kända för att ösa in mål och har inte heller gjort detta denna säsong lutar mötet mest mot en tråkig och målsnål historia.

Vad: Falkenberg – Västerås, Superettan
Avspark: Den 2021-06-06, kl. 15:00
Vart: Falcon Alkoholfri Arena
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.80 hos Bet365)

Falkenberg – Västerås stream

Du kan streama Falkenberg – Västerås från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Falkenberg – Västerås kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Falkenberg – Västerås via live stream

Speltips & odds

Starten på Superettan har varit bedrövligt för Falkenberg. Turligt nog är det flera andra lag också som ligger på 6 och 7 poäng i tabellen. Det krävs inte många poäng för att ta sig upp ur bottenträsket. Men det krävs en betydligt bättre form än vad spelarna har visat upp.

Falkenberg kommer till mötet med 3 raka förluster och 4 förluster på de 5 senaste matcher. I de 3 senaste möten mot Landskrona, Vasalund och Akropolis har Falkenberg bara nätat en gång totalt.

Laget har en måltorka, med 6 mål på 8 omgångar. Det är bara Akropolis som har nätat en gång mindre än Falkenberg.

Falkenberg har också släppt in flest mål, nämligen 14 baljor. Fast det såg bra ut i försvaret senast mot Akropolis där förlustsiffrorna skrevs till 0-1.

Att laget fortsätter försvara sig bra är av yttersta vikt, redan i nästa match.

Västerås har en bra form och är utan förlust i de 6 senaste matcher. Förlusten senast kom borta mot GAIS med 0-1.

Sedan dess har Västerås vunnit hälften och kryssat hälften av matcherna.

Detta har lett till en 6:e plats i tabellen, där det bara är en poäng upp till kvalplatsen till Allsvenskan.

Försvaret har imponerat med 6 insläppta mål totalt. Det är inget lag i Superettan som har släppt in färra mål än så.

Oftast har det varit målsnåla tillställningar för Västerås, speciellt när de har varit på resande fot. De 3 senaste bortamatcherna har slutat med 2 mål som mest, totalt, och så borde det även bli denna gång.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Falkenbergs möjlig startuppställning:

Viktor Noring; Tobias Englund, Tobias Karlsson, Kalle Björklund, Mahmut Ozen; Samuel Adrian, Christoffer Carlsson; Umar Bala Mohammed, Matthew Garbett, Oliver Hintsa; Edi Sylisufaj.

Västerås möjlig startuppställning:

Anton Fagerström; Samuel Sörman, Jesper Merbom Adolfsson, David Engström, Gustaf Lagerbielke, Filip Almström-Taehti; Simon Johansson, Kevin Custovic, Justin Salmon; Filip Tronet, Viktor Prodell.

Andra nyheter

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar