Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 26 jun, 2022

Elfsborg – Varberg, 27/6: Speltips & stream

Elfsborg Sundsvall speltips stream

Efter att ha avslutat Allsvenskan bedrövligt innan sommaruppehållet väntar en ny tuff uppgift för Varbergs BoIS när de gästar IF Elfsborg.

En 3-poängare är av yttersta vikt för Elfsborg, för att jobba sig uppåt i tabellen. Efter 10 omgångar ligger man på en 7:e plats, med 8 poäng upp till toppen.

Varberg parkerar på en 13:e plats i tabellen, med 11 poäng. De har en måltorka vilket gör att spelbolag, med all rätt, ser på Elfsborg som favoriter till seger.

 

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Elfsborg – Varberg, Allsvenskan
Avspark: Den 2022-06-27, kl. 19:00
Vart: Borås Arena
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: Elfsborg -1,5 (Odds: 2.02 hos Unibet)

 

Startelvor & statistik

[sports data-token=’wZF5htyOUpEquI2sdkeyrUUQj4AhvSrmmKdcniin’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

 

Streama Elfsborg – Varberg live

För att streama mötet mellan Elfsborg och Varberg online behövs ett konto hos Discovery Plus.

När det är skapat går det att ta del av alla Allsvenskan live streams, givetvis även Elfsborg – Varberg live.

Matchen går att se via stream, via mobil, dator eller surfplatta, på följande vis:

  • Gå till Discovery Plus
  • Registrera ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Elfsborg mot Varberg live

 

 

Speltips & odds

 

Säsongen har varit en blandad kompott för Jimmy Thelin och hans Elfsborg. Man har ändå varit framgångsrika fram i banan och hittat nätmaskorna nästan 2 gånger, per match, i snitt.

Rasmus Alm har gjort det bäst med 4 fullträffar hittills. De övriga målen har fördelats på ett flertal spelare.

Innan uppehållet som varade en månad lyckades man besegra IFK Göteborg med 3-1 på hemmamark, där anfallaren Per Frick nätade, samt ytterbackarna Johan Larsson (i bild) och Oliver Zandén nätade. Sedan spelade man 2-2 i Norrköping.

Det råder ingen tvekan om att anfallsspelet håller den högsta nivån. Det är bara serieledarna BK Häcken och Djurgårdens IF som har nätat fler gånger.

På hemmagräs har det blivit 3 segrar på 5 försök, där samtliga har kommit med minst 2 mål i marginal.

Varberg ligger precis ovanför nedflyttningsstrecken, med 11 poäng. Trots det har de haft marginalerna på sin sida många gånger. Som mot Degerfors hemma där det blev en sen 2-1 seger.

Däremot avslutades allting med en storförlust i Stockholm mot Djurgårdens IF. Det blev hela 0-4, men kunde ha blivit betydligt större nederlag. Djurgården fick göra lite som de ville. De hade ett bollinnehav på 75%, sköt 23 skott mot mål, varav 10 på mål. Medan Varberg fick bara till ett enda skott på mål, under hela matchen.

Varberg, som har släppt in mål i samtliga 5 senaste matcher, är målsnålast av alla lag i Allsvenskan. Det har bara blivit 7 gjorda mål på 10 omgångar. Lättare blir det inte heller mot Elfsborg, som har ett stabilt försvar och som är svåra att bryta ner i Borås.

Spelbolag har Elfsborg som givna favoriter. Chansen är också stor att de går segrandes ur duellen. På hemmagräs brukar segrarna dessutom skrivas med stora tal, som 4-1 mot Värnamo, 3-1, mot Sundsvall och 3-1 mot IFK Göteborg.

Därför faller spelet på att Elfsborg vinner matchen över Varberg med fler än ett mål i marginal, som 2-0 eller 3-1.

 

  • Vårt speltips: Elfsborg -1,5 Asian Handicap
  • Odds: 2.02
  • Bettingsida: Unibet

 

Läs gärna fler av våra speltips från Allsvenskan.

 

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Elfsborg vinner över Varberg med 2 mål eller fler i marginal.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför matchen mellan Elfsborg och Varberg.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

 

Speltips Odds från Unibet
Elfsborg vinner matchen 1.38
Över 10,5 hörnor i matchen 2.10
Per Frick gör mål i matchen 2.00

 

Nyheter

Europatipset 11 juni
europatipset
Många spännande matcher på helgens Europatipskupong! Vi får en turkisk cupfinal, uppflyttningskval från Italien och Portugal samt massor av matcher från Allsvenskan och Superettan. Ta del av vår analys här!
10 juni, 2023
måltipset vecka 23
måltipset
Denna veckas kupong av Måltipset innehåller bland annat Champions League-finalen, men även matcher i alltifrån Allsvenskan till MLS. Se vårt spelförslag här!
09 juni, 2023
Fullträff 10 juni vecka 23
fullträff
Helgens Fullträff-kupong toppas av Champions League-finalen mellan Manchester City och Inter. Dessutom finner vi matcher från Sverige och ett par godbitar från isländska ligan.
09 juni, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1558 Articles