Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 19 jul, 2021

Falkenberg – Jönköpings Södra, 20/6: Speltips & stream

Jönköpings Södra – Trelleborg, 3/5: Speltips & stream

Det är nästan exakt en månad sedan både Falkenbergs FF och Jönköpings Södra IF spelade en tävlingsmatch i Superettan.

Falkenberg ligger nästsist i tabellen, med lika många poäng som tabelljumbon Akropolis och Vasalund ovanför dem.

Jönköpings Södra är 6:an i tabellen, som har 2 poäng upp till 3:an Sundsvall, som i sin tur sitter på en kvalplats till Allsvenskan.

Vad: Falkenberg – Jönköpings Södra, Superettan
Avspark: Den 2021-06-20, kl. 19:00
Vart: Falcon Alkoholfri Arena
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.90 hos Unibet)

Falkenberg – Jönköpings Södra stream

Du kan streama Falkenberg – Jönköpings Södra från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Falkenberg – Jönköpings Södra stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Falkenberg – Jönköpings Södra via live stream

Speltips & odds

Det är, som vanligt, viktiga poäng som står på spel när Falkenberg kliver på en fotbollsplan.

En seger för Falkenberg mot Jönköpings Södra på hemmagräs skulle ta dem bort från bottenträsket. En seger är långt ifrån omöjligt då Falkenberg presterade helt okej innan uppehållet och tog en del viktiga poäng i botten av tabellen.

En hemmaseger över Västerås följdes upp av ett oavgjort resultat mot AFC Eskilstuna på resande fot, innan det slutligen blev en förlust i Trelleborg.

I samtliga dessa matcher försvarade sig Falkenberg bra, trots att mål släpptes in i samtliga dessa möten.

Framåt är Falkenberg okej men inte mer än så, med 10 mål totalt efter 11 omgångar. Att göra mål på Jönköpings Södra kommer däremot att vara ett bekymmer för Falkenberg.

Detta då Jönköpings Södra klarade av att hålla nollan i 2 raka ligamatcher över Örgryte och GAIS, precis innan uppehållet.

Mötet mot Örgryte, som var en chansfattig tillställning, slutade mållöst på bortagräs. Hemma mot GAIS blev det en 3-poängare efter ett mål av Adrian Edquist, efter en halvtimmes spel. Robin Book stod för framspelningen. Inga fler mål gjordes av Jönköpings Södra, som inte heller skapade så mycket under den resterande tiden av matchen.

Så Jönköpings Södra är svåra att bryta ner och göra mål på. Defensiven har spelat upp sig och presterat på topp.

Däremot är inte målformen helt på topp.

I och med detta har Falkenberg en bra chans att fortsätta försvara sig väl och hålla tätt bakåt.

Jönköpings Södra är en liten favorit till seger. Men detta väntas återigen bli en chansfattig tillställning, med få gjorda mål.

Därför lander spelet på att vi får se som mest 2 mål i matchen, men inga fler än så.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.90
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Falkenbergs möjlig startuppställning:

Viktor Noring; Tobias Englund, Tobias Karlsson, Kalle Björklund, Mahmut Özen; Umar Bala Mohammed, Samuel Adrian, Melker Nilsson, Anton Wede; Kwame Kizito, Adam Bergmark Wiberg.

Jönköpings Södras möjlig startuppställning:

Frank Pettersson; Sebastian Crona, Jesper Svensson, Marcus Degerlund; Daniel Strandsäter, Moustafa Zeidan, Fredric Fendrich, Adrian Edquist; Daniel Ljung, Eric Johana Omondi, Robin Book.

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar