Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 23 maj, 2021

Elfsborg – Norrköping, 24/5: Speltips & stream

Elfsborg – Norrköping, 24/5: Speltips & stream

Både Elfsborg och Norrköping är anfallsglada gäng som fortsätter att få utdelning för sitt offensiva spel.

Elfsborg har trots en mindre bra form på slutet, med två raka förluster i ryggen, nätat 11 gånger på 8 matcher.

Norrköping ligger på en 4:e plats i tabellen, med en match mindre spelad. Med 10 mål på 7 matcher har offensiven gjort sitt jobb.

Då inget av lagen har en jättestark defensiv borde detta möte bli målrikt.

Vad: Elfsborg – Norrköping, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-05-24, kl. 18:30
Vart: Borås Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Över 2,5 mål (Odds: 1.70 hos Unibet)

Elfsborg – Norrköping stream

Du kan streama Värnamo – Akropolis från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Elfsborg – Norrköping stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Elfsborg – Norrköping via live stream

Speltips & odds

Det går inte att lika på IF Elfsborg. Samma gäller IFK Norrköping. Båda lagen är starka framåt och utlovar en målgaranti. Fast inget av lagen verkar klara av att hålla tätt bakåt, annat än i enstaka matcher.

Elfsborg tipsade vi om i Halmstad matchen och det tipset såg ut att trilla in. Efter att ha lett med 2-0 såg Elfsborg ut att ta en seger. Men de släppte in Halmstad in i matchen och även 3 baklängesmål. Matchen förlorade Elfsborg med 2-3.

Detta följdes upp med en 1-2 förlust borta mot Malmö FF. Med två raka förluster måste Elfsborg resa sig igen och hitta tillbaka till vinnarstigen.

Denna säsong har Elfsborg vunnit 3 gånger, kryssat i ett möte och förlorat 4 matcher. Med 11 gjorda mål och lika många insläppa är de ändå ett lag som ska tas på fullaste allvar.

Detsamma gäller Norrköping, som ändå har visat prov på bättre försvarsspel. Ett tag hittade de formen och tog 3 raka segrar över Halmstad, Örebro och AIK, men tappade senast formen och kryssade hemma mot Degerfors innan det blev förlust borta mot Varberg med 1-2.

Att hitta en kontinuitet har varit svårt för Norrköping, som ändå har lyckats näta i alla utom en match.

Elfsborg har nätat i samtliga matcher utom mot Stockholms lagen Djurgården och AIK. Det försvarsspelet har inte Norrköping, så mål kan vi räkna med Elfsborg. Men säkert också att de återigen kommer att få problem med att hålla tätt bakåt.

Tillsammans ska Elfsborg och Norrköping klara av att passerar mållinan på över 2,5 mål.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.70
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Elfsborgs möjlig startuppställning:

Tim Rönning; Simon Strand, Joseph Okumu, Leo Väisänen, Johan Larsson; Andre Roemer, Robert Gojani, Marokhy Ndione; Jeppe Okkels, Per Frick, Jacob Ondrejka.

Norrköpings möjlig startuppställning:

Oscar Jansson; Ishaq Abdulrazak, Viktor Agardius, Marco Lund, Linus Wahlqvist, Kevin Alvarez; Isak Bergmann Johannesson, Henrik Castegren, Alexander Fransson; Jonathan Levi; Sead Haksabanovic.

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar