Elfsborg - Östersund, 17/7: Speltips & stream

Per Frick Helfigur @Leverans Allsvenskan 2016 Fotboll

 

IF Elfsborg har radat upp segrar och är även favoriter till att slå Östersunds FK, som slåss i botten av Allsvenskans tabell.

Med 3 segrar i rad är Elfsborg otroligt formstarka, där allting stämmer för dem och de ser oerhört svårslagna ut.

För Östersunds del har det blivit en seger och 4 förluster på de 5 senaste matcher.

Allt annat än en ny förlust för Östersund vore en ren skräll.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Elfsborg – Östersund, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-07-17, kl. 17:30
Vart: Borås Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Elfsborg -1 Asian Handicap (Odds: 1.65 hos Bet365)

Elfsborg – Östersund stream

Du kan streama Elfsborg – Östersund från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Elfsborg – Östersund stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Elfsborg – Östersund via live stream

 

Speltips & odds

 

Elfsborg imponerar stort och fortsätter att leverera.

Uppehållet under EM har inte direkt gjort Elfsborg något sämre. De fortsatte spela lika bra som innan uppehållet. Då blev det en stabil seger med 1-0 över Norrköping, som de gick om i tabellen, till en 3:e plats.

Lika starkt presterade Elfsborg därefter mot Göteborg på bortagräs, där det blev en seger med 1-0. Försvaret höll en högsta nivå medan den offensiva trion skapade en del lägen. Till slut var det högerbacken Johan Larsson som blev matchhjälten efter ett mål, med kvarten kvar.

I den senaste matchen gästades Elfsborg och tabelljumbon Örebro. Toppanfallaren Per Frick (i bild) missade en straff efter 35 minuter. Elfsborg fick ytterligar en straff efter en halvtimmes spel. Denna gång klev dansken André Rømer fram och gav lagen ledningen. Örebro kvitterade genom Deniz Hummet. Det skulle dröja innan 97:e minuten innan Frederik Holst gjorde segermålet för Elfsborg.

Trots att det blev ett väldigt sent mål var segern förtjänad då Elfsborg skapade betydligt mer i mötet.

I och med segern och denna toppform ses Elfsborg på nytt som en kandidat till att vinna ligan. De har 4 poäng upp till toppen där Malmö befinner sig.

För Östersund, som är helt under isen, är det en kamp om överlevnad i Allsvenskan.

Efter 10 omgångar har det bara blivit 8 poäng.

Det positiva är att laget har nätat 14 gånger. Offensiven hållet måttet och gör fortsatt bra ifrån sig.

Problemet ligger däremot i defensiven, som efter uppehållet har släppt in 6 mål på 2 matcher mot Degerfors och Göteborg. I båda förlustmatcherna släppte Östersund in 3 mål vardera.

Att Östersund är det sämsta bortalaget i Allsvenskan, med bara 2 poäng på 5 bortamöten, talar inte heller till deras favör.

På resande fot har Östersund haft bekymmer med att näta, i kombination med att alldeles för många mål har släppts in.

En ny är att vänta mot Elfsborg, som spelar på topp. Elfsborg kan mycket väl vinna detta möte med fler än bara ett mål i marginal. Om det skulle bli en ettmåls seger för 4:e gången erbjuds en bra försäkring där insatsen återbetalas, vid en seger med ett mål i marginal.

Därför landar spelet på att Elfsborg vinner matchen med -1 mål på Asian Handicap. Insatsen återbetalas vid en ettmåls seger för Elfsborg, som 1-0, 2-1, etc.

 

 

  • Vårt speltips: Elfsborg -1 mål på asiatiskt handikapp
  • Odds: 1.65
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

Elfsborgs möjlig startuppställning:

Tim Rönning; Simon Strand, Leo Väisänen, Maudo Jarjue, Johan Larsson; Andre Römer, Frederik Holst, Robert Gojani; Jeppe Okkels, Per Frick, Rasmus Alm.

Östersunds möjlig startuppställning:

Aly Keita; Sam Mensiro, Noah Sundberg, Eirik Haugan, Patrick Kpozo; Felix Hörberg, Ludvig Fritzson, Frank Arhin, Henrik Bellman; Simon Kroon, Francis Jno-Baptiste.

 

Andra nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman