Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 jun, 2024

England – Bosnien-Hercegovina 3/6: Stream, odds & speltips

Nu är det inte långt kvar tills sommarens stora fotbollshändelse, EM 2024, drar igång. Men innan dess har vi några träningsmatcher att se fram emot, och på måndag finns flera matcher på schemat.

Vi kommer att fokusera på matchen mellan England och Bosnien-Hercegovina, som spelas på St. James’ Park i Newcastle. Här bjuder vi på speltips, odds, en guide till livestreaming och mycket annat. Häng med oss hela vägen för att få all nödvändig information inför denna match.

Vad: England – Bosnien-Hercegovina, Träningsmatch
När: Den 3/6, kl. 20:45
Vart: St. James’ Park
Speltips: England vinner & under 3.5 mål i matchen (2.10 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

England vinner & under 3.5 mål totalt

Odds = 2.10
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
England vs Bosnia and Herzegovina Match Outcome
Match Starts 03/06 20:45
Match avslutad

Inför matchen

 • Southgate planerar att rotera i startelvan, men vi kan ändå förvänta oss ett starkt lag.
 • Bosnien-Hercegovina lyckades inte kvalificera sig till sommarens mästerskap.
 • England stod för ett starkt EM-kval, samlade ihop 20 poäng och vann gruppen överlägset.

England – Bosnien-Hercegovina stream

Fotbollssäsongen för klubblag i de stora ligorna är över, men EM 2024 närmar sig med stormsteg. Det betyder att landslagen behöver spela några matcher för att förbereda sig inför det stora mästerskapet. Vi har därför en del spännande matcher att se fram emot.

En av måndagens stora höjdpunkter är mötet mellan England och Bosnien-Hercegovina. Här nedan hittar du en guide för hur du enkelt kan komma igång med livestreaming online och se matchen på din TV, dator, surfplatta eller telefon. Streamingen erbjuder utmärkt ljud- och bildkvalitet samt svenska kommentatorer.

Vi rekommenderar starkt att du börjar streama sport hos Viaplay redan idag. Det är en tjänst vi varmt rekommenderar för alla fotbollsälskare.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama England – Bosnien-Hercegovina

England – Bosnien-Hercegovina speltips

Englands förbundskapten Gareth Southgate planerar att göra en del ändringar i sin startelva inför måndagens möte mot Bosnien-Hercegovina. Vissa spelare, som de som deltog i FA-cupfinalen samt Jude Bellingham som spelade i Champions League förra veckan, är inte uttagna. Trots detta kommer elvan att vara mycket stark med spelare som Pickford, Trippier, Rice, Palmer, Watkins med flera. Vi tror att man kommer vara för starka för en nation som Bosnien-Hercegovina trots en del ändringar.

Bosnien-Hercegovina lär nog inte ha någon större motivation inför denna match. Många av deras spelare ser fram emot semester så snart landskamperna är över, och utan något mästerskap att se fram emot känns dessa matcher ganska meningslösa. Naturligtvis är det alltid en ära att representera sitt land, men efter en lång säsong längtar många efter vila.

Vi tror att England kommer att vinna denna match. Southgate kommer att vilja finslipa laget inför EM 2024, men kommer förmodligen att undvika full fart för att minimera skaderisken. Han kommer troligen att rotera spelarna och testa runt. Därför väljer vi att spela på England-seger i kombination med att matchen slutar med under 3.5 mål.

Mer odds & betting inför matchen

Här nedan har vi samlat ihop tre nya odds som vi tycker att du bör hålla ett extra öga på. Samtliga har noggrant granskats av våra experter och kommer från speljätten Bet365. Vi är övertygade om att dessa odds kan ge dig både spänning och bra möjligheter till vinst. Se till att ta en titt och gör dig redo för matchen!

Speltips Odds
Under 3.5 mål 1.70
Under 1.5 mål i halvtid 1.75
Rätt resultat: 2-0 6.50
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024
speltips
Final i Franska Öppna 2024: Läs om speltips, odds och hur du kan streama finalmatchen mellan Zverev - Alcaraz. Matchen startar 15:00 på söndag!
09 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1705 Artiklar