Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 feb, 2024

Everton – Tottenham 3/2: Stream, odds & speltips

europatipset 26 november

Den första Premier League-matchen på lördagen står mellan Everton och Tottenham, med avspark klockan 13:30.

En spännande match utspelar sig i Premier League när Everton tar emot Tottenham i den 23:e omgången. Här kommer vi att genomföra en noggrann analys där vi inte bara delar med oss av speltips och odds utan även tillhandahåller information om möjligheter för live streaming online.

Vad: Everton – Tottenham, Premier League
När: Den 3/2, kl. 13:30
Vart: Goodison Park
Speltips: Över 2.5 mål & Båda lagen gör mål (1.83 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Över 2.5 mål & Båda lagen gör mål

Odds = 1.83
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Everton vs Tottenham Hotspur Match Outcome
Match Starts 03/02 13:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Idrissa Gueye är tillbaka efter AFCON, vilket är positiva nyheter för hemmalaget.
 • Tottenham kan göra en ändring från Brentford-matchen, och det förväntas att Sarr kliver in i elvan då han är tillbaka från AFCON.
 • Lagen möttes senast i december månad, och då vann Tottenham med 2-1.

Everton – Tottenham stream

Premier League-helgen inleds med mötet mellan Everton och Tottenham, och här går vi igenom hur du enkelt kan livestreama matchen online.

Viaplay erbjuder möjligheten att livestreama samtliga Premier League-matcher med en imponerande ljud- och bildkvalitet, tillsammans med svenska kommentatorer för en förhöjd upplevelse.

Utöver Premier League täcker Viaplay även andra stora sportevenemang året om, vilket gör det till en rekommenderad plattform för sportentusiaster.

Följ vår enkla guide nedan för att påbörja din live streaming-upplevelse online hos Viaplay redan idag.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Everton – Tottenham

Everton – Tottenham speltips

Tottenham återvänder efter en intensiv match hemma mot Brentford, en underhållande tillställning som svängde fram och tillbaka. Tottenham kunde slutligen säkra tre poäng genom en 3-2-vinst. Det var ett betydelsefullt resultat, särskilt med tanke på att laget jagar en Champions League-plats – för närvarande innehar de en sådan, men det är långt kvar av säsongen, och det krävs konsistens för att behålla den positionen.

I motsats till Tottenham hade Everton en relativt tråkig match mot Fulham i Premier League som slutade oavgjort 0-0. Everton har haft en svagare form på sistone och befinner sig nu under nedflyttningszonen, främst på grund av Lutons imponerande resultat på sistone. Dock har vi tidigare sett att Everton kan resa sig och att man är tillräckligt bra för att säkra kontraktet.

Vi kommer att lägga ett spel på antal mål i matchen och väljer över 2.5 mål samt båda lagen gör mål. Vi tror att detta är en perfekt match för en målrik tillställning. Everton må ha spelat en del målsnåla matcher på sistone, men som vi alla vet när Tottenham står som motståndare, då blir det allt som oftast underhållande och målrikt. Det beror delvis på Tottenhams offensiva spel och höga backlinje, vilket gör dem sårbara, särskilt mot snabba kontringar. På Goodison Park förväntar vi oss definitivt att Everton kommer att ha flera möjligheter att hitta nätet.

Denna kombination tror vi kan vara ett starkt speltips från vår sida, och vi placerar vårt spel hos Bet365.

Mer odds & betting inför matchen

Se våra resterande odds inför matchen mellan Everton mot Tottenham. Alla odds hämtas från spelbolaget Bet365.

Speltips Odds
Över 3.5 mål 2.63
Över 10 hörnor 1.72
Rätt resultat: 2-2 13.00
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar