Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 maj, 2021

Elfsborg – Kalmar FF, 8/5: Stream, speltips & odds

elfsborg kalmar ff stream speltips

Elfsborg ska försöka studsa tillbaka från förlusten senast med att vinna igen. För motståndet står hittills obesegrade Kalmar FF. Vi ger er vårt speltips, och visar er även hur ni hittar er Elfsborg – Kalmar stream.

Elfsborg har stått för hyfsade prestationer så här långt, och placerar sig strax ovanför mitten av tabellen. Kalmar har varit en av årets positiva överraskningar tills nu, och har både stabilitet och finlir.

Hur går det när lagen möts på Borås Arena på lördag? Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar er även hur ni hittar en Elfsborg – Kalmar live stream.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: IF Elfsborg – Kalmar FF
Matchstart Kl. 15:00, den 8/5
Vart: Jämtkraft Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Elfsborg vinner (1,75 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Elfsborg har vunnit två matcher och förlorat två, och ligger 7:a i Allsvenskan efter fyra omgångar.
  • Kalmar FF är ännu obesegrade, och ligger på 4:e plats.
  • Kalmar har inte besegrat Elfsborg under de fem senaste mötena.

Resultat Odds
Elfsborg vinner 1.75
Oavgjort 3.40
Kalmar FF vinner 4.20

Oddsen är från Bet365. Vill ni läsa mer om sidan kan ni kolla in Bet365 bonus & recension.

Streama Elfsborg – Kalmar live

Det är inte särskilt svårt att streama Elfsborg – Kalmar live på nätet. Allt ni behöver för att se matchen online är ett konto på Discovery Plus, och där ett sportabonnemang. Då kan ni kolla mötet direkt, och där kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går att titta på din fotboll stream matchen från mobil, dator eller surfplatta. Ha igång din Elfsborg – Kalmar stream från valfri enhet. Sändningen håller hög kvalitet, och det gäller såväl bild som ljud och kommentatorer.

  1. Gå till Discovery
  2. Skapa ditt konto
  3. Köp sportabonnemanget
  4. Streama Elfsborg – Kalmar FF live!

Speltips inför matchen

Kalmar FF har bytt tränare inför säsongen, där gamle tränaren, spelaren och klubblegendaren Henrik Rydström återvänt. Han kommer från en stark säsong med Sirius, där han inspirerad av norska succélaget Bodö/Glimt fick sitt lag att spela en bollhållande, fin och samtidigt effektiv fotboll. Nu har han försökt föra vidare detta till KFF.

Så här långt in på säsongen är det bara att lyfta på hatten för Rydströms arbete. I premiären spelade man ut Östersund men fick bara med sig 0-0, och därefter vann man mot både Degerfors och Örebro. Nu senast blev det 1-1 mot Sirius, i en jämn match.

Det ska dock sägas att motståndet Kalmar ställts emot så här långt knappast varit några toppkandidater. Nu är det upp till bevis, när fjolårstvåan Elfsborg gästar.

Elfsborg förlorade premiären mot Djurgården, i en match där man kunde fått åtminstone en poäng med sig. Därefter slog man de svagare lagen Varberg och Mjällby, innan AIK blev för tuffa.

Elfsborg har inte riktigt räckt till när man stått emot förväntade topplagen Djurgården och AIK, men mot de lite lägre rankade lagen har det gått vägen. Kalmar må ha stått för en bra inledning men har inte testats ännu. Mot Elfsborg tror vi det blir en förlust.

Vi spelar den raka 1:an till 1,75 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner
  • Odds: 1.75
  • Spelsida: Bet365
os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
13 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar