Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 nov, 2023

Everton – Manchester United (26/11): Stream, speltips & odds

everton man u speltips stream

Vad: Everton – Manchester United, Premier League
Avspark: Den 26/11, kl. 17:30
Vart: Goodison Park, Liverpool
Stream: > Viaplay
Speltips: Man United vinner (2.55 hos Expekt)

Everton och Manchester United drabbar samman i Premier League på söndag. En match mellan två lag vars prestationer inte lever upp till deras självbild. Läs vårt speltips till matchen, och se hur ni kan streama Everton – Manchester United!

Everton gör en ny, svag säsong, och någonting måste göras för att den där klubben ska få ordning på sina resultat. Detsamma går att säga om Manchester United, som verkar behöva ett halvt sekel för att återhämta sig från Sir Alex Fergusons pension.

På söndag ställs dessa två underpresterande klubbar emot varandra i Premier League. Läs här vårt speltips till matchen, och se hur ni kan live streama Everton – Manchester United.

Man United vinner (Expekt)

Bonus: Gratis bet upp till 1 500 kr!

Inför matchen

 • Manchester United har vunnit fyra av sina fem senaste matcher, och börjat klättra i tabellen.
 • Everton ligger näst sist i Premier League, vilket dock beror på att man åkt på ett poängavdrag på 10 poäng på grund av ekonomiska problem.
 • Man United har tre raka segrar mot Everton.

Streama Everton – Manchester United

Det är lätt ordnat att få fram en Everton – Manchester United live stream. Allt som krävs för att titta på matchen online är att ni skapar ett konto hos Viaplay och där köper ett sportabonnemang. När det är ordnat kan ni se alla matcher från Premier League live.

Du väljer helt själv om du ska titta på din Everton – Manchester United stream via mobil, dator eller Ipad. Har du en Apple TV, Chromecast, HDMI-kabel eller liknande går det även bra att koppla din fotboll live stream till din TV, och därigenom se matchen på TV.

Ni lär bli nöjda med att streama Everton – Manchester United från Viaplay. Sändningen håller god kvalitet, när det kommer till såväl bild som ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Viaplay
 2. Öppna ett konto och köp abonnemang Viaplay Total
 3. Streama Everton – Manchester United

Everton – Manchester United speltips

Everton har i många år haft relativt profilerade spelare och en omsättning som borde räcka för att placera laget på den övre halvan, men likväl harvar man strax ovanför – och ibland nedanför – nedflyttningsstrecket under de senaste säsongerna. Ifjol kom Sean Dyche in under våren och räddade laget kvar, men med honom vid rodret verkar man inte vara mer än ett lag som kan sluta strax ovanför nedflyttningsstrecket. Hans fotboll är relativt begränsad, med mycket långbollar och inte något särskilt utvecklande spel.

Inte blev det enklare för Everton av att man häromdagen åkte på ett poängavdrag på 10 poäng, då man brutit mot Financial Fair Play. Det har gjort att laget halkat ner från 14:e till 19:e plats. Man har trots allt bara två pinnar upp till säker mark, och man ska nog hålla sig kvar ändå.

Manchester United ser ut att göra en ny, svag säsong där det i bästa fall blir Europa League-plats. Man har nu visserligen vunnit fyra av sina fem senaste ligamatcher, men alla segrar har varit med uddamålet och mot svagare motstånd. Man har under samma period även förlorat med 0-3 mot Manchester City, förlorat med 0-3 mot Newcastle i ligacupen och förlorat med 3-4 mot FC Köpenhamn.

Vi tror trots allt att Manchester United vinner här. Även om man inte är det bästa laget i landet så är man ganska så klart bättre än Everton. 2:an spelas, till 2.55 gånger insatsen hos Expekt.

 • Vårt speltips: Man United vinner
 • Odds: 2.55
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på Everton – Man United är plockade från Expekt Sverige. Den bettingsidan har funnits sedan 1999, och på den finner ni massvis av bra odds. Se även bettingsidor med Swish.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ni kan ta del av fler spelförslag till Everton – Man U nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.84
1X 1.54
Under 2,5 mål 1.96

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar